Популярні моделі теплових вітрин серед наших постійних клієнтів
|
Модель: |
GoodFood WS2P Waffle House |
Габарити (довжина * ширина * висота) мм: |
660*550*620 |
Кількість полиць: |
2 |
Розміри полиць, мм: |
250*400 |
Робоча напруга, В/Гц/Кіл.фаз: |
220/50/1 |
Температура, °С: |
+30...+85 |
Підсвітка: |
є |
|
Модель: |
GoodFood WS680 Black Line |
Габарити (довжина * ширина * висота) мм: |
680*437*655 |
Кількість полиць: |
3 |
Розміри полиць, мм: |
270х580, 290х580, 300х580 |
Робоча напруга, В/Гц/Кіл.фаз: |
220/50/1 |
Температура, °С: |
+30...+110 |
Підсвітка: |
є |
|
Модель: |
GoodFood WS920 Black Line |
Габарити (довжина * ширина * висота) мм: |
920*480*595 |
Кількість полиць: |
3 |
Розміри полиць, мм: |
270х820, 290х820, 300х820 |
Робоча напруга, В/Гц/Кіл.фаз: |
220/50/1 |
Температура, °С: |
+30...+110 |
Підсвітка: |
є |
Вбудований зволожувач: |
гастроємність для води 150х85х70 |
|
Модель: |
Вітрина теплова FROSTY RTR-120L |
Габарити (довжина * ширина * висота) мм: |
678*568*670 |
Кількість полиць: |
3 |
Робоча напруга, В/Гц/Кіл.фаз: |
220/50/1 |
Температура, °С: |
+30...+90 |
Підсвітка: |
є |
Вбудований зволожувач: |
є |
Відгуки наших постійних клієнтів про теплові вітрини:
GoodFood WS2P Waffle House |
Сергій
Придбав цю вітрину в придорожній кафетерій - поки без проблем справляється. Ми там шматочки піци тримаємо теплими, трохи пиріжків різних. В осінній і зимовий період вона здорово виручає, не потрібно підігрівати в мікрохвильовій печі. Коли приїжджає на зупинку автобус з туристами то всі не чекатимуть поки підігріємо піцу або пиріжки, а тут відразу теплі подаємо.
Якби пряме було скло то не така вона гарна була б, а так виглядає круто на стійці. За матеріалами виготовлення не скажу що кволе що-щось чи не міцне, все добре зібрано. |
GoodFood WS920 Black Line |
Лариса, м. Харків
Довго шукала недорогу але при цьому нормально зібрану вітрину для підігріву різної випічки - піца, пиріжки, тости та інше всяке таке. Я просто бачила наші українського виробництва то вони мені по виду не сподобалися, а ця красива така, з гнутими краями. Полички мені теж сподобалися - блищать решітки, підсвітка хороша, всю продукцію здалеку видно навіть.
Внизу лоточок спеціальний у неї передбачений щоб воду туди наливати і воно так зволожує повітря в камері, пробували без нього - підсихає випічка, а так води трохи налив і все - проблема вирішена. |
GoodFood WS680 Black Line |
Аміна, г. Житомир
Непогана вітрина я можу сказати за свої гроші. У мене невелика піцерія, і я підігріваю там шматочки на самовиніс, в піддон обов'язково наливаю води трохи щоб не пересихали краю. Виглядає непогано, хоча я так розумію вона досить бюджетна, так як ціна найдешевша, інші моделі набагато дорожче коштують, а різницю я не побачила. Упакована була добре, доставка швидка, до мене в Житомир вона на Нову Пошту приїхала і оплачувала на місці після перегляду її, щоб ціла була і не побиті стекла. |
Жодний заклад громадського харчування не обходиться без професійного теплового обладнання. Кухня повинна оснащуватися якісною, функціональною та зручною технікою, в іншому випадку закладу буде завдано збитків: постраждають і кухарі, і клієнти, і весь бізнес в цілому. Так яке професійне кухонне обладнанням повинно мати у своєму розпорядженні будь-який заклад громадського харчування?
Це і теплове, і холодильне, електромеханічне, барне, посудомийне обладнання, техніка для фаст-фудів і так зване нейтральне обладнання з нержавіючої сталі. І якщо з першою групою, здавалося б, все зрозуміло, то багато хто задається питанням, що таке нейтральне обладнання і навіщо воно потрібне. До даного виду відносяться лінії роздачі, візки, кухонні стелажі і виробничі столи. Без цього кухонного обладнання не обходиться нормальний виробничий процес.
Теплові вітрини – правильне зберігання і демонстрація хлібобулочних виробів!
Теплові вітрини знайшли своє широке застосування в області кулінарії. Саме завдяки ним хлібобулочні, кондитерські вироби і фаст-фуд можуть зберігатися в гарячому вигляді. Всі страви зберігають свій первинний зовнішній вигляд, аромат і чудову якість протягом тривалого періоду часу. До того ж, вітрина виконує ще «рекламну» функцію: відвідувачі можуть розглянути викладені у вітрині товари буквально з усіх боків, залучаючи, таким чином, потенційних клієнтів. Теплові вітрини виготовляються з нержавіючої антикорозійної харчової сталі високої якості, пластика і термостійкого оргскла.
Залежно від габаритних розмірів і місткості, теплові вітрини діляться на три типи:
- Маленькі настільні вітрини, як правило, одно- або двоярусні. Встановлюються на стіл або на барну стійку;
- Великі багатоярусні вітрини; професійні кухарі називають їх шафами. Як правило, використовуються в закладах з великими площами, оборотами і постійним потоком клієнтів;
- У третю групу відносяться вітрини для модульної лінії роздачі. Вони, як правило, горизонтальні, полки – фіксовані, відкриваються або з боку оператора або з двох сторін. Всі елементи корпусу виконуються з нержавіючої сталі і термостійкого скла.
Теплові вітрини, що відносяться до цих двох типів, як правило, засклені з усіх боків для того, щоб потенційні покупці мали можливість розглянути продукт з усіх боків; вони можуть бути зі стаціонарними або ж обертальними поличками.
Конструкція теплових вітрин, принцип їх роботи
Полиці в теплових вітринах – гратчасті. Це означає, що вони виготовляються з металевих прутів для того, що б на їх поверхні не конденсувалась зайва волога, яка може потрапити на страву, яка перебуває на рівень нижче. Полиці можуть бути прямокутними, в такому випадку вони встановлюються на напрямні, або ж круглими (в такому випадку вони чіпляються до обертальної стійки, яка знаходиться по центру робочої камери).
У всіх типах вітрин нагрів в камері здійснюється за допомогою ТЕНів, і тому при виборі та купівлі теплової вітрини в першу чергу варто звертати увагу на якість цього елемента. До того ж, деякі вітрини оснащуються регульованими по висоті ніжками; може бути різним за якістю матеріал ізоляції; можливість регулювання висоти полиць; наявність підсвічування робочої камери; наявність системи розподілу тепла; тип управління; наявність регулятора вологості та багато іншого.
Зокрема, для кондитерських, різних хлібобулочних виробів і для м'ясних продуктів наявність останнього параметра дуже важливо, адже подібні продукти мають властивість швидко сохнути, черствіти і псуватися. Крім того, вітрина з функцією зволоження швидше розігрівається.
Пропонуємо Вам ознайомитися:
Виробники пароконвектоматів
Виготовлення хлібобулочних виробів