Купити професійну кавоварку – отримуємо смачний і ароматний напій за вигідною ціною!
У більшості з нас кожен ранок починається з ароматної чашечки кави: мало хто відмовить собі в задоволенні побалувати себе свіжоприготовленим бадьорим напоєм. Справжні поціновувачі розуміють, що справжню каву можна приготувати або традиційним способом (у турці на повільному вогні) або ж за допомогою спеціального професійного обладнання – кавоварки.
Професійні кавоварки просто незамінні для:
- кафетерія;
- кав'ярні;
- їдальні;
- бару;
- ресторану;
- буфету.
Професійні кавоварки мають більші габаритні розміри, ніж побутові, і, отже, вони мають високу продуктивність. Такі апарати безпосередньо з'єднуються з системою холодного водопостачання. Апаратом для приготування кави є агрегат наступної конструкції: кран подачі кип'ятку, один або кілька носиків через які наливається вже готова кава, кран подачі пари (необхідний щоб збивати молоко), і резервуари всередині для гарячої води.
Ціни на таке обладнання залежать від їх функціональних можливостей і технічних характеристик. Серед закладів фаст-фуду і невеликих кафе досить популярними є моделі кавоварок з приготуванням кави в турках на спеціальному піску. У спеціальній камері відбувається нагрів піску, який віддає тепло туркам і в них відбувається заварювання кави. Подібні апарати викликають жвавий інтерес у відвідувачів закладу і сприяють збільшенню продажів цього ароматного напою.
Види промислових кавоварок, особливості їх конструкції
Професійна кавоварка буває автоматична, напівавтоматична, заливного типу або з підключення до системи водопостачання (обов'язково слід обзавестися фільтром-пом'якшувачем води, який дозволить продовжити термін служби пристрою, він зробить ваш напій більш смачним).
Найбільш поширені – це ріжкові, гейзерні, краплинні (фільтраційні) машини і еспрессо. Електрична гейзерна кавоварка має два відсіки, які розділяє фільтр. Нижній відсік наповнюється водою, верхня ємність заповнюється меленою кавою. При закипанні води вона проходить через фільтр з кавою і збирається у верхній камері. Краплинні моделі призначені для готування американо. Напій в таких кавоварках заварюється за допомогою подачі тонкої цівки окропу в фільтр з кавовим порошком. Напій, зварений таким способом, має особливо насичений смак.
Електрична кавоварка-еспресо передбачає використання зерен спеціального помелу. Такий апарат може з легкістю приготувати ароматний капучіно. Для збиття молока кавоварка оснащена спеціальним режимом «пар». Існують два типи кавоварок еспресо - Steam-Espresso і Pump-Espresso. Перший тип призначений для домашнього використання, другий – більш досконалий він спрямований на використання в умовах закладів громадського харчування.
Незалежно від типу апарату, всі вони оснащуються плиткою для зберігання готового напою в гарячому стані, в той час як готується наступна порція. На сучасному ринку професійного кухонного обладнання можна знайти моделі з можливістю одночасного приготування до 4 порцій. Крім еспресо, крапельних, гейзерних кавоварок існують ще «гибридні» моделі, які поєднують функції всіх перерахованих вище типів апаратів.
Продаж професійних крапельних кавоварок в нашому інтернет магазині проводитися по рекомендованим цінами офіційних європейських дилерів. Купити кавоварку у нас можна з доставкою як до Києва, так і в будь-яке місто України. Великий асортимент моделей дозволяє легко вибрати необхідне обладнання. Вам необхідний сервіс та обслуговування? Ми надаємо повний спектр послуг технічного і сервісного обслуговування обладнання для харчової промисловості. Гарантія на будь-яку кавоварку становить 12 місяців з дня продажу. Телефонуйте! Ми допоможемо з вибором.