Ми співпрацюємо з кур'єрськими службами: 1. Делівері 2. Нова Пошта (вимога дерев'яного короба здорожує доставку.)
Товар при відправці страхується на повну вартість.
Обов'язково перевіряйте обладнання при отриманні на кур'єрській службі на предмет цілісності! У разі псування пред'явити претензію в письмовій формі службі доставки і зв'язатися з нашим менеджером.
Промислова електрична м'ясорубка Apach ATS22 оснащена системою enterprise: шнек, односторонній ніж і решітка. Продуктивність промислової м'ясорубки становить 100 кг/год. Лоток і горловина м'ясорубки виконана з нержавіючої сталі. Відполірована конструкція з відлитого під тиском алюмінію.
Чому варто купити промисловості м'ясорубку Apach ATS 22 1Ф
Мясорубка італійського виробництва Apach ATS22 1Ф з продуктивністю 100 кг/год оснащена вентильованим асинхронним двигуном із захистом від перевантажень. Дана модель м'ясорубки підключається до електричної мережі з напругою 220 В. Лоток, горловина, насадка і ніж м'ясорубки виконані з нержавіючої сталі.
Також промислова м'ясорубка Apach ATS 22 1Ф комплектується самозаточними ножами. У даній моделі є функція реверсу двигуна. М'ясорубочна частина виготовлена з харчового чавуну. Відполірована конструкція з відлитого під тиском алюмінію. Професійна м'ясорубка Apach ATS22 1Ф легко розбирається і збирається для очищення.
Продуктивність моделі - 100 кілограм на годину. При розрахунку потрібної Вам продуктивності враховуйте, що через кожні 15-20 хвилин роботи необхідно робити технологічну перерву на 5-7 хвилин, для продовження служби м'ясорубки.
М'ясний фарш приготовлений на промисловій м'ясорубці Apach ATS 22 1Ф
Як правильно працювати з промисловою м'ясорубкою Apach ATS 22 1Ф
Промислова м'ясорубка Apach ATS 22 1Ф призначена тільки для перемолу і подрібнення тільки свіжого не охолодженого, не замороженого м'яса. М'ясо повинно бути без кісточок та інших частинок, які відрізняються від м'яса консистенцією.
Професійна м'ясорубка Apach ATS 22 1Ф не повинна працювати вхолосту!
Не допускається інтенсивне використання м'ясорубки більше 15 хвилин. При інтенсивному використанні її необхідно зупинити і дати охолонути 15 хвилин.
При неправильному складанні ріжучого вузла елементи вийдуть з ладу, що може привести до поломки інших деталей і не гарантійного ремонту.
Відсутність регулярного обслуговування промислової м'ясорубки Apach (Апач) ATS 22 1Ф 1 раз в 1-2 місяці може призвести до додаткових витрат на ремонт, а в деяких випадках і причиною відмови в гарантії. Крім того, необхідно підтримувати належний рівень гігієни: щодня проводити чистку професійної м'ясорубки. Для цього потрібно її розібрати, після очищення просушити всі деталі і зібрати назад промислову м'ясорубку в правильному порядку.
Поради та рекомендації по правильній роботі з промисловими м'ясорубками Apach ATS 22 1Ф