Стрічкова пила для м'яса GoodFood SE1650 призначена для нарізки свіжого і замороженого м'яса і риби з кістками і без них, на порційні шматки необхідного розміру і товщини.
Пила має точне регулювання товщини нарізки. Пила для м'яса безпечна в експлуатації, завдяки наявності аварійної кнопки, мікровимикачу на кришці пили і механічному подавачу для м'яса.
Ця
стрічкова пила для м'яса GoodFood SE1650 настільного типу підключається в звичайну однофазну розетку з напругою в 220 В. Легко розбирається для очищення. Для роботи не потрібні особливі навички і уміння.
Пили для м'яса використовують для швидкого і легкого оброблення свіжого або замороженого м'яса та замороженої риби без осколків роздрібнюваних кісток, а також для обвалки м'ясних туш. Пила для м'яса, риби і кісток GoodFood SE1650 служить вірним помічником на професійній кухні ресторану, кафе і їдальні.
Пила для м'яса GoodFood SE1650 є незамінним помічником у м'ясопереробній промисловості, а також в супермаркетах, спеціалізованих м'ясних і рибних магазинах і на ринках. Стрічкова пила дозволяє обробляти досить габаритні продукти, витрачаючи на це мінімум часу.
Чому варто купити стрічкову пилку для м'яса GoodFood SE1650:
- Алюмінієвий корпус з сірим забарвленням, елементи стикання з м'ясним продуктом тільки з нержавіючої сталі;
- Під стільницею розташований вимикач з позиціями (0 увім./1 -вимк.);
- Висота, ширина зрізу виставляється регулятором (за фіксацію положення відповідають кріпильні ручки);
- Варіатор напрямку ходу полотна, положення якого також фіксується;
- Вбудована рукоятка, що забезпечує безконтактну подачу м'яса до полотна.