RU | UA
Головна  → Барне обладнання  → 

Фризери для морозива


Виробник
Країна виробник
Продуктивність, кг/год
Об"єм завантаження, л
Робоча напруга
Очистити фільтр



Останні відгуки
  • є один тільки недолік - коли заливаєш чергову порцію суміші, то спочатку біля пяти хвилин холод не включається, а просто йде процес перемішування. Якби оцей проміжок часу скоротити до хвилини, адже при великому потоці людей чекати не зручно, але це вже питання до виробника. Працює апарат по 12 годин на день - з 8 ранку до 10 вечора. Коли дуже великий потік людей, то не дуже справляється, бо він не розрахований на таку роботу, але я бі сказав що на свій ресурс працює нормально. В принципі він може зробити 70 порцій в годину з 6 літрів, так як зазначено у паспорті, проте тоді його треба буде виключати години мабуть на дві, й знов заливати суміш та чекати поки заморозить. При такому навантаженні він має за ті 12 годин що у нас працює, зробити не менше 700 порцій, а це абсурд. Його максимальна робоча потужність (якщо можна так сказати) - 200 порцій за 10-12 годин.
    Ігор Михайлович- Вінницька область
  • Весьма неплохой фризер. Я им доволен, но есть один нюанс. Как только сила тока в сети падает, мороженое плывет. Я ставлю хороший стабилизатор, но напряжение он вытягивает, а силу тока -нет. Нужно оборудование, которое выравнивает силу тока, если такое существует
    Валентин Валерьевич

Витривале обладнання для бізнесу. Гарантія 1 рік

133 911 грн.
В наявності
  • Виробник: Ugolini
  • Країна виробник: Італія
  • Об"єм завантаження, л: 2х6
  • Продуктивність, кг/год: 28 (140 порцій за годину)
  • Матеріал корпусу: нерж.ст.
  • Робоча напруга: 220В
72 790 грн.
В наявності
  • Виробник: Ugolini
  • Країна виробник: Італія
  • Об"єм завантаження, л: 6
  • Продуктивність, кг/год: 14 (70 порцій за годину)
  • Матеріал корпусу: нерж.ст.
  • Робоча напруга: 220В
199 105 грн.
Під замовлення
  • Виробник: Ugolini
  • Країна виробник: Італія
  • Об"єм завантаження, л: 3х6
  • Продуктивність, кг/год: 36 (210 порцій за годину)
  • Матеріал корпусу: нерж.ст.
  • Робоча напруга: 220В

Фризери для м'якого морозива – готуємо солодкі ласощі на вулиці!

 


М'яке морозиво – неймовірно смачний і ароматний продукт, який жарким літом розкуповується величезною кількістю. У багатьох громадських місцях сьогодні можна бачити встановлені невеликі апарати, які протягом декількох хвилин наповнюють хрусткий вафельний стаканчик морозивом з різним наповнювачем. Продукт, виходячи з фрізера, залишається напів рідкої консистенції і температура його знаходиться в діапазоні -4 -7 градусів Цельсія.

 

Сьогодні професійні аппарати для виготовлення морозива використовуються в таких закладах:

 

  • Закусочні;
  • Їдальні;
  • Ресторани;
  • Буфети;
  • Кафе;
  • Бари.


Фризери для морозива


Конструкція і принцип роботи професійного апарату для виготовлення морозива

 


Дане обладнання призначене щоб готувати м'яке морозиво шляхом змішування підготовлених інгредієнтів, насичення суміші повітрям і охолодження до температури від -4 до -7 градусів. Апарати бувають двох видів: підлогові або настільні. Перші відрізняються більшою продуктивністю, габаритами. Настільні ж фрізери є досить компактними пристроями, які можуть бути легко встановлені на невеликій площі. Перед покупкою, варто визначитися з продуктивністю майбутньої моделі, від цього буде залежати ціна фрізера для морозива, його функціональні можливості. 


Використання різних смакових добавок дозволяє сильно розширити асортимент Вашої вітрини. Встановлюються електричні фрізери поблизу місць великого скупчення людей: переходи, зупинки, вокзали, ринки, центральні площі заклади фаст-фуд харчування. Склавши приблизний прогноз можливої окупності продукту, починаєш розуміти якої потужності і продуктивності необхідний апарат для приготування морозива.

Якщо вказано що певний апарат може зробити тридцять порцій морозива за годину, це означає, що одна порція буде готуватися близько двох хвилин. Більш дорогі екземпляри фризерів оснащуються спеціальною помпою, яка нагнітає повітря з сумішшю в циліндр для переробки.


Фризери для морозива


Використовуючи професійні машини для виготовлення морозива, вдається досягти більш насиченого смаку і жирності у продукту. Відсоток «збитості» буде на рівні 80-90%. Така порція важить набагато менше, а виглядає пишно і об'ємно. Помпові варіанти ідеально підходять щоб робити холодні ласощі з високим відсотком жирності, це надає йому велику в'язкість.

Помпа прискорює процес надходження продукту до циліндра на переробку, що прискорює процес видачі клієнтам. Наявність двох циліндрів дає можливість одночасно створювати два види холодних солодощів, такі апарати використовуються біля місць з дуже великою прохідністю, де потрібно одночасно обслуговувати велику кількість покупців. Наявність функції пастеризації покращує гігієну виробництва, дозволяє зберегти продукт свіжим.

Продаж фризерів для приготування морозива більш активно йде в весняно-літній період, взимку дані апарати коштують дешевше через відсутність попиту. Інтернет магазин технологічного харчового обладнання HotMax пропонує Вашій увазі широкий асортимент фризерів для м'якого морозива, які Ви можете купити за доступною ціною. Доставка обладнання здійснюється в максимально короткі терміни в як до Києва, так і будь-яке місто на території України. Ми надаємо повний сервіс по сервісному обслуговуванню морожених фризерів.

Нашими партнерами є провідні служби кур'єрської доставки вантажів по Україні. Ми даємо офіційну гарантію на фрізери - 12 місяців з дня продажу. Якщо Ви не впевнені у виборі певного фрізера, наші менеджери з радістю допоможуть Вам, дадуть корисні поради та рекомендації по експлуатації обладнання. Телефонуйте!



Цены на Фризеры для мороженого

Модель: Цена:
Апарат для приготування морозива GoodFood ICM15 9033 грн.
Фризер для мороженого HKN-BQ22CT 63017 грн.
Фризер для мороженого MINIGEL Plus 2 133911 грн.
Адреса: м. Полтава, 36008
вул. Ветеринарна, 22
Тел. (067) 530-08-82
(095) 882-02-24

Юр. адреса: м. Київ, 03148
вул. Сім'ї Стешенко, 3