Купити гриль саламандра – розігріваємо продукти швидко та легко!
Грилі саламандра (salamander), або безконтактні грилі, застосовуються для приготування або швидкого розігріву різних страв, гарячих бутербродів, м'ясних закусок, інших страв в точках вуличної торгівлі. Таке обладнання користується великою популярністю завдяки своєму широкому діапазону використання, компактним габаритним розмірам, високій якості і демократичній ціні.
Висока продуктивність обумовлена принципом дії електричного гриля саламандра: нагрівальні елементи (ТЕНи) розташовані над продуктом. Ведеться одночасний поверхневий і об'ємний тепловий вплив, в результаті чого продукт не засмажується, а запікається. Продукт кладуть на нерухому частину гриля.
Ступінь нагрівання регулюється за допомогою зміни відстані між верхніми і нижніми ТЕНами. Ще однією незаперечною перевагою промислових грилів саламандра є можливість додання страві апетитної рум'яної скоринки, збереження його гарячим до подачі до столу або продажу клієнту.
Конструкція грилів саламандра, принцип роботи
Грилі саламанда бувають двох типів:
- З нерухомою верхньою частиною, регульованою по рівню решіткою. Багато моделей постачаються з решіткою, яка може розташовуватися на заздалегідь визначеному рівні за допомогою спеціальних тримачів.
- З рухливою верхньою частиною, положення якої можна регулювати самостійно, виходячи від розмірів і обсягів готуємих продуктів.
При роботі з даним типом обладнання в багато разів скорочуються витрати олії за рахунок того, що під час приготування страва не контактує з нагрівальними елементами. Це дозволяє максимально зберегти всі корисні властивості продуктів. Завдяки тому, що продукт запікається на решітці у власному соку, а не в олії, значно скорочуються кількості випарів, шкідливих продуктів горіння.
Гриль саламандра відкритий з трьох сторін, з'являється можливість не тільки постійно здійснювати візуальний контроль за процесом приготування, але і організувати на своєму виробництві так званий «тепловий міст» між кухнею і торговим залом.
Обслуговуючий персонал не встигає забрати вже приготовану страву з лінії роздачі, як результат клієнти отримують не гарячу, а, в кращому випадку, теплу страви. Щоб уникнути цієї проблеми, безконтактний гриль можна попередньо встановити якомога ближче до роздачі, ставити вже готові до подачі клієнтам тарілки зі стравою безпосередньо під гарячі ТЕНи. Грилі-саламандра по підключенню до електромережі діляться на однофазні (220 В) і трифазні. Другий тип - це потужні апарати, які вимагають для підключення 380 В.
Купити гриль саламандра Ви можете в нашому інтернет магазині з доставкою як до Києва, так і в будь-яке місто України. Все обладнання поставляється з гарантією строком на 12 місяців. Ми надаємо сервісні послуги з установки, підключення, запуску технологічного обладнання. Телефонуйте, ми допоможемо з вибором!