RU | UA

Шприц ковбасний Hendi 282601 (код 01/3299)

Наявність уточнюйте
немає в наявності


Способи доставки
Ми співпрацюємо з кур'єрськими службами:
1. Делівері
2. Нова Пошта (вимога дерев'яного короба здорожує доставку.)

Товар при відправці страхується на повну вартість.

Обов'язково перевіряйте обладнання при отриманні на кур'єрській службі на предмет цілісності! У разі псування пред'явити претензію в письмовій формі службі доставки і зв'язатися з нашим менеджером.
Терміни доставки
По готовності товар відвантажується зі складу міста виробника протягом 1-5 робочих днів з моменту отримання повної оплати на наш розрахунковий рахунок

Термін і ціна доставки обговорюється окремо і залежить від розташування населеного пункту клієнта.
Форми оплати
При відправці кур'єрською службою "Нова Пошта" можливий розрахунок за допомогою післяплати.

Комісія за послугу:
2% від суми післяплати.

Можливість відправки даної моделі обладнання післяплатою уточнюйте у менеджера
Для безготівкового розрахунку ми пропонуємо два види розрахунку:

1. Оплата згідно виставленої рахунку-фактурі з Вашого поточного рахунку або у відділенні будь-якого банку України

2. Оплата на картку ПриватБанку

Можливість оплати даної моделі з ПДВ уточнюйте у менеджера.
Для безготівкового розрахунку ми пропонуємо два види розрахунку:

1. Оплата згідно виставленої рахунку-фактурі з Вашого поточного рахунку або у відділенні будь-якого банку України

2. Оплата на картку ПриватБанку

Можливість оплати даної моделі з ПДВ уточнюйте у менеджера.


Витривале обладнання для бізнесу. Гарантія 1 рік

Технічні характеристики

ВиробникHENDI
Країна виробникГоландія
Тип підключення:Механічний
Габарити (д х ш х в), мм:590x230x240
Робоча напруга, В / Гц / Фази:-
Потужність, кВт:-
Розташування:Настільний
Об"єм циліндра, л:5
Гарантія, міс:12

Відгуки покупців про товар:
Рейтинг: 3 из 5 (голосов 1)

Поделитесь своим мнением о данной модели:


 
 

Шприц колбасный HENDI PROFI LINE 282601 предназначен для изготовления колбасных изделий (колбас, сосисок, сарделек) на предприятиях общественного питания и в домашних условиях.

Принцип работы колбасного шприца HENDI PROFI LINE довольно прост. Чаша наполняется мясным фаршем с добавками. Под воздействием специального клапана мясной наполнитель выдавливается через носик в натуральную либо искусственную колбасную оболочку. Поршень приводится в движение от вращения ручки через стальную зубчатую передачу.

Наполнитель фарша вертикальный HENDI PROFI LINE 282601

  • Горизонтальная установка шприца на подставке с ножками.
  • Чаша откидывается вперед для наполнения.
  • Корпус и чаша изготовлены из пищевой нержавеющей стали.
  • Размер цилиндра: Ø14хH32 см.
  • Две скорости движения поршня: быстрая и медленная.
  • Для смены скорости достаточно переставить ручку вращения на вторую посадочную шестерню на корпусе.
  • 4 насадки из нержавеющей стали: Ø 16, 22, 32, 38 мм. длиной 180 мм. в комплекте.
  • Подшипники и зубчатая передача сделаны из закаленной стали и устойчивы к высоким нагрузкам.
  • Все элементы колбасного шприца, контактирующие с мясом, легко снимаются для удобной чистки. Разрешена мойка в посудомоечной машине.

З питання придбання даного товару, а також за всіма цікавлячими Вас питаннями, телефонуйте:
(067) 530-08-82, (095) 882-02-24

Шприц ковбасний Hendi 282601 - HENDI (Хенди, Голландия) - купити з доставкою в Київ, інші міста України.
Адреса: м. Полтава, 36008
вул. Ветеринарна, 22
Тел. (067) 530-08-82
(095) 882-02-24

Юр. адреса: м. Київ, 03148
вул. Сім'ї Стешенко, 3