*Важливо пам'ятати, що перед включенням борошнопросіювача, після його транспортування при мінусовій температурі, слід дати йому відстоятися в приміщенні не менше восьми годин.
БЕЗ ПДВ.
Розмір комірки сита: 1мм
Борошнопросіювач вібраційний призначений для просіювання борошна та очищення від сторонніх домішок за допомогою магнітних вловлювачів, а також служить для розпушування і аерації борошна (насичення киснем), що сприяє кращому бродінню тіста.
Борошнопросіювач може застосовуватися не тільки в харчовій сфері (для просіювання борошна, всіляких зернових культур і.т.д.), його додатковим властивістю можна назвати – використання з будь-якими видами сипучих матеріалів, наприклад, застосовуючи його в будівництві.
Порядок роботи c промисловим борошнопросіювачем:
1. Встановлюємо сито, що йде в комплекті з агрегатом;
2. Підставляємо необхідну ємність для збору вже обробленого борошна;
3. Засипаємо борошно в основний бункер і запускаємо пристрій (кількість борошна ~ 10 кг);
4. Порційно додаємо борошно в міру його обробки просіювачем;
5. З певною періодичністю слід очищати емність бункеру від домішок. Для цього необхідно роз'єднати верхню і нижню частини.
Конструктивні особливості вібраційного борошнопросіювача
Листова (тонка) сталь служить основою всього апарату, верхня частина якого розділена на завантажувальний і прийомний блоки, між якими знаходиться сітка з харчової сталі. Похиле дно приймального бункера закінчується ємністю для відсіяних магнітним уловлювачем частинок. Висока якість просіювання досягається завдяки високій амплітуді коливань, що досягає 2-х міліметрів.
Відеоогляд роботи промислового борошнопросіювача вібраційного типу