Купити професійну кавоварку – значить варити якісну каву своїм клієнтам!
Автоматичні кавомашини призначені для приготування запашної кави в умовах закладів громадського харчування. Багато хто задається питанням: чим відрізняється кавоварка від кавомашини (кавового автомата)? Головною перевагою професійних кавоварок є більш автоматизований процес приготування, а також уміння працювати не тільки з меленою кавою, а й з кавовими зернами. Основними відмінностями цих двох апаратів є габаритні розміри (як правило, кавомашини перевершують за габаритними розмірами кавоварки), технічні характеристики (тиск створюється механічним шляхом за допомогою помпи).
Професійні кавомашини найчастіше розміщуються в наступних місцях громадського харчування:
- кафетерії;
- кав'ярні;
- столові;
- ресторани;
- бістро;
- бари;
- кафе.
Також можливе використання кавоварок в офісі і на підприємстві для швидкого і якісного приготування запашної кави.
Комплектація і пристрій професійних кавоварок
Завдяки повній автоматизації процесу професійні кавомашини вельми зручні в управлінні: досить засипати каву і вибрати необхідну програму, згідно з якою машина приготує каву необхідного сорту і міцності. Практично всі моделі кавоварок оснащуються лічильником порцій, завдяки чому в години «пік» бармену не доведеться хвилюватися, що напій може раптово закінчитися. Багато виробників оснащують своє устаткування багатьма додатковими функціями: підігрівом чашок, вбудованими кавомолками, автоматичним чищенням від накипу, насадкою для збивання молока та ін. Будь-яка кавоварка повинна мати програмований дисплей із зрозумілими і добре читаємим показаннями
Основними параметрами при виборі кавомашини є:
- Продуктивність (одно-, двох-, трьох-, чотирьохгрупні, тобто розраховані на одночасне приготування від однієї до восьми чашок напою);
- Мощность;
- Об'єм бойлера.
Таке обладнання, як правило, має стаціонарно підключатися до водопроводу. В іншому випадку вода подається в бойлер вручну.
Найпопулярніші на сьогоднішній день – це кавомашини для приготування еспрессо. Як правило, вони діляться на автоматичні, напівавтоматичні та суперавтоматичні. Перший тип дозволяє повністю запрограмувати той чи інший рецепт і весь процес приготування в цілому. Таким чином, кожній кнопці буде відповідати той чи інший напій, для приготування якого достатньо всього лише натиснути цю кнопку.
Кавові апарати будуть дуже зручні у використанні їх при великому потоці клієнтів. Напівавтоматичні промислові моделі мають менший набір вбудованих функцій, але головним їх перевагою є ручне дозування кожної порції напою. Суперавтоматичні професійні кавомашини повністю виключають ручну працю в процесі приготування кави. Вони мають функцію самодіагностики, вбудовану кавомолку, автоматичний капучинатор, лічильник порцій. У кавоварці такого типу можна готувати не тільки каву, а й інші напої: гарячий шоколад, чай, еспресо, капучіно і т.п. У нашому інтернет магазині Ви можете легко вибрати і купити потрібну модель електричної кавомашини з доставкою як до Києва, так і в будь-яке інше місто на території України. Продаж обладнання для харчової промисловості проводиться по рекомендованим цінами дилерів і заводів виробників, Ви захищені від переплат. Ми даємо гарантію на кавомашини терміном на 12 місяців з дня продажу, також ми надаємо повний спектр сервісу і технічного обслуговування технологічного харчового обладнання в будь-якому місті України. Телефонуйте!