RU | UA

Професійна м'ясорубка МІМ-80 (МІМ-300, МІМ-600)

Рекомендовані товари

Основне призначення м'ясорубки, як випливає з назви даного обладнання – це подрібнення м'яса. Потрібно відзначити, що в функції м'ясорубки також входить подрібнення риби, для рибного фаршу, вторинного подрібнення маси для котлет, можлива також і набивка ковбас.


Хто є потенційним клієнтом даного обладнання

В будь-якому заклад громадського харчування, будь то, ресторан, їдальня та ін. В меню обов'язково присутні м'ясні страви або страви з риби

Безліч підприємств по переробці м'ясних і рибних виробів серед свого обладнання містять професійні м'ясорубки, які, за важливістю займають лідируючі позиції.


Під торговою маркою «Торгмаш» випускається цілий ряд м'ясорубок, таких як МІМ-80, МІМ-350МІМ-600, МІМ-300М и МІМ-600М.


Сьогодні увага буде приділена такій м'ясорубці як МІМ-80.


Все вищеперелічене обладнання має однакову конструктивну базу з незначними технологічними відмінностями.


Почнемо з найменш продуктивного представника – це машини для подрібнення м'яса МІМ-80.
 
 
 м'ясорубка МІМ-80    м'ясорубка МІМ-80
 
 
М'ясорубки МІМ-80 спеціалізовані для подрібнення як м'яса, так і риби, а також вторинного подрібнення продуктової маси для котлет і наповнення ковбас на підприємствах громадського харчування
 
М'ясорубки МІМ-80 як і всі інші м'ясорубки даної торгової марки виготовляються відповідно до стандартом ДСТУ ISO 9001: 2001. Вся продукція сертифікована на території України і має державну гігієнічну реєстрацію.

М'ясорубки мають напругу живлення як однофазну так і трифазну, працюють від мережі змінного струму.

Функція "Реверс", якою оснащені м'ясорубки, дає можливість, у разі якщо на шнек що-небудь намотається, звільнити його і при цьому не потрібно проводити розбір машин. Черв'ячний редуктор встановлений в м'ясорубці має властивість працювати ледь чутно. Також крім безшумної роботи до переваг черв'ячного редуктора слід віднести плавність і рівномірність роботи всієї машини в цілому. Дані технічні особливості підвищують час напрацювання на відмову, значно збільшують час між проведенням планових ТО і покращують експлуатаційні властивості обладнання. Необхідно відзначити облицювання даних агрегатів, всі вони виконані з нержавіючої сталі, а не як більш дешеві аналоги з фарбованого металу.
 
 
 
Пристрій і робота м'ясорубки МІМ-80

До складових частин м'ясорубки відносяться безпосередньо м'ясорубку, привід – основа м'ясорубки і знімна чаша

Розглянемо кожну частину окремо.
 

М'ясорубка.

М'ясорубка складається з алюмінієвого корпусу. Якщо розглядати її в зборі, то в її склад крім корпусу входить, обертальний шнек, затискна гайка, решітки, двосторонній ніж, а також кільця підрізного і упорного ножів. Все облицювання виконано з нержавіючої сталі
 
 м'ясорубка МІМ-80
 
 
1-Товкач;
2-Чаша;
3-Власне м'ясорубка.
 
Привід:
4-Вал приводний ();
5-Редуктор;
6-Облицювання;
7-Електродвигун;
8-Амортизатор;
9-Світлодіод "Мережа";
10-Кнопка "Реверс";
11-Кнопка "Стоп";
12-Кнопка "Пуск";
13-Облицювання заднє;
14-Блок зажима;
15-Зажим;
16-Кабельний ввід;
17-Зажим заземлення.
 
 
Якщо подивитися на передню частину корпусу, то можна побачити розташоване там зовнішнє різьблення. На дане різблення накручується затискна гайка. З заднього боку розташований фланець, за допомогою якого корпус кріпиться до приводу. Кріплення самого корпусу здійснюється зажимами з різьбленням
 
м'ясорубка МІМ-80 
 
1-Шпонка;
2-Шнек;
3-Ніж підрізний;
4-Ніж двосторонній;
5-Решітка;
6-Кільце упорне;
7-Гайка зажимна.
 
 
Для запобігання травматизму безпосередньо над отвором для завантаження продуктів розміщений спеціальний запобіжник, який забезпечує відсутність можливості попадання руки обслуги безпосередньо на шнек. Запобіжник виконаний в незнімному варіанті. Основні кнопки "Пуск", "Реверс" і "Стоп" розташовані з боку корпусу.

Для переробки продукту необхідно вручну подати його з чаші до горловини корпусу машини. Після чого використовуючи товкач пропхати продукт до обертального шнеку. Захоплюваний шнеком перероблювальний продукт послідовно проходить через усі ножі та сітки.

В комплект м'ясорубки входить набір ножових решіток з отворами різного діаметру, для отримання фаршу різного рівня подрібнення.
М'ясорубка Sirman - італійська якість і доступна ціна. Моделі даного виробника відрізняються високою стійкістю до відмов, швидкістю роботи і надійним кріпленням усіх елементів. 
 
м'ясорубка МІМ-80 
 
 
Основні тактико-технічні дані
 

Параметр

Тип м'ясорубки

МІМ-80

МІМ-80-01

Продуктивність, кг/год

80

80

Продуктивність при вторинному роздрібненні котлетної маси, кг/год

26

26

Номінальна споживана потужність, кВт

0,81

0,82

Електроживлення:
- струм
- номінальна напруга, В
- частота струму, Гц


однофазний
змінний
220
50


трифазний, змінний
380
50

Частота обертання шнека, об/мин

187

Габаритні розміри, мм, не більше:
довжина
висота


500
300
570

Маса, кг, не більше

27

28

 

Примітка: продуктивність м'ясорубок приведена при переробці яловичого м'яса 2-го сорту крізь грати з отворами діаметром 5 мм.

 

Параметри решіток

 

Найменування параметра

Номер решітки

2

3

 

Зовнішній діаметр, мм

60

60

 

Діаметр отворів, мм

5

9

 

Кількість отворів

42

12

 

 

Адреса: м. Полтава, 36008
вул. Ветеринарна, 22
Тел. (067) 530-08-82
(095) 882-02-24

Юр. адреса: м. Київ, 03148
вул. Сім'ї Стешенко, 3