Турецький контактний гриль Remta R 76 (Ремта) ідеально підходить для піджарки шаурми з об'ємом вище середнього. Верхня поверхня регулюється за нахилом, посередині для цього передбачена ручка.
Верхня робоча поверхня фіксується на потрібній висоті, що дозволяє надавати необхідний тиск на продукт. Для збору жиру передбачений знімний лоток, який одночасно захищає корпус і панель управління
гриля від попадання на них масла або продукту.
Поверхні для смаження зроблені з чавуну, вони забезпечують відмінне обсмажування продукту. Корпус з нержавіючої сталі. Перед використанням рекомендується ретельно протерти поверхні і прожарити гриль при максимальній температурі на відритому повітрі протягом 1-2-х годин. Після чого змастити поверхню олією.