Лавові грилі Hurakan HKN-140 призначені для приготування різних страв: стейків, шашлику, овочів і багатьох інших. Процес смаження відбувається без застосування масла. Використання вулканічної лави дозволяє рівномірно розподіляти жар по продукту; лавовий камінь вбирати зайву рідину, а також виключає появу неприємних запахів в процесі приготування.
Страви, приготовані на грилі з лавовим каменем, за своїм виглядом і смаковими якостями нічим не поступаються страв, які готуються на відкритому вогні. Лавовий гриль Hurakan призначений для будь-якої професійної кухні, малих підприємств фаст фуду, кейтерингу.
Особливості моделі лавового гриля Hurakan (Хуракан) HKN-140:
- Матеріал корпусу: нержавіюча сталь;
- Підйомна решітка;
- Запобіжний бортик;
- Температурний режим: 50-300 С°;
- Лавові камені йдуть в комплекті;
- Колір виробу може відрізнятися від представленого на сайті.
Фотоогляд лавового гриля Hurakan HKN-140