Купил его около года назад, нужна была модель только под колбасу и ветчину, поэтому на тефлоновые не смотрел. Тут и устройство для заточки есть в комплекте. Диск средний - 250 мм. мне достаточно такого. Хорошо сделан, видно что итальянцы приложили свою руку к этой конструкции.
Слайсер мощный, диск тут 30 см. с тефлоновым покрытием - режет все легко и просто. Конструкция внушительная, вес немаленький, чувствуется что металла не пожалели. Удобная что заточка есть в комплекте, не нужно отдельно докупать и тратить на это деньги.
Приобрели этот слайсер в большую производственную столовую. Брали без тефлонового ножа так как уже есть такой слайсер и мы его только на сыр оставили а на этом режем колбасу только. Машина мощная, претензий никаких, не пожалели что взяли ни разу. Тут есть заточка в комплекте, площадка для продукта легко движется, без рывков и дерганий.
Слайсером пока довольны, проработал в колбасном магазине уже пол года и пока без проблем. В комплекте была заточка для диска, очень удобно. Качественная сборка и металл не тонкий, все хорошо работает.
Брал его в прошлом году летом чисто для колбасы, сыр не думал резать поэтому тефлоновый нож не интересовал. Машина надежная, вопросов к ней нету. Есть заточка для диска, удобно что не надо его докупать. Собран неплохо, ничего не болтается и не шатается, похоже на реальную Италию.
Брал его в прошлом году летом чисто для колбасы, сыр не думал резать поэтому тефлоновый нож не интересовал. Машина надежная, вопросов к ней нету. Есть заточка для диска, удобно что не надо его докупать. Собран неплохо, ничего не болтается и не шатается, похоже на реальную Италию.
Слайсером я довольна, колбасу, хамон, ветчину - все режет легко и непринужденно. Для сыра он конечно не совсем подходит, тут нет этого специального ножа с покрытием но у меня для нарезки сыра отдельный слайсер есть. Тут и устройство затачивающее есть, все легко работает. Цвет у него такой приятный, в красном цвете у меня и магазин колбасный, поэтому совпало так хорошо.
Купити промисловий слайсер для нарізки ковбаси і сиру
Слайсер – спеціальна машина для нарізання ковбаси, сиру, хамона, риби, овочів, фруктів, рулетів та інших продуктів. На українському ринку електромеханічного обладнання даний вид техніки з'явився порівняно недавно, але відразу завоював визнання.
Майже на кожній професійній кухні сьогодні встановлені слайсери різних фірм виробників, як автоматичні, так і з ручною подачею.
Тепер не потрібно витрачати багато часу для тонкої якісної нарізки величезної кількості ковбас або сиру.
Сьогодні купити слайсер досить просто – великий асортимент виробників і офіційно рекомендована ціна від дилерів роблять це професійне обладнання доступним кожному підприємцю.
Слайсер для нарізки ковбаси і сиру найчастіше використовується в наступних закладах:
Кафе;
Бари;
Магазини;
Столові;
Піцерії;
Ресторани.
Товщина нарізки в будь-яких моделях скиборізок регулюється за допомогою спеціального перемикача, що дозволяє швидко робити продукти різної товщини.
Наведемо приклад: на нарізування однієї палиці сирокопченої ковбаси скибочками завтовшки 1мм, буде потрібно близько 6-8 хвилин, використовуючи же слайсер вдається збільшити швидкість нарізування вдвічі! Середня товщина продукту становить від 1мм до 16мм.
Професійні слайсери для нарізки, які сьогодні представлені на ринку харчового обладнання, мають загальний принцип роботи і розрізняються лише певними конструктивними особливостями, матеріалом виготовлення деталей, а також дизайнерськими рішеннями корпусу, складових частин.
Слайсери – вид обладнання який купують регулярно протягом року, тому ціна мало схильна до сезонних коливань.
Вибір професійного слайсера (ломтерізки) для промислової кухні
Моделі більш продуктивних слайсерів мають двигун з автоматичною системою охолодження, що дозволяє безперервно працювати апарату протягом 8-10 годин.
Такі слайсери ідеально підійдуть великому виробництву або ресторану де потрібна постійна подача продукту з мінімальною затримкою за часом.
Слайсери для нарізки ковбаси і сиру з лезом, яке покрите тефлоном, більш придатні для твердих сортів сиру, так як тефлон дозволяє виключити прилипання до ріжучого диска, тим самим збільшується швидкість роботи.
Якщо Вам одночасно необхідно нарізати в великій кількості ковбасу і сир то ми рекомендуємо купити слайсер для кожного продукту окремо, так Ви прискорите свій технологічний процес, та й обладнання прослужить довше.
Під час вибору зверніть увагу на моделі, які мають механізм самозаточки. Він дозволяє в певний момент легко нагострити обертовий диск-лезо.
Діаметри диска-леза бувають різні, найпопулярнішими моделями є диски з діаметром 275-300 мм.
Для забезпечення високого рівня безпеки при роботі, диск-лезо знаходитися прикритим захисним кожухом.
Придбання слайсера і вакуумного пакувальника дозволяє збільшити кількість продажів Ваших продуктів за рахунок надання сервісу по упаковці нарізування товару.
Спеціальні гумові ніжки, на яких встановлюється слайсер, перешкоджають руху апарату по поверхні, на якій він встановлений.
Леза ломтерізки виготовляються найчастіше із загартованої хромованої сталі. Плавний рух каретки з продуктом забезпечують кулькові підшипники.
Корпус роблять із анодованого алюмінію. Великі кнопки управління слайсера з підсвіткою сприяють комфортній роботі з пристроєм.
В інтернет магазині електромеханічного харчового обладнання Ви можете купити слайсер від провідних європейських виробників по офіційно рекомендованою ціною.
Доставка обладнання можлива як до Києва так і в будь-яке місто України.
На всю техніку йде повна гарантія терміном на 12 місяців. Отримати консультацію щодо вибору слайсера, дізнатися більш детально про процес оплати Ви можете по одному з контактних номерів телефону.
Який купити слайсер для нарізки ковбаси і сиру в свій продуктовий магазин – огляд популярних моделей
З досвіду наших клієнтів, коли вони вирішили купити слайсер і встановити його в своєму магазині з продажу ковбаси і сиру з послугою безкоштовної нарізки, то продажі почали збільшуватися.
Все тому що таким чином вирішується проблема клієнта по нарізці ковбаси і сиру. Прийшовши додому можна відразу зробити бутерброд або взяти таку нарізку з собою на роботу, поїхати на пікнік і не витрачати час на порізку.
Ми виділили слайсери які часто купують наші клієнти, вони є оптимальним вибором за ціною і якістю, відрізняються надійністью і відмовостійкість в щоденній роботі.
Слайсер для нарізки ковбаси і сиру Celme FAMILY 220 CE – універсальна модель для ковбасного магазину
Італійська компанія Celme давно виробляє слайсери вищої якості, які відомі і продаються в усій Європі.
Слайсер має розмір дискового ножа 220мм. котрого більш ніж достатньо для невеликого або навіть середнього ковбасного магазину.
Слайсер має корпус із спеціального алюмінієвого сплаву, який ідеально підходить для роботи з продуктами харчування.
Ріжучий диск виготовляється з хромованою загартованої сталі, яка сприяє легкому різанню і відмінно заточується.
Каретка для утримання нарізаємого продукту легко і плавно рухається, вона має спеціальний утримувач і ручку, яка захищає оператора від отримання випадкової виробничої травми.
На корпусі слайсера є зручна ручка установки бажаної товщини нарізки ковбаси і сиру.
Слайсер встановлений на 4-х ніжках, які міцно і чітко стоять на столі, завдяки їм ломтерізка не рухається під час нарізки.
У стандартній комплектації йде ніж без тефлонового покриття, але за окрему плату можна купити спеціальний ріжучий ніж з тефлоновим покриттям для нарізки сиру.
Ціна на даний слайсер є однією з найнижчих завдяки цьому він користується великою популярністю у наших постійних і нових клієнтів.
Відгуки наших клієнтів про слайсер Celme FAMILY 220 CE
Оксана Вікторівна
Де використовується: кафе Продукт для нарізки: ковбаса, сир Тривалість використання: 1 рік
Купила друзям на подарунок близько року тому. У них не дуже велике кафе, але іноді доводиться нарізати по кілька кг ковбаси і сиру щодня. Ось я і вирішила їм "полегшити життя". Повинна сказати, що вони залишилися дуже задоволені моїм презентом.
Слайсер нарізає акуратно, так як потрібно. Для дому та роботи в кафе підходить чудово. Потужності йому цілком вистачає, користуватися ним легко і зручно
Борис Олександрович, Одеса
Цей слайсер - знахідка для будь-кого. У дитячому садку він відпрацював майже рік при великому навантаженні.
Потужність непогана. Ріже все як потрібно. В обслуговуванні цілком зручний. працює тихо
Слайсер Celme FA 220 (тефлоновий ніж) – нарізка сиру ще ніколи не була настільки легкою!
Цей професійний слайсер використовується нашими клієнтами для нарізки сиру, так як має за замовчуванням встановлений спеціалізований дисковий ніж з тефлоновим покриттям.
Найчастіше даний слайсер вирішують купити фірмові магазини сиру, які продають ексклюзивні види сирної продукції з Європи.
В ковбасні магазини слайсер встановлюється для розвантаження основного, який нарізає і ковбасу і сир одночасно, наприклад, коли у Вас великий потік клієнтів і однієї моделі вже мало.
Слайсери даної моделі мають стаціонарне пристрій заточування різального диска, що є великим плюсом в роботі.
Потужний, але тихий вентильований мотор легко справляється з навантаженням і нарізка сиру на слайсері відбувається без проблем.
Регулятор товщини нарізки сиру дозволяє легко задавати необхідну товщину продукту.
Слайсер оснащений стандартною кареткою для захоплення і руху сиру до ріжучого диска, захисний кожух захищає руку продавця від травми.
Слайсер Celme FA 220 має тримач ножа з подвійним кульковим підшипником, завдяки якому диск завжди обертається плавно і чітко, немає похитування і будь-яких коливань, все це позначається на довговічності і відмовостійкості моделі.
Відгуки наших клієнтів про слайсер Celme FA 220 (тефлоновий ніж)
Ірина
Для сиру те що доктор прописав - тефлоновий ніж відмінно справляється з цим завданням.
Точимо його рідко, у нас в принципі і навантаження в магазині не велике але і ніж високої якості. Зібрано все добре, нічого не бовтається і не хитається.
Італійська якість видно одразу, спасибі менеджеру що порекомендувала саме цю модель.
Аркадій
Непоганий слайсер, я купив його в школу для їдальні. Кухарі не скаржаться через вже рік експлуатації.
Брали спеціально з тефлоновим ножем щоб не тільки ковбасу але і сир нарізати, універсальний він у нас вийшов.
Реально машина добротно зроблена, для харчової промисловості те що потрібно, ніякої побутової і поруч не стояв з ним.
Слайсер Celme FA 250 CE – оптимальний вибір для нарізки ковбаси і сиру в продуктовому магазині або мінімаркеті
Даний слайсер має діаметр ріжучого диска 250мм. чого вже буде досить для середнього продуктового або ковбасного магазину, мінімаркету.
Заточний пристрій йде в комплекті поставки і дозволяє легко підточувати диск в разі потреби.
Лоток для фіксації продукту нарізки рухається легко і плавно, без ривків і смикань що дозволяє легко нарізати ковбасу рівними скибочками.
Слайсер даної моделі відрізняється запатентованим ножем, який має невеликі борозенки, завдяки яким ковбаса не прилипає до диска в процесі нарізки.
Процес нарізки ковбаси і шинки на слайсери Celme FA 250 CE
Корпус слайсера виготовлений з особливого сплаву алюмінію, який дозволено використовувати в контакті з продуктами харчування, такий корпус легко миється і забирається в кінці робочого дня.
Слайсер має зручні ніжки з прогумованими накладками, вони виключають ковзання по столу під час нарізки ковбаси і сиру. До речі щоб нарізати сир можна придбати окремо тефлоновий ніж на цей слайсер.
У наших клієнтів безперервно він працював до години, але краще всього давати відпочити обладнанню і не порушувати регламент роботи, який чітко прописаний в інструкції виробу.
Відгуки наших клієнтів про слайсер Celme FA 250 CE
Микола Сергійович, Одеса
Місце, де використовується: ресторан Тривалість використання: 4 міс. Продукт: М'ясо, сир, ковбаса
Куплений слайсер в ресторан при пансіонаті, який знаходиться в Одесі. Ресторан немаленький, і коли замовляють банкет, робота ""кипить"" цілий день.
Тому слайсер особливо незамінний в цей час. Нам же потрібно нарізати більше 10-и кілограм сирів, ковбас і овочів. Всі ці він продукти ріже на 5-ку, незалежно від ступеня їх твердості, але після нарізування шести кілограмів, починає перегріватися, і тоді ми даємо йому відпочити хвилин п'ятнадцять.
Перерви в роботі - це не дуже добре, але, в принципі, це відбувається не так часто, і ми вже звикли правильно розподіляти робочий процес під час його відпочинку. Більше ніяких питань до слайсера немає, і кухарі цілком задоволені
Тетяна
Де використовується: кулінарний цех Для яких продуктів: шинка, сир тривалість використання: місяць
Купували місяць тому в кулінарний цех. Цю модель купили другий раз, тому що такий слайсер у нас відпрацював 4 роки, поки наші дівчата не залили його якимось маслом, а ремонтувати ми не захотіли. Тому ми купили саме цю модель.
Слайсер купували виключно для нарізки шинки і сиру. Шинку нарізає відмінно і сир також непогано, але слід врахувати, що нарізка залежить ще і від якості продуктів. В день ми ріжемо від 0.7 кг до 8 кг продукту.
Нормально витримує від 0.5 до 1 години безперервної роботи, при цьому не перегрівається і не гуде. Відмінна промислова модель. Ми задоволені ним
Часті питання про слайсери (ломтерізки)
🔝 Які моделі слайсерів (скиборізок) найчастіше купують у нас?
ТОП-3 продажів кращих моделей слайсерів для нарізки ковбаси і сиру: