Професійний шприц для набивання ковбас FROSTY SV-10 обсягом 10 літрів. Привід механізму - ручний. Поршень з клапаном для повітря. Пріготовленний на професійній м'ясорубці фарш завантажується в бункер. Фарш видавлюється поршнем. На кінці знаходиться воронка, на яку надівається оболонка для ковбаси.
Для шприцювання використовуються насадки з діаметром, що відповідає розміру оболонки. У комплекті даного шприца чотири насадки різного діаметра, що дозволяє приготувати і тонкі сосиски(Ø 1,6 см) і зельц (Ø 3,8 см). Дві швидкості, швидка і повільна, дозволяють формувати фарш з різною консистенцією.
Шприц ковбасний дозволяє приготувати фірмові ковбасні вироби в ресторанах, кафе і спеціалізованих м'ясних магазинах.


Шприц ковбасний Frosty SV-10 - FROSTY (Фрости,Италия) - купити з доставкою в Київ, інші міста України.