RU | UA

Види теплових вітрин, їх класифікація



Популярні моделі теплових вітрин серед наших постійних клієнтів


Вітрина теплова GoodFood WS2P Waffle House
Модель: GoodFood WS2P Waffle House
Габарити (довжина * ширина * висота) мм: 660*550*620
Кількість полиць: 2
Розміри полиць, мм: 250*400
Робоча напруга, В/Гц/Кіл.фаз: 220/50/1
Температура, °С: +30...+85
Підсвітка: є



GoodFood вітрина теплова WS680 Black Line
Модель: GoodFood WS680 Black Line
Габарити (довжина * ширина * висота) мм: 680*437*655
Кількість полиць: 3
Розміри полиць, мм: 270х580, 290х580, 300х580
Робоча напруга, В/Гц/Кіл.фаз: 220/50/1
Температура, °С: +30...+110
Підсвітка: є



GoodFood вітрина теплова WS920 Black Line
Модель: GoodFood WS920 Black Line
Габарити (довжина * ширина * висота) мм: 920*480*595
Кількість полиць: 3
Розміри полиць, мм: 270х820, 290х820, 300х820
Робоча напруга, В/Гц/Кіл.фаз: 220/50/1
Температура, °С: +30...+110
Підсвітка: є
Вбудований зволожувач: гастроємність для води 150х85х70



Вітрина теплова FROSTY RTR-120L
Модель: Вітрина теплова FROSTY RTR-120L
Габарити (довжина * ширина * висота) мм: 678*568*670
Кількість полиць: 3
Робоча напруга, В/Гц/Кіл.фаз: 220/50/1
Температура, °С: +30...+90
Підсвітка: є
Вбудований зволожувач: є



Відгуки наших постійних клієнтів про теплові вітрини:



Вітрина теплова GoodFood WS2P Waffle HouseGoodFood WS2P Waffle House Сергій

Придбав цю вітрину в придорожній кафетерій - поки без проблем справляється. Ми там шматочки піци тримаємо теплими, трохи пиріжків різних. В осінній і зимовий період вона здорово виручає, не потрібно підігрівати в мікрохвильовій печі. Коли приїжджає на зупинку автобус з туристами то всі не чекатимуть поки підігріємо піцу або пиріжки, а тут відразу теплі подаємо.

Якби пряме було скло то не така вона гарна була б, а так виглядає круто на стійці. За матеріалами виготовлення не скажу що кволе що-щось чи не міцне, все добре зібрано.

GoodFood WS920 Black Line
Лариса, м. Харків

Довго шукала недорогу але при цьому нормально зібрану вітрину для підігріву різної випічки - піца, пиріжки, тости та інше всяке таке. Я просто бачила наші українського виробництва то вони мені по виду не сподобалися, а ця красива така, з гнутими краями. Полички мені теж сподобалися - блищать решітки, підсвітка хороша, всю продукцію здалеку видно навіть.

Внизу лоточок спеціальний у неї передбачений щоб воду туди наливати і воно так зволожує повітря в камері, пробували без нього - підсихає випічка, а так води трохи налив і все - проблема вирішена.
GoodFood вітрина теплова WS680 Black Line
GoodFood WS680 Black Line
Аміна, г. Житомир

Непогана вітрина я можу сказати за свої гроші. У мене невелика піцерія, і я підігріваю там шматочки на самовиніс, в піддон обов'язково наливаю води трохи щоб не пересихали краю. Виглядає непогано, хоча я так розумію вона досить бюджетна, так як ціна найдешевша, інші моделі набагато дорожче коштують, а різницю я не побачила. Упакована була добре, доставка швидка, до мене в Житомир вона на Нову Пошту приїхала і оплачувала на місці після перегляду її, щоб ціла була і не побиті стекла.



Жодний заклад громадського харчування не обходиться без професійного теплового обладнання. Кухня повинна оснащуватися якісною, функціональною та зручною технікою, в іншому випадку закладу буде завдано збитків: постраждають і кухарі, і клієнти, і весь бізнес в цілому. Так яке професійне кухонне обладнанням повинно мати у своєму розпорядженні будь-який заклад громадського харчування?

 

Це і теплове, і холодильне, електромеханічне, барне, посудомийне обладнання, техніка для фаст-фудів і так зване нейтральне обладнання з нержавіючої сталі. І якщо з першою групою, здавалося б, все зрозуміло, то багато хто задається питанням, що таке нейтральне обладнання і навіщо воно потрібне. До даного виду відносяться лінії роздачі, візки, кухонні стелажі і виробничі столи. Без цього кухонного обладнання не обходиться нормальний виробничий процес.

 

Теплові вітрини для піци



Теплові вітрини – правильне зберігання і демонстрація хлібобулочних виробів!

 

Теплові вітрини знайшли своє широке застосування в області кулінарії. Саме завдяки ним хлібобулочні, кондитерські вироби і фаст-фуд можуть зберігатися в гарячому вигляді. Всі страви зберігають свій первинний зовнішній вигляд, аромат і чудову якість протягом тривалого періоду часу. До того ж, вітрина виконує ще «рекламну» функцію: відвідувачі можуть розглянути викладені у вітрині товари буквально з усіх боків, залучаючи, таким чином, потенційних клієнтів. Теплові вітрини виготовляються з нержавіючої антикорозійної харчової сталі високої якості, пластика і термостійкого оргскла.  


Залежно від габаритних розмірів і місткості, теплові вітрини діляться на три типи:

 

  1. Маленькі настільні вітрини, як правило, одно- або двоярусні. Встановлюються на стіл або на барну стійку;
  2. Великі багатоярусні вітрини; професійні кухарі називають їх шафами. Як правило, використовуються в закладах з великими площами, оборотами і постійним потоком клієнтів;
  3. У третю групу відносяться вітрини для модульної лінії роздачі. Вони, як правило, горизонтальні, полки – фіксовані, відкриваються або з боку оператора або з двох сторін. Всі елементи корпусу виконуються з нержавіючої сталі і термостійкого скла.


Теплові вітрини, що відносяться до цих двох типів, як правило, засклені з усіх боків для того, щоб потенційні покупці мали можливість розглянути продукт з усіх боків; вони можуть бути зі стаціонарними або ж обертальними поличками.

Теплові вітрини для випічки


Конструкція теплових вітрин, принцип їх роботи

 

Полиці в теплових вітринах – гратчасті. Це означає, що вони виготовляються з металевих прутів для того, що б на їх поверхні не конденсувалась зайва волога, яка може потрапити на страву, яка перебуває на рівень нижче. Полиці можуть бути прямокутними, в такому випадку вони встановлюються на напрямні, або ж круглими (в такому випадку вони чіпляються до обертальної стійки, яка знаходиться по центру робочої камери).


У всіх типах вітрин нагрів в камері здійснюється за допомогою ТЕНів, і тому при виборі та купівлі теплової вітрини в першу чергу варто звертати увагу на якість цього елемента. До того ж, деякі вітрини оснащуються регульованими по висоті ніжками; може бути різним за якістю матеріал ізоляції; можливість регулювання висоти полиць; наявність підсвічування робочої камери; наявність системи розподілу тепла; тип управління; наявність регулятора вологості та багато іншого.

 

Зокрема, для кондитерських, різних хлібобулочних виробів і для м'ясних продуктів наявність останнього параметра дуже важливо, адже подібні продукти мають властивість швидко сохнути, черствіти і псуватися. Крім того, вітрина з функцією зволоження швидше розігрівається.

 

Пропонуємо Вам ознайомитися:

Виробники пароконвектоматів

Виготовлення хлібобулочних виробів

Адреса: м. Полтава, 36008
вул. Ветеринарна, 22
Тел. (067) 530-08-82
(095) 882-02-24

Юр. адреса: м. Київ, 03148
вул. Сім'ї Стешенко, 3