RU | UA
Головна  → Обладнання для фаст-фуду  → 

Печі для картоплі


Виробник
Країна виробник
Тип підключення
Кількість секцій
  • 2 (1)
  • 3 (1)


Витривале обладнання для бізнесу. Гарантія 1 рік

36 846 грн.
Під замовлення
  • Виробник: Pimak
  • Країна виробник: Турція
  • Тип підключення: 380
  • Кількість секцій: 2
43 806 грн.
Під замовлення
  • Виробник: Pimak
  • Країна виробник: Турція
  • Тип підключення: 380
  • Кількість секцій: 3

Купити піч для випікання картоплі – готуємо смачну і корисну картоплю за низькою ціною!



Наше суспільство розвивається великими темпами і часом сучасній людині не вистачає часу навіть добре пообідати, а, як відомо, ми це те, що ми їмо. У зв'язку з цим, як після «грибного дощу» на кожному розі урбанізованих міст буквально виростають заклади громадського харчування – різні фаст-фуди, бістро, кафетерії.  

 

 

Види промислових печей для картоплі:

 

  • електрична;
  • газова.



Крім традиційних страв – гамбургери, чізбургери, картопля фрі, шаурма – в меню закладів громадського харчування можна побачити багато « корисних » страв – коктейлі-смузі, пюре з овочів і фруктів, печена картопля і ін. Відносно новим типом торгового обладнання для фаст-фудів є печі для випікання картоплі або, як ще називають їх, печі «Смачна картопля». Це не просто фаст-фуд – це смачна і корисна їжа. Страви виходять з мінімальним вмістом холестерину, вони зберігають максимум корисних речовин, мають дуже апетитний вигляд і невисоку вартість.



Піч для картоплі - технологія випічки картоплі в печі



Як видно з назви, піч для випікання картоплі призначена для приготування печеної картоплі. Принцип роботи такого обладнання досить простий. Кухар відбирає картоплю великого або середнього розміру, миє його і загортає у фольгу. Картопля поміщають в спеціальні лотки-полички, де він   випікається при максимальній температурі, яка залежить від виробника і конкретної моделі обладнання. Середній час приготування становить близько 25-35 хвилин, в   залежно від розмірів картоплин і від робочої температури в камері. Після запікання картоплю виймають і зберігають в духовій шафі до моменту подачі його клієнту.

 

Потім, згідно з рецептом, картоплю розрізають на дві рівні половинки і подають з маслом, сиром та іншими наповнювачами, спеціями і начинками. &Nbsp; Робоча камера ділиться на кілька секцій (від 2 до 4). Отже, продуктивність таких апаратів буде залежати від кількості цих секцій. Наприклад, триярусна піч виробляє приблизно до 35 картоплин за один робочий цикл. Залежно від моделі, в печах для випікання картоплі верхня камера призначена для тимчасового зберігання і підігріву вже приготованих страв.


Продаж пічок для картоплі йде за доступними ринковими цінами які є роздрібними і встановлюються заводами виробникам а також офіційними дилерами європейських торгових марок. Кожна з моделей пічок, представлена в нашому інтернет-магазині, має міцну конструкцію, високу продуктивність і надійність, гарантія становить 12 місяців. У нас Ви можете купити піч для запікання картоплі з доставкою як до Києва , так і в будь-яке інше місто на території України. У нас один з найбільших асортиментів   обладнання для фаст-фуд промисловості. Також ми надаємо компетентний сервіс та обслуговування харчової техніки за запитом клієнта. Телефонуйте, ми допоможемо з вибором!



Адреса: м. Полтава, 36008
вул. Ветеринарна, 22
Тел. (067) 530-08-82
(095) 882-02-24

Юр. адреса: м. Київ, 03148
вул. Сім'ї Стешенко, 3