Для приготування смачних ароматних млинців необхідна професійна млинниця. У нашому каталозі представлені як однопостові моделі для невеликих закладів фаст-фуду і кафетеріїв, так і двохпостові для місць з великою прохідністю людей. Наші менеджери завжди готові допомогти Вам з підбором оптимальної моделі млинниці – телефонуйте!
Найпопулярніші моделі млинниць для професійного використання
Млинці по-французьки
 |
Тісто: 0,5 склянки борошна, 1 склянки молока, 2 чайні ложки цукру, 2 яйця, 2 столові ложки розтопленого вершкового масла, 1 чайна ложка ванільною есенції.
Соус: 2 столові ложки вершкового масла, 1/3 склянки цукру, ¼ склянки лимонного соку, 3 столові ложки вершків. |
Технологія приготування млинців:
- Тісто: всі інгредієнти змішуємо в міксері щоб вийшла однорідна маса. Тісто накрити і залишити на 10 хвилин;
- соус: масло, цукор, лимон. сік протягом двох хвилин збивати міксером. Потім, додавши жирні вершки, збиваємо 20-30 секунд. Після цього його потрібно поставити в холодильник;
- на розігрітій професійної млинниці випікаємо 30 секунд з кожної сторони. Тим часом соус на 3 хв. ставимо в мікрохвильову піч (потужність - 5), при цьому заважаємо його кожну хвилину. Потрібно домогтися повного розчинення цукру;
- готові млинці двічі складаємо навпіл і поливаємо соусом. За бажанням прикрашаємо скибочками лимона.
Рецепт "російських" млинців
 |
Для тіста: ¾ склянки борошна, 2 склянки молока, 30 г свіжих дріжджів або 1 столова ложка сухих, 3 яйця, 2 столові ложки рослинної олії, 100 г розтопленого вершкового масла, сіль за смаком. |
Технологія приготування млинців:
- Дріжджі і 1 столову ложку цукру розвести 0,5 склянки молока;
- молоко, що залишилося, цукор, рослинну олію і борошно збивати в міксері 2 хвилини;
- посолити, додати дріжджі, збивати ще 30 секунд;
- поставити в тепле місце і тримати там до тих пір, поки обсяг тіста не збільшиться в 1,5-2 рази;
- тісто потрібно брати зверху, не перемішуючи, інакше воно осяде. Випікати по 1 хвилині з кожної сторони;
- готові млинці укласти стопкою, промазуючи розтопленим вершковим маслом;
- подати з ікрою, копченою рибою або сметаною.
Рецепт млинців з полуницею
 |
Для тіста: 1 склянка борошна, 1 склянка молока, 4 яйця, 4 столові ложки цукру, 2 склянки полуниці, 2 столові ложки рослинної олії, 2 столові ложки цукрової пудри. |
Технологія приготування млинців:
- Жовточки розтираємо з цукром і розводимо молоком;
- далі додаємо борошно і дуже добре заважаємо;
- білки збиваємо і додаємо їх разом з олією, а потім це все збиваємо міксером три хвилини;
- полуницю додаємо в тісто, обережно перемішуємо. Випікаємо протягом двох хвилин з кожного боку;
- готові млинці можна посипати цукровою пудрою.