RU | UA

Рецепт пончиків для пончикового апарату і процес приготування

рецепт пончиків


У каталозі нашого інтернет магазину представлені кращі моделі пончикових апаратів, які виправдали довіру наших клієнтів. Щоб вибрати оптимальний варіант і купити пончиковий апарат з доставкою в будь-яке місто України, зв'яжіться з нашим менеджером по одному з контактних номерів телефону.



Популярні моделі пончикових апаратів


З чого почати приготування ідеальних пончиків?



  • занурте в ванну піддон для смаження;
  • підійміть поршень за допомогою ручки і поставте фіксатор;
  • підключіть фритюрницю до електромережі;
  • виставте терморегулятор в положення 180 градусів;
  • ємність для тіста змастіть рослинною олією.


Складові частини пончикового апарату Кий-В ФП-8

Пончиковий апарат ФП-8 Пончиковий апарат ФП-8
Пончиковий апарат ФП-8 Пончиковий апарат ФП-8
Пончиковий апарат ФП-8 Пончиковий апарат ФП-8


Відео-огляд роботи пончикового апарату Кий-В ФП-8





Тонкощі приготування смачних ароматних пончиків в апараті Кий-В ФП-8



  • Склад тіста для смачних пончиків: Борошно пшеничне - 850 г., вода -0,85 л., Дріжджі – 12 г., олія рослинна – 70 г., цукор – 30 г., сіль – 10 г.
  • У керамічний підігрітий посуд засипте 12 г дріжджів, 2 ч ложки цукру і залийте 150 мл води. Накрийте нещільно серветкою і поставте в тепле місце на 20 хв.
  • Після вміст перелийте в більшу ємність і додайте решту складових, ретельно перемішайте, накрийте кришкою і поставте в тепле місце приблизно на 40-60 хвилин. Після чого тісто потрібно перемішати і можна заливати в ємність дозатора.
  • В процесі виробництва ємність з тістом нагрівається від гарячої олії у ванні, що призводить до утворення повітряних бульбашок в тісті і пончик деформується або не виходить взагалі.
  • Для того щоб отримати найбільш красивий пончик періодично всередині ємності на всю глибину потрібно перемішувати тісто.
  • Рівень олії у ванні не повинен бути нижче мінімальної позначки.
  • Щоб на пончику не утворювалися повітряні бульбашки, після падіння пончика в гарячу олію приблизно через 5-7 секунд його бажано перевернути.
  • Ручку дозатора потрібно прокручувати з невеликою швидкістю плавно без ривків. Після кожного обороту ручки ставте шток на фіксатор. Отриманий пончик спеціальним гачком виводьте в сторону із зони падіння наступного пончика. Слідкуйте за рівнем олії!
  • Після того, як пончики обсмажаться з одного боку, їх потрібно перевернути. Готові пончики викладають на піддон для стікання олії і посипають пудрою.



Пончики

Адреса: м. Полтава, 36008
вул. Ветеринарна, 22
Тел. (067) 530-08-82
(095) 882-02-24

Юр. адреса: м. Київ, 03148
вул. Сім'ї Стешенко, 3