Купити салат-бар – подаємо свіжі апетитні салати!
Ритм життя сучасної людини такий, що часом ледь вистачає часу на сон, не кажучи вже про приготування їжі. Тому в наше життя міцно увійшли фаст-фуди. Але ж всі ми знаємо, наскільки це шкідливо для нашого здоров'я, а тому, багато закладів громадського харчування останнім часом кардинально змінили вид діяльності, вони прагнуть запропонувати своїм клієнтам широкий асортимент свіжоприготованих страв, закусок. Саме цей фактор зумовив широке поширення такого типу холодильного обладнання, як салат-бар.
Салат-бари використовуються в таких закладах харчової промисловості:
- кафетерій;
- закусочна;
- їдальня;
- ресторан;
- бістро;
- буфет;
- кафе;
- бар.
Промисловий салат-бар являє собою професійне обладнання для розміщення в ньому і тимчасового зберігання різних закусок, бутербродів в умовах магазинів, кафетеріїв, супермаркетах, закусочних та інших закладах громадського харчування.
Безліч виробників пропонують найрізноманітніші моделі, що відрізняються габаритними розмірами, конструкцією, потужністю, температурним діапазоном, наявністю додаткових функцій. Вони також дозволяють вигідно демонструвати багато кулінарних та кондитерських виробів, надійно захищаючи їх від обвітрювання, шкідливого впливу навколишнього середовища.
Продаж салат-барів - види, технічні особливості моделей
Корпуси обладнання виготовляють з харчової нержавіючої сталі, деякі моделі облицьовані деревом. Практично всі вони оснащуються поворотними колесами з наявністю стопора, що дозволяє їх транспортувати з кухні в торговий зал. Всі моделі мають в своїй конструкції поличку над прилавком, на яку можна викладати різні страви і напої.
Для більш вигідною демонстрації обладнання оснащується лампою підсвічування. Відрізняються салат-бари між собою своєю конфігурацією. Деякі моделі можуть мати купол з високоміцного плексигласа, який захищає страви від попадання прямих сонячних променів, комах або обвітрювання.
Типи салат-барів, температурні режими роботи
Всі професійні вітрини, в залежності від їх призначення, поділяються на охолоджувані, теплові і нейтральні. Перший тип – охолоджувані салат-бари, використовуються для демонстрації, тимчасового зберігання та реалізації охолоджених закусок, салатів, напоїв, десертів. Температура регулюється в межах від +1 до + 10С. Моделі розрізняють виходячи від того, в якому місці вони будуть знаходитися і як вони будуть використовуватися.
Салат-бари діляться на наступні типи:
- пристінні;
- вертикальні;
- настільні;
- острівні;
- мобільні.
Узагальнивши все вищесказане, можна з упевненістю сказати, що салат-бар – це один з найбільш зручних і простих форм організації громадського харчування: він дозволяє потенційному клієнту ознайомитися з асортиментом представлених страв і остаточно визначитися з вибором. До того ж, таке обладнання можна брендувати на свій розсуд – так ви заощадите на рекламі і привернете ще більше потенційних клієнтів.
У нашому інтернет магазині Ви можете купити салат-бар за доступною ціною з офіційною гарантією та доставкою як до Києва, в будь-яке місто України. Гарантія на весь перелік обладнання становить 12 місяців з дня продажу. Також ми надаємо повний сервіс і технічне обслуговування обладнання. Телефонуйте, ми завжди готові допомогти Вам з вибором будь-якого обладнання.