Купити теплову поверхню – завжди теплі страви на столі!
Теплові поверхні призначені для збереження в гарячому вигляді різних гастрономічних страв, а також кондитерських і хлібобулочних виробів: булочок, пиріжків, піци і т.п. Як правило, таке обладнання виготовляється з нержавіючої сталі, більш прості моделі – з алюмінію. Деякі корпусні елементи можуть бути виготовлені з високоякісного пластику або термостійкого скла.
Теплові поверхні - це найбільш просте, дешеве і надійне обладнання, що дозволяє зберігати страви в гарячому стані. Максимально просте керування дозволяє працювати з апаратом навіть новачкам: на корпусі розташовується тільки кнопка включення, а також температурний регулятор. Таке обладнання знайшло широке застосування в багатьох місцях громадського харчування, а також в торгово-виставкових залах, ярмарках, на виїзній торгівлі. До того ж, теплові поверхні виконують демонстраційну функцію – потенційний споживач має можливість розглянути страви практично з усіх боків.
Продаж теплових поверхонь, види і конструктивні особливості моделей
Теплові поверхні діляться безпосередньо на теплові, тепло-охолоджувальні і теплові поверхні для кави та інших гарячих напоїв. Перший тип (підігрівач страв) використовується для підтримки в гарячому стані різних страв завдяки широкому спектру робочих температур – від +30 до + 95С. Продуктивність і ціна теплових поверхонь залежить від габаритних розмірів і споживаної потужності. Форма такого обладнання може бути квадратною, круглою, прямокутною, овальною. Як правило, конструкція теплових поверхонь передбачає використання уніфікованої посуду (гастроємностей або листів стандартного розміру).
Теплові поверхні найчастіше використовуються в наступних місцях:
- закусочна;
- їдальня;
- ресторан;
- піцерія;
- кафе;
- бар;
- буфет.
Робоча зона промислових теплових поверхонь для гарячих напоїв умовно розділена на ділянки, на які поміщається посуд з напоєм. Такий посуд повинен бути виконаний з термостійкого скла. Вони використовуються для подачі гарячого чаю, кави або інших напоїв. І тільки для подачі, а не для приготування. Довести до кипіння воду на них не можна, так як максимальна робоча температура в них досягає близько + 70С.
Професійні тепло-охолоджувальні поверхні – це більш універсальний тип обладнання, який працює з більш широким температурним діапазоном, що дозволяє використовувати його як для охолодження різних закусок (салати, бутерброди, кондитерські вироби), так і для підтримки в гарячому стані перших і других страв (м'ясні та овочеві вироби). Як правило, робоча температура за допомогою термостата встановлюється в межах від +5 до + 95С. У нижній частині обладнання знаходяться нагрівальні елементи, над ними знаходиться поверхня, куди поміщається блюдо або спеціальний контейнер. Комплектація деяких настільних теплових поверхонь передбачає наявність кришки.
У нашому інтернет магазині Ви можете легко вибрати і купити теплову поверхню за доступною ціною з доставкою як до Києва, так і в будь-яке інше місто нашої країни. Консультанти завжди готові допомогти Вам з вибором теплових поверхонь, підказати яка модель оптимально підійде для Ваших умов експлуатації. Продаж теплових поверхонь здійснюється за рекомендованим цінами виробників, Ви захищені від накруток і зайвих переплат. Телефонуйте!