Тісторозкатка для піци Bosfor UHA-40 використовується для приготування заготовок (основи) для піци різного діаметру і товщини, хлібо-булочних виробів, коржів і т.д .. Для формування піца-краста використовуються двохвалкові тісторозкатки. Такі апарати є комбінацією двох пар валків.
Одна з них розгортає тістову заготовку до форми еліпса. Потім корж падає на балансир і надходить на другу пару валків, які розгортають її більш тонко до круглої форми. Можна регулювати товщину коржі і при першому, і при другому проході тітової заготовки.
Основна перевага формування тісту на двовалковій тісторозкатці полягає в тому, що технологія розкочування тіста у взаємно перпендикулярних напрямках дозволяє отримати ніжну структуру краста.
Тісторозкатки для піци виробника Bosfor UHA-40 зарекомендували себе як надійні і недорогі машини, вони успішно використовуються в невеликих піцеріях. Машина призначена для розкочування тіста під піцу, хлібобулочні вироби, коржі і т.д.
Корпус повністю виконаний з нержавіючої сталі, валки - з харчового полімеру, є важіль для регулювання товщини на обох вузлах, верхні валки можуть розташовуватися паралельно для отримання виробів різної форми.