Рецепт пончиків для пончикового апарату і процес приготування
У каталозі нашого інтернет магазину представлені кращі моделі пончикових апаратів, які виправдали довіру наших клієнтів. Щоб вибрати оптимальний варіант і купити пончиковий апарат з доставкою в будь-яке місто України, зв'яжіться з нашим менеджером по одному з контактних номерів телефону.
підійміть поршень за допомогою ручки і поставте фіксатор;
підключіть фритюрницю до електромережі;
виставте терморегулятор в положення 180 градусів;
ємність для тіста змастіть рослинною олією.
Складові частини пончикового апарату Кий-В ФП-8
Відео-огляд роботи пончикового апарату Кий-В ФП-8
Тонкощі приготування смачних ароматних пончиків в апараті Кий-В ФП-8
Склад тіста для смачних пончиків: Борошно пшеничне - 850 г., вода -0,85 л., Дріжджі – 12 г., олія рослинна – 70 г., цукор – 30 г., сіль – 10 г.
У керамічний підігрітий посуд засипте 12 г дріжджів, 2 ч ложки цукру і залийте 150 мл води. Накрийте нещільно серветкою і поставте в тепле місце на 20 хв.
Після вміст перелийте в більшу ємність і додайте решту складових, ретельно перемішайте, накрийте кришкою і поставте в тепле місце приблизно на 40-60 хвилин. Після чого тісто потрібно перемішати і можна заливати в ємність дозатора.
В процесі виробництва ємність з тістом нагрівається від гарячої олії у ванні, що призводить до утворення повітряних бульбашок в тісті і пончик деформується або не виходить взагалі.
Для того щоб отримати найбільш красивий пончик періодично всередині ємності на всю глибину потрібно перемішувати тісто.
Рівень олії у ванні не повинен бути нижче мінімальної позначки.
Щоб на пончику не утворювалися повітряні бульбашки, після падіння пончика в гарячу олію приблизно через 5-7 секунд його бажано перевернути.
Ручку дозатора потрібно прокручувати з невеликою швидкістю плавно без ривків. Після кожного обороту ручки ставте шток на фіксатор. Отриманий пончик спеціальним гачком виводьте в сторону із зони падіння наступного пончика. Слідкуйте за рівнем олії!
Після того, як пончики обсмажаться з одного боку, їх потрібно перевернути. Готові пончики викладають на піддон для стікання олії і посипають пудрою.