Купити тістоділитель (тістоокруглювач) – отримати вірного кухонного помічника!
Промислові тістоділителі-округлювачі – необхідне обладнання для кожної хлібопекарні. Хлібопекарське виробництво одне з найскладніших в харчовій сфері: сам технологічний процес через свою складність вимагає великої кількості різноманітної техніки. До неї відносяться тістоділителі. Вони є незамінною технологічною ланкою виробничої лінії, як на великих комбінатах, так і в невеликих пекарнях, булочних, кондитерських.
Сьогодні тістоділительні машини встановлюються в таких закладах харчової промисловості:
- хлібопекарні;
- ресторани;
- кафе;
- їдальні;
- пекарні;
- булочні;
- млинцеві;
- кондитерські.
Розподіл або округлення заготовок може виконуватися в автоматичному, напівавтоматичному і ручному режимах. Тістоділитель є технікою для автоматизації процесу розподілу на рівні порційні частини, тобто це пристрій, який ділить всю масу без шкоди його якісних смакових заготовок. Принцип дії такого обладнання максимально простий: все тісто з бункера потрапляє в спеціальну мірну кишеню, визначається вага необхідної порції, потім загальна маса зважується пропорційно кількості готових шматків на виході, після чого воно розміщується на робочій поверхні і проводитися розподіл.
Потім тістоокруглювач виштовхує вже готову порцію на конвеєрну стрічку, звідки сировина надходить на наступну стадію приготування. Деякі тістоділителі оснащуються додатковою функцією округлення виробів. Така техніка ідеально підійде для кафетеріїв або невеликих булочних: апарат ділить тісто на однакові порції і округлює їх, можна отримати якісну заготівлю для булочок, пончиків, інших виробів. Ціна на подільники тіста досить висока, але при випічці у великих обсягах варто купити тістоділитель і забути про рутинному процесі.
Види дільників тіста, особливості тістоділительні машин
Тістодільники класифікують за принципом нагнітання тіста в спеціальну кишеню. На великих підприємствах, де ведеться безперервне виробництво хлібобулочних виробів, використовуються шнекові дільники тіста. Головною їхньою перевагою є простота конструкції, легкість при експлуатації і невибагливість обслуговування. До того ж, обробка шнеками покращує структуру формового хліба.
У маленьких пекарнях знайшли своє широке застосування вакуумні тістоділителі. Завдяки своєму унікальному принципу дії, вони надають щадну дію для продукту, забезпечуючи тим самим збереження його клейковини і структури. Тістоокруглювальні машини з поршневим, лопатевим або валковим нагнітачем найкращим чином підходять для приготування здобних виробів.
При виборі тістоділительних машин слід звертати увагу на продуктивність такого типу обладнання, ефективність, безпеку, ергономічність його вартість. Для вашої зручностіпродаж тістоділителей продається в кредит по вигідних процентним ставкам. Також ми надаємо послуги сервісного обслуговування харчового обладнання на вимогу клієнта. Купити тістоділитель можна з доставкою як до Києва, так і в будь-яке місто України. Телефонуйте! Ми даємо офіційну гарантію терміном на 12 місяців.
Альтернативним варіантом для малих обсягів виробництва виступає компактний апарат для пончиків, який завжди можна купити у нас!