Лінії роздачі харчування – обслуговуємо клієнтів швидко і якісно!
Лінії самообслуговування – вид професійного обладнання для харчової сфери торгівлі. Призначені для тимчасово зберігання, демонстрації і роздачі готових кулінарних страв, кондитерських виробів, напоїв і т.д. У кожній їдальні або закусочній сьогодні можна зустріти різні лінії роздачі харчування – вони допомагають швидше обслуговувати відвідувачів і при цьому пропонують хороший огляд кулінарних страв. Модульна структура лінії дозволяє купити додаткові блоки, додати нове обладнання і розширювати зону роздачі без особливих проблем. Спеціальні вітрини з мармітів і гастроємності ідеально представлять покупцям їжу, яка буде обов'язково підігріта або охолоджена.
Основні модулі лінії самообслуговування
Охолоджувані прилавки – обладнання, яке призначене для тимчасового зберігання і демонстрації гастрономії, м'яса, птиці та інших різних кулінарних страв. Для викладки продуктів використовуються гастроємності з нержавійки, як правило, в одній секції охолоджуваного прилавка поміщається 10 штук. Спеціальні термодатчики постійно контролюють температуру в гастроємності. Для умов клієнта можлива зміна основної конфігурації прилавка і установка інших модулів. В якості системи охолодження, як правило, використовуються компресори італійських виробників.
Салат-бари – вид обладнання для громадського харчування, їдальнях, барів, кафе і ресторанів. Настільні салат-бари розміщують, як правило, на барних стійках, в прикасовій зоні та інших місцях з прямою видимістю і доступністю відвідувачам закладу. Використовується дане технологічне обладнання для тимчасового зберігання і охолодження салатів, закусок, тостів. У стандартні салат-бари як правило поміщається 6-7 стандартних гастроємностей з продуктами харчування. Внутрішня підсвітка і гнуті форма скла додатково стимулює відвідувачів в їдальнях, барах і ресторанах до здійснення покупки.
Охолоджувані столи – один з видів холодильного обладнання, яке використовується на професійній кухні для тимчасового зберігання готових кулінарних страв, напівфабрикатів для подальшого приготування та інших продуктів харчування. Столи поєднують в собі холодильну шафу і обробний стіл, чим досягається економія простору на кухні. Корпус і внутрішня камера столу, як правило, виготовляється з нержавіючої сталі. Камер схову може бути кілька, що дає можливість зберігати окремо м'ясні страви, які можуть володіти гострим запахом спецій і кондитерські вироби, тістечка, десерти.
Марміт для роздачі – один з модулів лінії роздачі, являє собою тумбу з гастроємності і системою підігріву, яка підтримує певну температуру для оптимального збереження смакових якостей розміщених страв. Система термодатчиків стежить за температурою в гастроємності. Для постійного підігріву використовується парова лазня, ємності з їжею знаходяться над великою ємністю з водою яка постійно підігрівається ТЕНами.
Нейтральні елементи – прилавки, тумби та столи, виготовлені з нержавіючої сталі, використовуються в модульних системах ліній роздачі як допоміжне обладнання (не варто плутати ці елементи з кухонним обладнанням - обробними столами). Також встановлюються часто біля кас для організації процесу розрахунку та оплати. У нашому каталозі ліній роздачі їжі представлений широкий асортимент обладнання від вітчизняних фірм виробників. Ціна є рекомендованою заводом виробником, доставка здійснюється як в місто Київ, так і в будь-яке інше місто України. Телефонуйте! Наші консультанти завжди готові допомогти з вибором устаткування, прорахувати різні варіанти комплектації і збірки ліній роздач харчування.