Шприц ковбасний AIRHOT SV-15 призначений для приготування купатів, ковбас та інших мясних виробів. З його допомогою проводиться автоматичне набивання готової звиси в штучну або натуральну оболонку. AIRHOT SV-10 застосовують у всіх мясних та ковбасних цехах, а також у закладах громадського харчування, що пропонують своє виробництво. Завдяки вертикальній формі він значно економить простір на кухні. Також пристрій обладнано зворотним повітряним клапаном, що забезпечує підйом поршня без зусилля.
- Обєм - 15 л.
- Циліндр 219х400 мм.
- Швидкості ходу поршня - 2.
- Механічний тип.
- Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
- 4 насадки з нержавіючої сталі в комплекті: Ø16, 22, 32, 38 мм.
Габарити (брутто) 351x390x765 мм.
Вага 16 кг.