RU | UA

Рецепт млинців для професійної млинниці

Для приготування смачних ароматних млинців необхідна професійна млинниця. У нашому каталозі представлені як однопостові моделі для невеликих закладів фаст-фуду і кафетеріїв, так і двохпостові для місць з великою прохідністю людей. Наші менеджери завжди готові допомогти Вам з підбором оптимальної моделі млинниці – телефонуйте!

 

Найпопулярніші моделі млинниць для професійного використання




Млинці по-французьки

 

професійні млинниці Тісто: 0,5 склянки борошна, 1 склянки молока, 2 чайні ложки цукру, 2 яйця, 2 столові ложки розтопленого вершкового масла, 1 чайна ложка ванільною есенції. 

Соус: 2 столові ложки вершкового масла, 1/3 склянки цукру, ¼ склянки лимонного соку, 3 столові ложки вершків.


Технологія приготування млинців:

 

  • Тісто: всі інгредієнти змішуємо в міксері щоб вийшла однорідна маса. Тісто накрити і залишити на 10 хвилин;

 

  • соус: масло, цукор, лимон. сік протягом двох хвилин збивати міксером. Потім, додавши жирні вершки, збиваємо 20-30 секунд. Після цього його потрібно поставити в холодильник;

 

  • на розігрітій професійної млинниці випікаємо 30 секунд з кожної сторони. Тим часом соус на 3 хв. ставимо в мікрохвильову піч (потужність - 5), при цьому заважаємо його кожну хвилину. Потрібно домогтися повного розчинення цукру; 

 

  • готові млинці двічі складаємо навпіл і поливаємо соусом. За бажанням прикрашаємо скибочками лимона. 

 

Рецепт "російських" млинців

професійні млинниці  Для тіста: ¾ склянки борошна, 2 склянки молока, 30 г свіжих дріжджів або 1 столова ложка сухих, 3 яйця, 2 столові ложки рослинної олії, 100 г розтопленого вершкового масла, сіль за смаком. 


Технологія приготування млинців:

  • Дріжджі і 1 столову ложку цукру розвести 0,5 склянки молока;

 

  • молоко, що залишилося, цукор, рослинну олію і борошно збивати в міксері 2 хвилини;

 

  • посолити, додати дріжджі, збивати ще 30 секунд;

 

  • поставити в тепле місце і тримати там до тих пір, поки обсяг тіста не збільшиться в 1,5-2 рази;

 

  • тісто потрібно брати зверху, не перемішуючи, інакше воно осяде. Випікати по 1 хвилині з кожної сторони;

 

  • готові млинці укласти стопкою, промазуючи розтопленим вершковим маслом;

 

  • подати з ікрою, копченою рибою або сметаною.


Рецепт млинців з полуницею

професійні млинниці Для тіста: 1 склянка борошна, 1 склянка молока, 4 яйця, 4 столові ложки цукру, 2 склянки полуниці, 2 столові ложки рослинної олії, 2 столові ложки цукрової пудри.  


Технологія приготування млинців:

 

  • Жовточки розтираємо з цукром і розводимо молоком;

 

  • далі додаємо борошно і дуже добре заважаємо;

  

  • білки збиваємо і додаємо їх разом з олією, а потім це все збиваємо міксером три хвилини;

 

  • полуницю додаємо в тісто, обережно перемішуємо. Випікаємо протягом двох хвилин з кожного боку;

 

  • готові млинці можна посипати цукровою пудрою.
Адреса: м. Полтава, 36008
вул. Ветеринарна, 22
Тел. (067) 530-08-82
(095) 882-02-24

Юр. адреса: м. Київ, 03148
вул. Сім'ї Стешенко, 3