Електрична тісторозкатка Bosfor UHA-30 з двома парами валків використовується щоб розгортати в тонкий шар тісто для приготування піци, пельменів, вареників, чебуреків, біляшів, коржів, пиріжків та інших хлібобулочних виробів в закладах громадського харчування (кафе, ресторанах, столових, харчевнях, піцеріях, фаст-фудах, пельменних, вареничних) і різних виробничих підприємствах.
Принцип роботи електричної тісторозкатки Bosfor UHA-30: заготовка з тіста поміщається в апарат, де проходить між двома валками, які ущільнюють його, після чого тісто виходить на приймальний стіл. За допомогою тісторозкачувальної машини можна сформувати найтонший млинець, завдяки регулюванню відстані між валками (1-5 мм) спеціальними важелями. Розміри валків: верхній - 210 мм, нижній: 300 мм. Швидкість агрегату - 90 об/хв. Ширина розкочування – 30 см.
Корпус апарату виготовлений з нержавіючої сталі, валки - з харчового полімеру, є важіль для регулювання товщини на обох вузлах, верхні валки можуть розташовуватися паралельно для отримання виробів різної форми.