Піч подова хлібопекарська без парозволоження FROSTY NES-12 є професійним обладнанням і застосовується в супермаркетах, механізованих пекарнях, ресторанах, в кондитерських виробництвах, на підприємствах громадського харчування. Випічка, вироблена в подових печах, відрізняється високою якістю за рахунок рівномірного розподілу температури і парозволоження всередині пекарної камери.
Під - це металева або керамічна плита, безпосередньо на якій проводиться випічка. Випічка ставиться на під в формах або на деках. У верхній і нижній частині робочої камери встановлені нагрівальні елементи,
ТЕНи, розташовані під днищем і склепінням кожної камери, забезпечують постійний рівномірний розподіл тепла. У разі конструкції печі в кілька камер, кожна секція печі незалежна один від одного, оснащена незалежним терморегулятором з можливістю відключення верхніх нагрівальних елементів та системою пароувлажнения для кожної секції. Парозволоження в секціях печі досягається за рахунок розташованих ванн для випаровування води.
Вода в ванни заливається через отвори, розташовані з лівого боку кожної камери.
Конструктивні особливості печі забезпечують її економічність, надійність і довговічність експлуатації:
- під печі виконаний з металевого або керамічного матеріалу, що дозволяє акумулювати велику кількість тепла;
- система парозволоження дозволяє розподіляти пар рівномірно на кожну секцію печі;
- установка температурних параметрів і відлік часу, подача звукового сигналу після закінчення заданого часу, проводиться за допомогою електронного пульта управління;
- робоча камера печі виконана з жароміцної легованої сталі;
- можливість легкого доступу до всіх вузлів для огляду і технічного обслуговування; - подові печі мають мінімальні теплові втрати за рахунок використання сучасних теплоізоляційних матеріалів.