Купити гранітор – швидко приготувати смачний фруктовий сніг!
Сьогодні в багатьох закладах громадського харчування (в ресторані, кафе, закусочній, їдальні, барі, буфеті) можна зустріти автомати з приготування смачного фруктового снігу або м'якого морозива різних кольорів і смаків. Дані апарати називаються гранітори – з італійського слово «граніта» трактується як охолоджений безалкогольний коктейль.
В апарат завантажують різне фруктове пюре, соки, сиропи або ж слабоалкогольні напої, через 30 хвилин можна насолоджуватися ароматним коктейлем з різнобарвного снігу. Дані десерти відмінно підходять для різноманітності меню кулінарних страв будь-якого свята або вечірки.
Принцип роботи і конструкція граніторів для бару
Барний гранітор складається з корпусу, де розташовується охолоджуюча установка і прозорих пластикових ємностей, в які заливається продукт для переробки. Усередині ємності перебуває охолоджуючий елемент і пластиковий шнек для перемішування продукту під час приготування граніти. Кількість пластикових ємностей гранітора варіюється від 1 до 3. Місткість даних ємностей, найчастіше становить 10л.
Виготовлені контейнери для продукту з високоякісного ударостійкого ABS пластику. Прозорий пластик дозволяє спостерігати за процесом перемішування фруктового морозива або замороженого соку, що стимулює відвідувачів закладу до здійснення покупки.
Принцип роботи гранітора досить простий: прозорі ємності заповнюються інгрідієнтами, після чого апарат охолоджує рідина, у якій починається перехід фазового стану і утворюються дрібні кристали льоду. Шнековий обертовий елемент безперервно перемішує всю масу, не даючи їй замерзнути. Через 30-40 хвилин утворюється різнобарвна снігова маса, яку можна подавати у креманках відвідувачам закладу.
У різних країнах такий смачний десерт як граніту готують по-різному. Він може включати такі інгредієнти як кава, мигдаль, арахіс, м'яту, різні соки, фісташки суницю. Ціна на моделі граніторів у нас є середньоринковими.
Корпус граніторів для бару виготовляють з нержавіючої сталі, що дозволяє легко мити апарат після робочого дня. Апарати розміщуються на столі або барній стійці, не займаючи багато місця. Сервіс та технічне обслуговування обладнання входить до переліку наших послуг. Для роботи гранітора використовується електроживлення 220В.
Внашому асортименті технологічного обладнання для харчової промисловості представлений великий асортимент моделей граніторів, які Ви можете купити за рекомендованим цінами виробників.
Доставка будь-якого товару здійснюється як до Києва так і по всій території України, за допомогою послуг наших партнерів якими є провідні транспортні компанії по кур'єрським перевезення вантажів. Гарантія на весь перелік професійного обладнання становить 12 місяців з дня продажу.
Телефонуйте, ми допоможемо Вам з вибором певної моделі гранітора. Продаж якісного обладнання для бару з доставкою в будь-яку точку країни - наші основні переваги!
Часті питання про гранітори
🔝 Які моделі граніторів найчастіше купують у нас?
♨ На що необхідно звернути увагу при виборі граніторів для бару чи ресторану?
З досвіду наших покупців слід приділити увагу таким характеристикам:
➤ Обсяг однієї ємності, л;
➤ Кількість ємностей;
➤ Матеріал корпуса;
➤ Температура, С;
➤ Габарити (д х ш х в), мм;
⏬ Які моделі граніторів для великих барів і ресторанів купують найчастіше?
👍 Які бренди граніторів найчастіше купують наші клієнти?
З досвіду роботи наших клієнтів якісними і надійними є такі виробники:
➤ CAB (Італія);
➤ Ugolini (Італія);
➤ EWT INOX (Китай);