Ми співпрацюємо з кур'єрськими службами: 1. Делівері 2. Нова Пошта (вимога дерев'яного короба здорожує доставку.)
Товар при відправці страхується на повну вартість.
Обов'язково перевіряйте обладнання при отриманні на кур'єрській службі на предмет цілісності! У разі псування пред'явити претензію в письмовій формі службі доставки і зв'язатися з нашим менеджером.
Професійна м'ясорубка Apach ATS12U 1-2 унгер 1ф. є вигідним капіталовкладенням для будь-якого закладу ресторанного типу. Корпус і знімні елементи виготовлені з матеріалів, стійких до корозії і механічного впливу. Апаратна частина складається з асинхронного двигуна, який під час роботи охолоджується кулером.
Двигун професійної м'ясорубки оснащений захистом від перевантажень, крім цього для більш тихої роботи двигуна редуктор знаходиться в масляній ванні. Управління здійснюється за допомогою поворотного перемикача: пуск і зворотний хід шнека.
Чому варто купити професійну м'ясорубку Apach ATS 12 U 1-2 унгер 1Ф для ресторану або їдальні
Характеристики промислової м'ясорубки Apach ATS 12 U 1-2 унгер 1Ф:
Продуктивність двигуна: 200 кг/год;
Фактична продуктивність: 150 кг/год;
Виконання професійної м'ясорубки Apach ATS 12 U 1-2 унгер 1Ф: 1\2 unger;
Як правильно працювати з промисловою м'ясорубкою Apach ATS 12 U 1-2 унгер 1Ф
Промислова м'ясорубка Apach ATS 12 U 1-2 унгер 1Ф призначена тільки для перемолу і подрібнення тільки свіжого, не охолодженого, не замороженого м'яса. М'ясо повинно бути без кісточок та інших частинок, які відрізняються від м'яса консистенцією.
Професійна м'ясорубка Apach ATS 12 U 1-2 унгер 1Ф не повинна працювати вхолосту!
Не допускається інтенсивне використання м'ясорубки більше 15 хвилин. При інтенсивному використанні її необхідно зупинити і дати охолонути 15 хвилин.
При неправильному складанні ріжучого вузла елементи вийдуть з ладу, що може привести до поломки інших деталей і не гарантійного ремонту.
Відсутність регулярного обслуговування промислової м'ясорубки Apach ATS 12 U 1-2 унгер 1Ф 1 раз в 1-2 місяці може призвести до додаткових витрат на ремонт, а в деяких випадках і причиною відмови в гарантії. Крім того, необхідно підтримувати належний рівень гігієни: щодня проводити чистку професійної м'ясорубки. Для цього потрібно розібрати, після очищення просушити всі деталі і зібрати назад промислову м'ясорубку в правильному порядку.
Поради та рекомендації по правильній роботі з професійними м'ясорубками Apach ATS 12 U 1-2 унгер 1Ф
Відеоогляд професійних м'ясорубок Apach ATS 12 U 1-2 унгер 1Ф:
З питання придбання даного товару, а також за всіма цікавлячими Вас питаннями, телефонуйте: (067) 530-08-82, (095) 882-02-24
Професійна м'ясорубка ATS 12 U 1-2 унгер 1Ф - Apach (Апач,Италия) - купити з доставкою в Київ, інші міста України.