Промислові картоплечистки (овочечистка) - чистимо овочі швидко і якісно!
Використання овочечисток (картоплечисток) дозволяє збільшити швидкість приготування кулінарних страв, що безпосередньо позначається на швидкості і якості обслуговування клієнтів. Основний принцип роботи даних пристроїв: спеціальний абразивний диск обертається з великою швидкістю знімаючи шкірку з овочів, яка потрапляє на певний збірник макухи або змивається в каналізацію, все залежить від типу моделі овочечистки.
Таке обладнання застосовується для очищення цибулі, моркви, буряка, інших коренеплодів. Перед завантаженням картоплі, бажано їх ретельно вимити від бруду, це дозволить збільшити ефективність роботи овочечистки і продовжити термін експлуатації абразивного диска.
Професійні машини очищення овочів (МГО) і машини очищення коренеплодів (МОК) найчастіше використовуються на кухнях закладів громадського харчування:
- ресторани,
- кафе,
- піцерії,
- бари,
- столові з великим потоком клієнтів.
Конструктивні особливості професійних картоплечисток, поради по експлуатації обладнання
Одним з основних параметрів при виборі професійної електричної овочечистки є її потужність, від якої залежить обсяг одночасно очищаемого продукту. Тому перед вибором картоплечистки необхідно визначити обсяг продукту, який буде необхідно переробляти за робочу зміну. Виходячи з цього показника, вже можна орієнтуватися на потужність машини для очищення картоплі.
При очищенні більше двох відер овочів за добу варто задуматися про придбання електричної овочечистки. Не варто думати, що картопля буде очищена ідеально. Після процесу очищення коренеплід містить невелику кількість шкірки в поглибленнях - від 1 до 3 невеликих місць з частиною лушпиння розміром не більше 3-4мм. Такі місця додатково потрібно очистити за допомогою ножа.
На ринку електромеханічного харчового обладнання представлені моделі овочечисток (картоплечисток) з продуктивністю від 50 кг/год до 450 кг/год, ціна відрізняється в залежності від функціональних можливостей. Установка подібного апарату на промисловій кухні не займає багато місця. Для підключення необхідна мережа 220В (однофазна) або 380В (трифазна) - для потужних високопродуктивних моделей.
Електрична картоплечистка підключається до центральної системи водопостачання та каналізації. Вода автоматично подається для змивання відокремлюванго лушпиння, яке через спеціальний фільтр зливається в каналізацію. Баки для переробки виготовляються з якісної нержавіючої сталі, вона не окислюється при контакті з продуктами.
Продаж картоплечисток здійснюється по рекомендованим цінами заводів-виробників техніки для громадського харчування. Широкий асортимент електромеханічного обладнання інтернет магазину HotMax дозволяє зробити правильний вибір і купити картоплечистки або овочечисток з доставкою як до Києва, так і в будь-яке місто України.
Гарантія на весь перелік картоплечисток становить 12 місяців з дня продажу. Ми надаємо послуги сервісного ремонту протягом усього гарантійного терміну. Наші консультанти завжди готові відповісти на всі Ваші питання, допомогти з вибором, телефонуйте!
Часті питання про промислові картоплечистки
🔝 Які моделі професійних картоплечисток найчастіше купують у нас?
♨ На що необхідно звернути увагу при виборі професійної картоплечистки?
З досвіду наших покупців слід приділити увагу таким характеристикам:
➤ Продуктивність кг/год;
➤ Робоча напруга, В/Гц/Фази;
➤ Максимальне завантаження, кг;
➤ Потужність, кВт;
⏬ Які моделі промислових картоплечисток купують найчастіше для великих ресторанів та їдалень?
👍 Які бренди професійних овочечисток найчастіше купують наші клієнти?
З досвіду роботи наших клієнтів якісними і надійними є такі виробники:
➤ Торгмаш (Білорусь);
➤ Fimar (Італія);
➤ Frosty (Італія);