Тестомесом я доволен, когда выбирал нужную мне модель на 50 л. дежи менеджер сказала что это новые и надежные тестомесы приехали, я поверил девочке и пока не пожалел про это. Вилка тут поднимается и удобно можно достать тесто, чего я так понял нету в других недорогих вилочных моделях. Материалы изготовления видно что качественные, не скажешь что это ширпотреб какой-то.
Решила купить именно этот тестомес для своей пекарни из-за подъемного механизма, так как по другому очень трудно нормально выгрузить тесто, я работал а на других моделях инерционных и понимаю о чем говорю. Тут намного проще - поднял мешалку и вынимай тесто легко! Производитель новый, я его раньше не слышала но знаю что турки ничего плохо не делают, так что рекомендую к приобретению.
Неплохой тестомес для пекарни, мощность достаточная, сборка на уровне дорогих европейских брендов, неплохая нержавейка для дежи была использована, в общем он полностью соответствует параметрам по паспорту. Плюс что есть защитная сетка, я всегда боюсь что персонал пекарни туда руку всунет при работе, а так не получится этого сделать. Я доволен покупкой и магазином, консультация профессиональная и товар хороший.
Шукав невеликий тістоміс професійного класу для пекарні, мені менеджер Ганна порекомендувала цю модель яка буде оптимальним вибором для моїх цілей які я їй описав. Роботою задоволений, майже пів року пропрацював і ніякий проблем взагалі з ним не було. Масивний та важкий, відразу схоже що техніка не для дому і витримає різне навантаження.
Хорошая производительность и собран качественно, замечаний нету. Я в этом магазине уже покупал расстоечные шкафы поэтому не переживал по поводу сроков поставки и качества товара.
Как для небольшой мини-пекарни как у меня то модель неплохая, мне пока хватает за глаза. Менеджер его посоветовала как оптимальный выбор для моих запросов - я не стал перечить, в принципе она была права, хотя я хотел купить более дорогой и сейчас понимаю что просто переплатил бы внушительную сумму денег. Пока все замечательно - работает исправно, повара-кондитеры пока на него не жаловались. Спасибо за хорошую технику.
Добротно собранная модель тестомеса, металл толстый, покрашен хорошо. Во время работы видно что есть запасах по мощности и он не работает на грани своих возможностей. Сама чаша тоже из нормальной нержавейки, так какая должна быть она а не как сейчас попадается в разной технике подобие нержавеющей стали которая еще и ржаветь может, тут все нормально с этим. Пока вопросов к нему нету!
Промислові тістоміси – готуємо якісне тісто у великих обсягах!
Побудова успішного бізнесу в харчовій сфері включає в себе безліч різних бізнес процесів – від підбору професійних кухарів-кондитерів до покупки якісного професійного обладнання.
Тільки використовуючи відмовостійке високоякісне промислове обладнання можна досягти максимального рівня сервісу і швидкості обслуговування відвідувачів.
Одним з видів такого обладнання є професійні тістомісильники для піцерій, хлібопекарень, ресторанів, супермаркетів і точок фаст-фуду.
Щоб готувати якісне і «правильне» тісто використовуються спеціальні тістомісильні машини різних видів, потужності і модифікацій.
Сьогодні ми познайомимося з різними видами апаратів, розберемо, для якого виду тіста використовується та чи інша лінія тістомісів, розберемо детально характеристики більшості популярних моделей тістомісильних машин для виробництва, все це дозволить Вам купити тістоміс в оптимальному співвідношенні ціна-якість.
Відмінності промислових тістомісів від побутових, переваги моделей, чому не варто економити на такій техніці
Для приготування якісного тіста саме для ваших кулінарних виробів потрібне спеціалізоване обладнання. Не можна купити тістомісильну машину, яка просто підійшла вам за ціною при цьому сподіватися, що вона вирішить всі ваші виробничі завдання.
До вибору даного обладнання потрібно підходити обдумано, консультуватися з професіоналами, уважно слухати поради людей що вже купили обладнання.
Побутові моделі абсолютно не підходять для щоденної експлуатації в промислових цілях. Мотор, привод, корпус та інші конструктивні деталі розраховані на невелике навантаження від випадку до випадку.
Основні відмінності промислових тістомісів від побутових:
завантаження діжі до 50 кілограм для разового замісу;
підключення до трифазної мережі для максимальної потужності;
підйомний робочий механізм для спрощення роботи;
варіатор швидкостей для якісного вимішування;
тістомісильна машина має знімну діжу для зручності вивантаження;
різні насадки для всіх видів робіт.
Відеоогляд роботи промислового тістоміса від бренду Fimar
Тепер, коли ми з'ясували, чому ціна на професійні тістоміси буде на порядок вище від простих домашніх моделей, можемо перейти до підбору оптимальних варіантів виходячи з потреб вашої виробничої кухні.
У нашому інтернет магазині HotMax промислового обладнання для барів, кафе, ресторанів менеджери завжди готові допомогти з вибором, підібрати оптимальну модель тістоміса для ваших потреб в пекарні, професійної кухні або їдальні.
Є можливість самовивозу тістомісів зі складу в Києві або доставка в будь-який регіон України.
Конструктивні особливості промислових тістомісів – з чого вони складаються, принцип їх роботи
Конструкція тістомісильного обладнання досить проста – чаша в якій відбувається змішування інгредієнтів, інструмент для вимішування, механізм приводу від мотора.
Розглянемо більш детально конструкцію і види кожного елемента, як правильно вони використовуються.
Чаша для замішування – виготовляється з харчової нержавіючої сталі, має обсяг від 7 до 60 літрів в залежності від моделі тістоміса.
Найпопулярніші обсяги це 10, 20 і 30 літрів. Чаші бувають стаціонарно встановлені, знімні і підкатні.
Останній тип використовується в великих високопродуктивних моделях промислових тістомісів щоб зручно було вивантажувати великі обсяги заготівлі.
Нержавійка, з якої виготовлена чаша тістоміса, дозволяє легко чистити обладнання після напруженого робочого дня.
Під час вибору необхідної моделі тістоміса варто звертати увагу не тільки на обсяг чаші, але і на максимальну вагу завантаження діжі.
Це прямо впливає на продуктивність промислового тістоміса.
Інструменти мішання – в різних моделях тістомісів комплектація може сильно відрізнятися, цей момент потрібно уточнювати у менеджера відразу перед покупкою, для якого саме тіста вам потрібно купити професійний тістоміс.
Ми розглянемо всі варіанти, які можуть бути.
Гак – стандартна насадка, вона найчастіше йде в стандартній комплектації з тістомісильним обладнанням, використовується при приготуванні не крутого тіста;
Спіраль – підходить для приготування дріжджового тіста на булки, хліб, інші вироби в багатьох пекарнях. Спіраль стоїть на місці, а діжа обертається, тісто максимально швидко і якісно наповнюється киснем, такі тістоміси ще називають спіральними;
Z-подібна насадка – використовується при вимішування середнього по густоті а також крутого тіста на пельмені, чебуреки, вареники.
З місильним органом розібралися, розглянемо тепер види приводів. Існують ремінні, ланцюгові та зубчасті.
У першому варіанті використовується міцний ремінь з різних гумових матеріалів з армуванням спеціальними волокнами для передачі крутного момент від двигуна на вал з тістомісильною насадкою.
Ланцюгова передача працює за аналогічним принципом і відрізняється тільки матеріалом виготовлення – сталева ланцюг.
Останній варіант працює за принципом зубчастих шестерень, вони обертаючись і зачеплюючись, одна за одну, передають зусилля від мотора на вал.
Промислові спіральні тістоміси мають ще таку корисною функцію, як підйом робочого механізму (голови).
Це дозволяє отримати легкий доступ до чаші і зручно завантажувати інгредієнти або діставати вже готове дріжджове тісто. Варіатор швидкісних режимів буде актуальний під час роботи з різними видами тіста, можна купити промисловий тістоміс з такою функцією і отримати багатофункціональний пристрій для своєї пекарні.
Зверніть увагу, що багато продуктивних моделей тістомісильних апаратів підключаються до трифазної мережі з змінним струмом 380В.
Дане підключення повинно бути реалізовано у вашій пекарні або їдальні, а якщо його не виявиться, то потрібно підбирати тістоміси, які працюють від стандартної електричної мережі 220В.
Як вибрати промисловий тістоміс – поради та рекомендації від професіоналів і клієнтів нашого інтернет магазину
Так як ми працюємо на ринку промислового обладнання громадського харчування вже більше 10-ти років, досвід і поради від постійних клієнтів дозволяють легко підбирати оптимальні моделі тістомісів в співвідношенні ціна-якість.
Але якщо Ви все таки вирішили зробити вибір самі то щоб його полегшити ми склали список контрольних питань, вони допоможуть визначитися з конкретною моделлю і купити тістомісильну машину за оптимальною ціною.
З яким об'ємом буде йти робота на вашому виробництві – беріть щось середнє, сильно занизите цифру – якщо купити тістоміс для пекарні малої потужності, він буде постійно перегріватися і працювати на межі своїх можливостей, а якщо сильно завищили цифру, то переплатите істотну суму грошей за потужність, а вона може так і не стати в нагоді;
Вид тіста, з яким буде йти щоденна робота в пекарні або їдальні щоб тістомісильна машина не простоювала – це впливає на вибір потрібного тістоміса з певною комплектацією, щоб в комплекті були насадки саме для вашого виду та обсягу продукту;
Чи потрібні специфічні характеристики – наприклад, на великому виробництві потрібна тістомісильна машина з підкатною діжею для зручності вивантаження, або відкидний механізм голови (робочого органу тістоміса);
Підключення до електромережі 220 або 380 – бували казуси з придбанням трифазних тістомісів, вони працюють від мережі 380В, а за фактом в пекарні таке підключення відсутнє, тому перед тим як купити тістоміс варто потурбуватися про проведення всіх необхідних електромонтажних робіт.
Підбираючи машину для замісу тіста, варто розглянути різні варіанти обладнання, проконсультуватися з консультантами інтернет магазину і дізнатися, як працює те чи інше обладнання від своїх знайомих які вже володіють рестораном, їдальні або кондитерської.
Живі відгуки на тістоміси і тістомісильні машини також залишають іноді наші клієнти під конкретною моделлю обладнання.
Все це дозволяє без праці вибрати і купити тістоміс необхідної потужності і характеристик.
Важливим є правильна експлуатація спірального тістоміса, використання якісних інгредієнтів та борошна.
Не забувайте, що будь-яка мука в обов'язковому порядку повинна спочатку бути просіяна на просіювачу борошна і тільки потім додана в чашу для подальшої переробки.
На цьому етапі з борошна відсівається різне сміття і великі грудочки, які могли утворитися під час зберігання.
Відгуки клієнтів що вже купили обладнання це відмінна всебічна інформаційна допомога, яка полегшить завдання вибору і покупки тістоміса конкретно під ваші потреби і виробничі завдання.
Продаж тістомісів проводиться по рекомендованим цінам виробників, досить часто у нас на сайті проходять акції і знижки на промислове обладнання.
Доставка купленого товару здійснюється як до Києва, так і в будь-який інший населений пункт на території України. Телефонуйте!
Професійні тістоміси – ТОП продажів моделей для якісного заміса тіста в пекарні!
Наш інтернет магазин технологічного обладнання для харчової промисловості працює на ринку вже більше 10-ти років.
Завдяки великому накопиченому досвіду ми можемо легко підбирати і рекомендувати купити промисловий тістоміс нашим клієнтам в оптимальному співвідношенні ціна-якість.
Тістоміс промисловий Hurakan HKN-10SN – недорога і надійна модель для невеликої пекарні хлібобулочних виробів!
Професійний тістоміс спірального типу від китайського бренду Hurakan завоював велику популярність на ринку технологічного обладнання для громадського харчування.
Промисловий тістоміс відрізняється високою якістю збірки, застосуванням новітніх матеріалів у виготовленні корпусу і складових частин.
Технічні характеристики спірального тістоміса:
Обсяг діжі для замішування тіста: 10 л.;
Механізм знімання діжі: немає;
Максимальне завантаження тістоміса: 6 кг.;
Швидкість обертання діжі: 15 об./хв.;
Швидкість обертання насадки: 106 об./хв.;
Матеріал діжі тістоміса: нержавіюча сталь.;
Комплектація: місильний орган з відсікачем тіста.;
Габарити моделі: 315х600x630 мм;
Потужність: 0,65 кВт,;
Підключення до електромережі: 220 В.
Завдяки компактним розмірам професійний тістоміс можна легко розмістити на обмеженій площі невеликої пекарні хлібобулочних або кондитерських виробів.
Корпус виготовлений з міцного металу з подальшим нанесенням товстого шару порошкової фарби.
Дежа промислового тістоміса виготовлена з харчової нержавіючої сталі, товщина стінок і дна досить велика, вона не прогинається і деформується під вагою тіста.
Як захисний засіб від отримання травми при працюючому тістомісильн зверху над чашею для замішування тіста встановлена спеціальна піднімається решітка, через яку можна додавати сипучі інгредієнти для тіста.
Професійний тістоміс даної моделі оснащений незнімної діжею, але з огляду на невелике завантаження проблем з виїмкою готового тіста бути не повинно.
Промислова тістомісильна машина встановлена на міцних гумових ніжках, які нівелюють вібрацію обладнання під час роботи.
Рух чаші відбувається за рахунок зубчастої передачі, яка працює досить тихо і забезпечує плавну і надійну роботу тістоміса.
Спеціальні кінцеві вимикачі, які розташовані біля захисної решітки, блокують роботу тістомісильної машини при піднятою решітки, чим досягається високий рівень безпеки при роботі з обладнанням.
Купити тістоміс Hurakan можна за допомогою оформлення замовлення на нашому сайті, або зателефонувавши нашим консультантам по будь-якому зручному для Вас номеру телефону.
Відеоогляд промислових тістомісів Hurakan
Професійний тістоміс Pimak BHY 10 – відмовостійкий і надійний в роботі апарат для невеликих і середніх пекарень
Дана модель промислового тістоміса проводиться турецькою компанією Pimak яка протягом багатьох років є лідером на ринку обладнання для громадського харчування.
Технічні особливості промислового тістоміса Pimak BHY 10:
Обсяг діжі, л: 16.
Кількість швидкостей: 1.
Тип професійного тістоміса: навантажувач.
Механізм кріплення діжі: незнімна.
Механізм підняття голови: непідйомна.
Матеріал ємності: харчова нержавіюча сталь.
Матеріал корпусу: метал покритий електростатичною фарбою.
Розміри (ДхШхВ), мм: 450х700х530.
Напруга, В: 220.
Потужність, кВт: 0,37.
Вага тістоміса, кг: 50.
Промисловий тістоміс Пімак призначений для підготовки різного тіста від рідкого до крутого.
В якості місильного органу встановлена похила вилка, яка плавно перевертає тісто, насичуючи його киснем.
Механізм діжі незнімний, але при невеликому завантаженні тістом цей орган був би надлишковий і тільки здорожує ціну тістоміса.
Чаша для замішування тіста і місильний орган тістомісильної машини виготовлені з якісної харчової нержавіючої сталі.
Промисловий тістоміс підключається до стандартної електромережі з напругою 220В, що дозволяє легко встановлювати його навіть в невеликих пекарнях і кондитерських цехах.
Обсяг тістомісильної діжі становить 16 літрів при цьому вихід готового тіста буде близько 8-10 літрів.
Купити тістоміс Пімак можна з доставкою, як в місто Київ, так і в будь-який інший населений пункт України.
Тістоміс промисловий GoodFood SM20T2V – оптимальна модель в співвідношенні ціна-якість!
Професійний тістоміс від китайської компанії ГудФуд відрізняється хорошою функціональністю, надійністю в роботі і при цьому досить доступною ціною навіть для малого бізнесу.
Характеристики тістоміса від компанії ГудФуд:
Обсяг діжі, л: 21.
Кількість швидкостей: 2.
Разове завантаження тіста, кг: 11.
Тип професійного тістоміса: спіральний.
Механізм кріплення чаші: фіксована дежа.
Механізм підняття голови: непідйомна траверса.
Матеріал ємності тістоміса: нержавіюча сталь.
Матеріал корпусу: пофарбований метал.
Розміри (ДхШхВ), мм: 730х390х900.
Напруга мережі, В: 220.
Потужність тістоміса, кВт: 1,5.
Вага, кг: 90.
В першу чергу варто згадати наявність двох швидкостей роботи тістоміса, це дозволяє працювати з різними видами тіста.
Дежа незнімна об'ємом 21 літр, цього обсягу достатньо для невеликих і середніх хлібопекарень або кондитерських цехів.
Промисловий тістоміс має спеціальну захисну сітку над чашею для замішування тіста, вона оснащена мікровимикачем який блокує включенням апарату в разі її підняття.
Особливий механізм тістомісильного органу дає можливість замішувати тісто за лічені хвилини.
Відео огляд промислового тістоміса GoodFood
Завдяки потужному ланцюговому приводу професійний тістоміс працює тихо і надійно, при роботі не виникає ривків і смикань.
Для підключення використовується стандартна електрична мережа з напругою 220В, що дозволяє використовувати його в будь-яких пекарнях, ресторанах і кафе.
Сам корпус виготовлений з пофарбованого металу, а всі частини, які стикаються з тістом виробляються з харчової нержавіючої сталі.
На панелі управління тістоміса крім кнопок включення і відключення розташовані кнопки підвищеної і зниженої швидкості, а також таймер для установки точного часу замісу.
Купити тістоміс Ви можете, оформивши заявку на нашому сайті або зателефонувавши консультанту за контактним номером телефону.
Доставка тістоміса можливо як до Києва, так і в будь-яке місто України.