Фризери для м'якого морозива – готуємо солодкі ласощі на вулиці!
М'яке морозиво – неймовірно смачний і ароматний продукт, який жарким літом розкуповується величезною кількістю. У багатьох громадських місцях сьогодні можна бачити встановлені невеликі апарати, які протягом декількох хвилин наповнюють хрусткий вафельний стаканчик морозивом з різним наповнювачем. Продукт, виходячи з фрізера, залишається напів рідкої консистенції і температура його знаходиться в діапазоні -4 -7 градусів Цельсія.
Сьогодні професійні аппарати для виготовлення морозива використовуються в таких закладах:
- Закусочні;
- Їдальні;
- Ресторани;
- Буфети;
- Кафе;
- Бари.
Конструкція і принцип роботи професійного апарату для виготовлення морозива
Дане обладнання призначене щоб готувати м'яке морозиво шляхом змішування підготовлених інгредієнтів, насичення суміші повітрям і охолодження до температури від -4 до -7 градусів. Апарати бувають двох видів: підлогові або настільні. Перші відрізняються більшою продуктивністю, габаритами. Настільні ж фрізери є досить компактними пристроями, які можуть бути легко встановлені на невеликій площі. Перед покупкою, варто визначитися з продуктивністю майбутньої моделі, від цього буде залежати ціна фрізера для морозива, його функціональні можливості.
Використання різних смакових добавок дозволяє сильно розширити асортимент Вашої вітрини. Встановлюються електричні фрізери поблизу місць великого скупчення людей: переходи, зупинки, вокзали, ринки, центральні площі заклади фаст-фуд харчування. Склавши приблизний прогноз можливої окупності продукту, починаєш розуміти якої потужності і продуктивності необхідний апарат для приготування морозива.
Якщо вказано що певний апарат може зробити тридцять порцій морозива за годину, це означає, що одна порція буде готуватися близько двох хвилин. Більш дорогі екземпляри фризерів оснащуються спеціальною помпою, яка нагнітає повітря з сумішшю в циліндр для переробки.
Використовуючи професійні машини для виготовлення морозива, вдається досягти більш насиченого смаку і жирності у продукту. Відсоток «збитості» буде на рівні 80-90%. Така порція важить набагато менше, а виглядає пишно і об'ємно. Помпові варіанти ідеально підходять щоб робити холодні ласощі з високим відсотком жирності, це надає йому велику в'язкість.
Помпа прискорює процес надходження продукту до циліндра на переробку, що прискорює процес видачі клієнтам. Наявність двох циліндрів дає можливість одночасно створювати два види холодних солодощів, такі апарати використовуються біля місць з дуже великою прохідністю, де потрібно одночасно обслуговувати велику кількість покупців. Наявність функції пастеризації покращує гігієну виробництва, дозволяє зберегти продукт свіжим.
Продаж фризерів для приготування морозива більш активно йде в весняно-літній період, взимку дані апарати коштують дешевше через відсутність попиту. Інтернет магазин технологічного харчового обладнання HotMax пропонує Вашій увазі широкий асортимент фризерів для м'якого морозива, які Ви можете купити за доступною ціною. Доставка обладнання здійснюється в максимально короткі терміни в як до Києва, так і будь-яке місто на території України. Ми надаємо повний сервіс по сервісному обслуговуванню морожених фризерів.
Нашими партнерами є провідні служби кур'єрської доставки вантажів по Україні. Ми даємо офіційну гарантію на фрізери - 12 місяців з дня продажу. Якщо Ви не впевнені у виборі певного фрізера, наші менеджери з радістю допоможуть Вам, дадуть корисні поради та рекомендації по експлуатації обладнання. Телефонуйте!