Купити подову піч – смачна випічка кожен день за доступною ціною!
Подові печі – це професійне високотехнологічне обладнання, яке забезпечує одночасну випічку великої кількості хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів. Застосовується таке обладнання в хлібопекарських і кондитерських цехах і, незважаючи на свою високу продуктивність, відрізняється компактністю, простотою в експлуатації і економічністю. Продукція на виході виходить м'яка, з рум'яною скоринкою, практично відсутній ризик пережарювання або пересушування виробів.
Основні закладу харчової промисловості де найчастіше використовуються подові печі:
- пекарні;
- ресторани;
- булочні;
- пицерії;
- столові;
- хлібопекарні;
- кондитерські цехи.
Ярусні подові печі конструктивно складаються з декількох ярусів (як правило, від 4 до 6 ярусів), випічка на кожному з них відбувається максимально рівномірно. Більшість виробників на сьогоднішній день пропонують моделі з автономними ярусами, які мають незалежні елементи управління, ТЕНи, парогенератори. При цьому, на кожному ярусі можна виробляти абсолютно різні вироби. Завдяки патрубочним нагрівальним контурам, які складаються з кільцеподібних труб, тепло по всіх ярусах поширюється максимально рівномірно і утримується максимально довгий період часу.
Продаж подових печей, види і конструктивні особливості моделей
Подові печі мають високу теплоізоляцію, внаслідок чого трата енергії, яка використовується для розігріву і підтримки необхідної температури в робочій камері, мінімальна. До того ж, левова частка витрат на електроенергію здійснюється завдяки економії часу при завантаженні і вивантаженні виробів (всі сучасні моделі оснащені автоматичними завантажувачами). Подові печі бувають електричними і газовими, але існують також комбінований тип. Такі печі при бажанні легко переключаються з одного типу палива на інший. Особливу увагу слід приділити газовим пічкам: вони більш економічні своїх « електричних » побратимів. До того ж, вони мають невисоку ціну, великий термін служби і високу продуктивність. Продаж подових печей йде цілий рік, тому ціни на них мало схильні до сезонних коливань.
Робоча камера в такій печі має особливу конструкцію, яка відрізняє подову піч від аналогічного теплового обладнання (конвекційних пічок). У подових печах не використовується конвекція, а відсутність вентиляторів повністю виключає всілякі вібрації, що дозволяє випікати такі ніжні вироби, як бізе, суфле, бісквіт та ін. Сам під виготовляється або з металу (чавунного сплаву) або з кераміки. Як правило, він виконаний з шамотного каменю, який добре акумулює і утримує тепло протягом все робочого циклу. Якщо під печі глибоко посаджений, то завантаження виробів здійснюється за допомогою додаткових пристроїв. У нашому інтернет магазині Ви можете купити подову піч за доступною ціною з доставкою як до Києва , так і в будь-який інший місто на території України. Гарантія на подові печі становить 12 місяців з дня продажу. Надання повного сервісу і технічного обслуговування обладнання так само входить до переліку наших послуг.