Купити сокоохолоджувач – отримати швидкий ефективний спосіб охолодити сік!
З настанням літа кожен заклад громадського харчування будь-якого класу– від кафетерію до кіоску особливо потребує холодильного обладнання. Влітку зростає попит на різні охолоджувальні напої. Можна обійтися холодильною вітриною, але коли мова йде про свіжі соки, то тут стане в нагоді спеціальний охолоджувач.
Це нехитре обладнання являє собою пристрій для охолодження, перемішування і подальшого розливу в тару різних напоїв (мова йде не тільки про соки, а й про газовану воду, чаї, ін.). Сокоохолоджувачі компактні, споживають мінімум електроенергії, їх можна брендувати, вони будуть вигідно демонструвати потенційним покупцям пропонований товар, тим самим підвищуючи рентабельність закладу.
Сьогодні сокоохолоджувачі можна зустріти в таких місцях як:
- Закусочні;
- Ресторани;
- Кафе;
- Бари;
- Буфети;
- Їдальні.
Критерії вибору промислового сокоохолоджувача (апарату для охолодження соку)
За типом конструкції бувають накопичувальні і проточні охолоджувачі соку. Перший тип користується великою популярністью в закладах громадського харчування. У нижній його частині знаходиться холодильний компресор, корпус якого виготовлений з харчової нержавіючої сталі. Зверху на нього поміщають бак з охолоджуваними продуктом - від 1 до 4 шт. може бути.
У кожному баку апарата для охолодження соку, вміст постійно перемішується, це необхідна умова правильної роботи сокоохолоджувача. У всьому контейнері на заданому рівні підтримується певне значення температури. Перемішування використовується при появі осаду в ємності або поділу на фракції щоб напій зберіг певну консистенцію. Проточні охолоджувачі соку широко використовуються на великих роздавальних лініях.
Конструктивні особливості професійних сокоохолоджувачів
За типом перемішування охолоджувачі соку бувають фонтанні і активаторні. У фронтальних варіантах перемішування відбувається за допомогою насосу, який перекачує охолоджуєму рідину з дня бункера наверх. У активаторних моделях на дні бункера встановлений спеціальний вентилятор, який перемішує вміст сокоохолоджувача. Такі моделі використовуються для соків з м'якоттю, так як вентилятор перешкоджає утворенню осаду.
Існують моделі апаратів для охолодження соку з декількома бункерами які підвищують швидкість одночасного приготування прохолодної рідини. Дані прилади оснащені окремим регулятором температури для кожного з бункерів, що дуже зручно при використанні декількох видів напою. Контейнери можуть бути об'ємом від 5 до 20 літрів, температура підтримується від + 2 до + 8С.
Асортимент електричних сокоохолоджувачів від різних виробників дуже широкий, щоб зробити правильний вибір, Ви повинні визначитися з тим, де буде знаходитися прилад, які напої будуть готуватися; передбачувані обсяги продажів – від цього залежатимуть габаритні розміри і потужність обладнання.
Ціна на весь перелік сокоохолоджувачів установливается рекомендованою від заводів виробників і офіційних дилерів. Великий асортимент сокоохолоджувачів в нашому каталозі обладнання дозволяє легко вибрати і купити необхідну модель. Ми надаємо сервісне технічне обслуговування всього переліку техніки для бару. Гарантія на барне обладнання становить 12 місяців. Ми доставимо куплене у нас обладнання як до Києва так і в будь-яке місто України. Телефонуйте, вибирайте!
Часті питання про сокоохолоджувачі
🔝 Які моделі сокоохолоджувачів найчастіше купують у нас?
♨ На що необхідно звернути увагу при виборі сокоохолоджувача для бару чи ресторану?
З досвіду наших покупців слід приділити увагу таким характеристикам:
➤ Обсяг однієї ємності, л;
➤ Кількість ємностей;
➤ Матеріал корпуса;
➤ Температура, С;
➤ Тип охолоджувача соку;
⏬ Які моделі сокоохолоджувачів для великих барів і ресторанів купують найчастіше?
👍 Які бренди сокоохолоджувачів найчастіше купують наші клієнти?
З досвіду роботи наших клієнтів якісними і надійними є такі виробники:
➤ GoodFood (Китай);
➤ Ugolini (Італія);
➤ Frosty (Італія);