Ми співпрацюємо з кур'єрськими службами: 1. Делівері 2. Нова Пошта (вимога дерев'яного короба здорожує доставку.)
Товар при відправці страхується на повну вартість.
Обов'язково перевіряйте обладнання при отриманні на кур'єрській службі на предмет цілісності! У разі псування пред'явити претензію в письмовій формі службі доставки і зв'язатися з нашим менеджером.
Професійна м'ясорубка Apach ATS12 1Ф з фактичною продуктивністю 80 кг/год, габарити 370х220х440 мм, у виконанні Enterprise, діаметр решітки 6 мм і діаметр горловини 70 мм.
Оснащена вентильованим асинхронним двигуном із захистом від перевантажень, напруга мережі 220 В. Корпус виконаний з алюмінію.
Чому варто купити професійну м'ясорубку Apach (Апач) ATS 12 1Ф
Промислова м'ясорубка Apach (Апач) ATS 12 1Ф оснащена вентильованим асинхронним двигуном із захистом від перевантажень. Лоток і горловина м'ясорубки виконана з нержавіючої сталі. Мясорубочная частина - харчовий чавун. Відполірована конструкція з відлитого під тиском алюмінію.
М'ясорубочна частина виготовлена з обробленого чавуну для роботи з харчовими продуктами.
Насадка і ніж з нержавіючої сталі. Професійна м'ясорубка Apach ATS 12 1Ф комплектується самозаточуються ножами. Вентильований двигун. Редуктор м'ясорубки з вузлом в масляній ванні. Мясорубка легко розбираються і збираються для ретельного очищення.
Як правильно працювати з промисловою м'ясорубкою Apach ATS 12 1Ф
Виробнича м'ясорубка Apach ATS 12 1Ф призначена тільки для перемолу і подрібнення тільки свіжого, що не охолодженого, та не замороженого м'яса. М'ясо повинно бути без кісточок та інших частинок, які відрізняються від м'яса консистенцією.
Професійна м'ясорубка Apach ATS 12 1Ф не повинна працювати вхолосту!
Не допускається інтенсивне використання м'ясорубки більше 15 хвилин. При інтенсивному використанні машини її необхідно зупинити і дати охолонути 15 хвилин.
При неправильному складанні ріжучого вузла елементи вийдуть з ладу, що може привести до поломки інших деталей і не гарантійного ремонту.
Відсутність регулярного обслуговування професійної м'ясорубки Apach (Апач) ATS 12 1Ф 1 раз в 1-2 місяці може призвести до додаткових витрат на ремонт, а в деяких випадках і причиною відмови в гарантії. Крім того, необхідно підтримувати належний рівень гігієни: щодня проводити чистку професійної м'ясорубки. Для цього потрібно розібрати, після очищення просушити всі деталі і зібрати назад промислову м'ясорубку в правильному порядку.
М'ясний фарш, для котлет приготований на професійній м'ясорубці Apach ATS 12 1Ф
Поради та рекомендації по правильній роботі з професійними м'ясорубками Apach ATS 12 1Ф
Характеристики професійної м'ясорубки Apach (Апач) ATS 12 1Ф:
Продуктивність: 200 кг/год
Фактична продуктивність: 80 кг/год
Габарити: 370х220х440 мм.
Система ножів м'ясорубки Apach (Апач) ATS 12 1Ф: Enterprise.
Діаметр сталевої решітки: 6 мм.
Діаметр горловини: 70 мм.
Потужність професійної м'ясорубки : 0,75 кВт.
Напруга: 220 В.
Самозагострювальний ніж з нержавіючої сталі.
Професійна м'ясорубка Apach ATS 12 1Ф має реверс двигуна.
Відеоогляд професійних м'ясорубок Apach ATS 12 1Ф
З питання придбання даного товару, а також за всіма цікавлячими Вас питаннями, телефонуйте: (067) 530-08-82, (095) 882-02-24
Професійна м'ясорубка Apach ATS 12 1Ф - Apach (Апач,Италия) - купити з доставкою в Київ, інші міста України.