Покупалась она для пиццерии, пашет каждый день, настоящая рабочая лошадка. Педаль удобно и легко нажимается, проблем с этим не было пока. Срок работы у меня уже месяцев 8. Менеджер вежливый, мне понравилось обслуживание, рекомендую.
Тестораскатка бралась в пиццерию, пока работает без вопросов (6 мес.) цена на неё не маленькая, но машина хорошая, спору нет. Валики четко работают, металл хороший, легко от теста очищается. Педаль четко срабатывает, рекомендую к приобретению!
Катаем тесто для пиццы на ней - пока все идеально. Машина не дешевая, но реально своих денег стоит, сборка качественная, не ширпотреб какой-то. Нержавейка отменная, я думал будет имитация типа под нее, но нет, так что рекомендую к покупке!
Катаем тесто для пиццы на ней - пока все идеально. Машина не дешевая, но реально своих денег стоит, сборка качественная, не ширпотреб какой-то. Нержавейка отменная, я думал будет имитация типа под нее, но нет, так что рекомендую к покупке!
Используется в грузинском ресторане, раскатываем тесто каждый день на ней - пока не ломалась. Собрана в Украине поэтому простая на вид и не такая модная как европейские модели но и цена то на неё намного ниже. Нержавейка качественная, не тонкая и не хлипкая. Работать с ней одно удовольствие.
Покупала я ее в пиццерию, ее продуктивностью мы довольны, работает постоянно, сбоев не было в работе. С магазином ХотМакс сотрудничаем часто - пока проблем не было, уже несколько лет не подводят с техникой, доставка всегда быстрая и стараются сделать максимально недорого.
Неплохая тестораскатка для своей цены и качества сборки. Раскатываем тесто для пиццы, справляется она нормально, проблем в процессе работы не возникало, а работает она уже что-то около года у нас. Бренд хоть и итальянский но собрано как и все в Китае, но он хороший, заводской, может итальянцы следят за качеством своей продукции. Цена приемлемая, доставка была быстрой.
Купити тісторозкаточну машину – поліпшити якість випічки!
Тісторозкатка – це електромеханічне обладнання призначене для розкатування тіста і підготовці його до формування кондитерських виробів. Використовується на хлібобулочних, кондитерських підприємствах з переробки тістових заготовок, спрощення трудовитрат кухаря-кондитера. Бувають настільні або підлогові тісторозкатки.
Другий вид призначений на велику кількість заготовок в хлібопекарських кондитерських цехах. Наш інтернет магазин представляє величезний асортимент професійних тісторозкаточних машин, як від вітчизняних заводів, так і провідних європейських брендів відомих у всьому світі.
Найчастіше використовуються тісторозкатки в наступних місцях:
Кафе;
Пекарні;
Булочні;
Їдальні;
Піцерії;
Ресторани;
Чебуречні;
Кондитерські.
Тісторозкаточна машина стане незамінним обладнанням при виробництві тіста для піци, чебуреків, пельменів, млинців, інших хлібо-булочних виробів. Тісторозкатка-лапшерізка незамінна для виробництва пасти, локшини. Професійна тісторозкаточна машина легко впорається з крутим або листковим тістом.
Щоб купити професійну тісторозкатку варто лише подзвонити по одному з контактних номерів телефону щоб залишити заявку нашим консультантам. Доставка купленого товару буде виконана максимально швидко, як до Києва, так і в будь-яке інше місто України.
Механічна (ручна) тісторозкатка – принцип дії, основні функції
Механічна або ручна тісторозкаточна машина переробляє тісто за принципом обертання вручну ручки приводу, він задіює два спеціальних валка, через них проходить порція тіста. Дані моделі відрізняються хорошою надійністю, не складною експлуатацією, немає потреби підключення до електричної мережі. Корпус і валки виготовляють з харчової нержавіючої сталі, вона жодним чином не впливає на смакові або ароматичні властивості заготовок.
Тримачі дозволяють лего закріпити промислову тісторозкатку до стільниці для стійкого положення. Механічна ручка, має дерев'яний наконечник для зручності обертання і щільного облягання рукою. За допомогою спеціальних регуляторів можна легко змінювати товщину листа. Мала вага, проста конструкція, легкість у використанні та обслуговуванні - переваги компактної тісторозкатки. Єдиний недолік даних моделей це невеликий обсяг переробки.
Електрична тісторозкатка – техніка для серйозного виробництва
Дані тісторозкатувальні машини розраховані на велику кількість тістозаготовок і постійну роботу на продуктовому виробництві. Весь процес розкатки відбувається автоматично, кухареві-кондитера необхідно тільки заповнювати бункер тістом і приймати розкатані листи потрібної товщини. Існують моделі для приготування круглих листів, ціна на них трохи вище стандартних моделей.
ТОП продаж професійних тісторозкаток для промислових пекарень
Для ефективної роботи з тістом необхідно використовувати спеціальні тісторозкатувальні машини, які дозволяють полегшити і прискорити роботу кухаря-кондитера.
Завдяки великому досвіду роботи на ринку харчового технологічного обладнання (більше 10-ти років) ми склали невеликий огляд найпопулярніших моделей тісторозкаток для невеликих і середніх пекарень.
Тісторозкатка Кий-В ТР 2-12 – ручна модель для малих піцерій, фаст-фуд кіосків і кафе
Дана модель тісторозкатка в першу чергу відрізняється методом роботи – механічне обертання валків за допомогою м'язової сили оператора.
Наші клієнти вирішують купити тісторозкатку з ручним обертанням валків, коли потрібно обладнати невеликий кіоск фаст-фуду, кафетерій або пекарню по випічці хлібобулочних виробів.
Доступна ціна на дану модель робить її дуже популярною як серед старих, так і нових клієнтів.
Технічні особливості механічної тісторозкатки Кий-В ТР 2-12:
Тип: тісторозкатка ручна.
Кількість пар валків, шт: 1.
Довжина валків, мм: 400.
Установка: настільна.
Матеріал валків: нержавіюча сталь.
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
Система управління: механічна.
Розміри (ДхШХВ), мм: 490х400х185.
Вага, кг: 13.
Професійна тісторозкатка допоможе Вам легко формувати тістові заготовки на чебуреки, пельмені, вареники, пасту та інші кулінарні страви.
У даній моделі є можливість регулювати проміжок між валками для отримання оптимальної товщини тіста в діапазоні від 1 мм до 12 мм., Довжина валків становить 400мм.
Вся конструкція промислової тісторозкатки виготовлена з харчової нержавіючої сталі.
В основі цієї моделі, є два спеціальних кронштейна за допомогою яких можна закріпити тісторозкатку до столу, щоб вона мала стійке положення під час інтенсивної роботи з тістом.
Модель виготовляється вітчизняним виробником харчового технологічного обладнання компанією Кий-В.
Це надійний і перевірений роками виробник якісного отказоустойчивого обладнання, яке добре адаптовано для наших умов роботи.
Відгуки наших клієнтів про професійну тісторозкатку Кий-В ТР 2-12
Оля
Ідеально зручно було б одним рухом руки підкручувати тісто одночасно з обох сторін.
У неї це не передбачено, але на якість роботи це не впливає. Це більше питання зручності і ергономічності.
В цілому, мене вона влаштовує повністю. Справляється зі своїми завданнями і навантаженням.
Робимо тісто для чебуреків щодня
Микола, Суми Де використовується: ресторан Тривалість використання: 4 міс.
У нас ресторан італійської кухні, взяли цю тісторозкатку на кухню ресторану. Пробували розгортати різні види тіста, виходить начебто рівномірно, нам подобається.
Особливо розповісти нічого - досить просте в експлуатації механічний пристрій, але свої функції виконує так, як потрібно.
Наступною в нашому огляді ТОП продажів йде тісторозкатка від італійського бренду Frosty.
Дана модель працює від електричної мережі 220В і розгортає тісто в автоматичному режимі.
Технічні нюанси професійної тісторозкатувальної машини Frosty M35A:
Тип: тісторозкатка для піци.
Вага заготовки, гр: 80-400.
Діаметр піци, см: 14-34.
•Кількість пар валків, шт: 1.
Довжина валків, мм: 350.
Розміри (ДхШхВ), мм: 520х440х390.
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
Напруга, В: 220.
Потужність, кВт: 0,25.
Найчастіше наші нові і постійні клієнти вирішували купити тісторозкатку Frosty для невеликої піцерії, пекарні або кафетерію.
Завдяки легкій і швидкій розкатці тонкого тісту на коржі та інші хлібобулочні вироби дана модель завоювала велику популярність.
Ціна тісторозкатка є досить низькою в порівнянні з аналогічними електричними моделями, це ще один аргумент, чому саме ця модель цінується нашими клієнтами.
Корпус виготовлений зі спеціальної нержавіючої сталі, яка застосовується в харчовому виробництві – тісто до такого матеріалу липне погано, модель легко очищається і відмивається після роботи.
Самі валки і шестерні виготовлені з міцного харчового полікарбонату.
Ширина валків становить 350мм. цього більш ніж достатньо для вирішення щоденних завдань в невеликій піцерії або пекарні.
Спеціальний регулятор дозволяє вибирати одну з 13-ти позицій для тонкого розкатування тіста.
В середньому розмір тіста при розкатуванні становить 15-35см. вага заготовки при цьому повинен бути в межах 800-400 грам.
Відгуки клієнтів про промислову тісторозкатку Frosty M35A
Олег, Чернігів
Працює вона вже пів року у мене, катаємо тісто на невеликі піци, пироги та інші булки - нічого складного немає.
Хоч вона і не дешева але з механічними вже так намучилися що це просто якийсь порятунок.
Я б сказав так - проста і надійна техніка.
Тісторозкаточні машина для піци Apach ARM 310
Тісторозкатка для піцерії є найважливішим обладнанням, так як весь технологічний процес з приготування цієї ароматної італійської страви залежить від якості тіста.
Купити промислову тісторозкатку Apach наші клієнти вирішують при відкритті нових піцерій, розширення існуючих, також її беруть в ресторани і кафе де в меню є піца.
Параметри професійної тісторозкатки Apach:
Вага заготовки тіста: 80-210 г
Діаметр пластини піци: 14-30 см
Довжина валків: 31 см
Габарити машини: 440x365x640 мм
Потужність: 0,25кВт
Підключення: 220 В
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
Матеріал валиків: харчовий полікарбонат
Кількість валиків: 2 пари
Дві пари роликів, які розрізняються по довжині, дозволяє легко розгортати тісто на піцу діаметром від 15см до 30см. вага тістової заготовки при цьому може бути в межах від 80 до 200 грам.
Весь корпус промислової тісторозкатки для піци виготовлений з харчової нержавійки, а ролики з харчового полікарбонату – оптимальне співвідношення для професійного обладнання громадського харчування.
Товщина розкатування тіста легко регулюється і дозволяє розгортати Вам заготовки для піци тонкі і еластичні.
Проміжок валків може бути від 1мм. до 12мм. – цього досить, щоб розгортати відмінні заготовки для піци.
Спеціальні ніжки в основі промислової тісторозкатки для піци дозволяють стійко стояти на столі або будь-який інший поверхні під час активної роботи з тістом.
Так як розкатування тіста відбувається у взаємно перпендикулярних напрямках, Ви отримуєте ніжну структуру тіста.
Італійський бренд Apach зарекомендував себе як надійний виробник відмовостійкого обладнання для громадського харчування.
Купити професійну тісторозкатку Апач Ви можете у нас з доставкою, як до Києва, так і в будь-яке інше місто на території України.
Принцип функціонування досить простий – шматок тексту закладається в приймальний пристрій, подається на валки, вони ущільнюють його виштовхуючи до приймального столу. Автоматична система дозволяє прискорити процес приготування хлібобулочних виробів. Всі товари нашого каталого продаються з гарантією 12 місяців з дня експлуатації. Продаж якісного обладнання для харчової промисловості з доставкою по Україні – ось основні переваги нашої компанії. Консультанти завжди готові допомогти з вибором необхідної моделі і дати корисні поради по використанню техніки.
Часті питання про тісторозкатувальні машини
🔝 Які моделі тісторозкаток найчастіше купують у нас?
ТОП-3 продажів кращих моделей професійних тісторозкаток: