Піч подова FROSTY NES-24 є професійним обладнанням і застосовуються в супермаркетах, механізованих пекарнях, ресторанах, в кондитерських виробництвах, на підприємствах громадського харчування. Випічка, вироблена в подових печах, відрізняється високою якістю за рахунок рівномірного розподілу температури всередині пекарної камери.
Принцип роботи подой печі FROSTY (Фрости) NES-24
У верхній і нижній частині робочої камери встановлені нагрівальні елементи, які забезпечують необхідну температуру. Нагрівання здійснюється за допомогою ТЕНів, розташованих під днищем і склепінням кожної камери, забезпечуючи постійне рівномірний розподіл тепла. Кожна секція печі оснащена незалежними терморегуляторами з можливістю відключення верхніх нагрівальних елементів.
Випічка продукції відбувається на деках, які завантажуються в кожну секцію на під печі. Під - це металева або керамічна плита (опціонально), безпосередньо на якій проводиться випічка. Подова піч складається з незалежних ізольованих камер випікання. Дана конструкція дозволяє регулювати температуру випікання в кожній камері окремо, що дає можливість випікати одночасно різну продукцію в кожній камері.
Конструктивні особливості подової печі FROSTY (Фрости) NES-24:
- під печі виконаний з металевого або керамічного матеріалу, що дозволяє акумулювати велику кількість тепла;
- установка температурних параметрів і відлік часу, подача звукового сигналу після закінчення заданого часу, проводиться за допомогою електронного пульта управління;
- робоча камера печі виконана з жароміцної легованої сталі;
- можливість легкого доступу до всіх вузлів для огляду і технічного обслуговування;
- подові печі мають мінімальні теплові втрати за рахунок використання сучасних теплоізоляційних матеріалів;
- суцільнозварна конструкція.