RU | UA

Печі для піци - класифікація, види, поради щодо вибору

Печки для пиццы

Як стверджують італійці, саме вони є винахідниками улюбленої усіма нами страви – піци. Більш того, неаполітанці в один голос запевняють весь світ, що видів піци існують всього два: «Маргарита» з консервованими помідорами та сиром моцарелла і «Маринера» з морепродуктами, а ось для випічки підходить тільки піч з кам'яним подом.

Згодом з'явилося багато різновидів цієї страви. Для приготування піци знадобиться коржик з борошна, помідори або кетчуп, сир і все, що є у вас в холодильнику: ковбаса, овочі, морепродукти, шинка, будь-який вид м'яса, риба, консерви та інше. Піцу готують всюди: в ресторанах, кафетеріях, придорожніх бістро, в домашніх умовах, отелях.Рецепт та інгредієнти – це «творча» складова приготування піци, але важливим є «технічна» складова (назвемо її так). Що мається на увазі? Все просто – це обладнання для випічки піци.


1, 2 або 3-х ярусна піч для піци? Яку модель купити для своєї піцерії?


Печі для приготування піци бувають 1, 2 і 3-х ярусними. Наявність внутрішнього підсвічування і оглядового віконця дозволяє візуально контролювати процес приготування, не відкриваючи при цьому дверцята печі. У бюджетних моделях термометри пропонуються як опція, в той час як більш дорогі моделі мають такі термометри в стандартному оснащенні. Такі термометри дозволяють більш точно контролювати температуру в робочій камері.

Головним критерієм, за яким вибираєтьсяпічка для піци, є габаритні розміри робочої камери, адже від цього залежить продуктивність обладнання і ефективність роботи закладу. Найпоширенішими є печі, що дозволяють розміщувати до 4-х піц діаметром 30 см. Також печі для піци можуть відрізнятися по напрузі харчування: 380 і 220 В.


ТОП продажів однорівневих подових електричних печей для піци

Печі для піци Піч для піци GoodFood PO11 4х30 Піч для піци SGS РО 5050E Піч для піци SGS РО 6262E Піч для піци Frosty F430
Модель: PO11 РО 5050E РО 6262E F430
Виробник: GoodFood (Китай) SGS (Турція) SGS (Турція) Frosty (Італія)
Кіл-сть піц: 4х30см. 4х25см. 4x30см. або 5х25см. 4х30см.
Тип поду: кам'яний кам'яний кам'яний кам'яний
Термометр: є немає немає є
Потужність, кВт: 4,2 4 5 4


Печі для піци


ТОП продажів дворівневих подових електричних печей для піци

Печі для піци Піч для піци GoodFood PO22 4х30 Піч для піци Apach AMS2 Піч для піци SGS РО 6262DE Піч для піци Frosty F11
Модель: PO22 AMS2 РО 6262DE F11
Виробник: GoodFood (Китай) Apach (Італія) SGS (Турція) Frosty (Італія)
Кіл-сть піц: 4х30+4х30 2х34+2х34 4х30+4х30
2x34+2x34
Тип поду: кам'яний кам'яний кам'яний кам'яний
Термометр: є немає є немає
Потужність, кВт: 4,2+4,2 2+2 5+5 3,5+3,5



Печі для піци

ТОП продажів професійних піца-печей для невеликої піцерії, точки фаст-фуду

Печі для піци
Піч для піци HURAKAN HKN-MD1 Піч для піци GoodFood PO1 4х20 электрическая Піч для піци Frosty F1 Піч для піци Кий-В ПП-1К-635
Модель: HKN-MD1 PO1 F1 ПП-1К-635
Виробник: Hurakan GoodFood Frosty Кий-В
Кіл-сть піц: 1x35 4х20 1x34
1x35
Тип поду: кам'яний кам'яний кам'яний
кам'яний
Термометр: немає немає немає немає
Потужність, кВт: 2 2 1,75 2,4



Печі класифікують в основному за типом енергоносіїв:

  • Газові;
  • Електричні.


Пічки для піци, в яких в якості палива використовується метан, природний газ або бутан, складаються з пальника, який розташовується під камерою приготування, він нагріває камеру знизу вгору. Природно в такій печі температура буде нерівномірною: внизу камери вона завжди буде вище, ніж вгорі. Газові печі найкраще підходять для приготування піци на деках. Такі моделі досить рідко використовуються нашими клієнтами в силу своєї малої практичності і складності в експлуатації.

Електрична піч для піци чудово підходить як для виїзної торгівлітак і для використання в невеликих закладах громадського харчування. До того ж, електричні печі легкі в експлуатації. Застосування сучасної електроніки в печах зробило регулювання робочої температури легкою та точною.

Розбіжність температури в кілька градусів вважається в межах норми і не впливає на кінцевий продукт.Одной з різновидів електричних печей є міні-печі для піци, які розраховані на приготування однієї, максимум двох піц стандартного розміру. Така піч ідеально підійде для невеликих бістро з маленьким потоком клієнтів або для домашнього використання. Приготувати ароматну піцу можна за 15 хвилин, до того ж, в такій печі можна розігрівати раніше приготовлені страви або навіть напівфабрикати.


Печі для піци


Класифікація піца-печей за принципом їх роботи


Існують два види печей для піци: конвеєрні і подові, розберемося з кожним окремо, з'ясуємо їх переваги та недоліки. Суть роботи конвеєрних печей полягає в русі піци через піч за допомогою конвеєра по робочій камері. Піца готується за той невеликий час (від 3 до 5 хвилин), коли вона знаходиться на конвеєрі завдяки роботі ТЕНів. Імовірність підгоряння піци в конвеєрній печі мінімальна. Споживана потужність сягає близько 30 кВт, робоча температура лежить в межах від 300 до 350 ° С, вага досягає до 500 кг.

Дорожчі моделі оснащуються системою, яка контролює рівномірний розподіл гарячих потоків повітря по всій робочій камері. Конвеєрні печі призначені для безперервного приготування піци та багато іншої випічки з тіста і начинки, а також різних гастрономічних страв (пироги, бутерброди, закуски, м'ясо і т.п.). Корпуси печей виконані з нержавіючої сталі, для зручності експлуатації є коліщатка, а ступінь нагріву нижньої і верхньої поверхні печі регулюється незалежно один від одного.

Подові печі більш економічні у використанні і мають більш компактні габаритні розміри. Принцип роботи такої печі полягає в випічці піци на кам'яній або чавунній поверхні, яка розташовується під камерою. Час приготування піци в подовой печі становить близько 5 хвилин. Робоча температура у подових печей трохи вище і лежить в діапазоні від 400 до 500 С. Подові печі дешевше конвеєрних, однак більш складні в експлуатації та обслуговуванні. Як вибрати піч для піци?

Якщо ви вирішили відкрити свою піцерію, то, без сумніву, головним питанням для вас буде придбання якісного професійного харчового обладнання.

На ринку представлений досить великий асортимент печей для піци таких відомих виробників, як MorelloForni, OEM, Zanolli, SvebaDahlen, MEC, Fimar, GAM, Cuppone, КИЙ-В, Bartscher, InoxElectric, RollerGrill, SGS, Sirman, Орест, EWTINOX, Pimak, Fimar, GAM, MASTRO, MEC, GGF, Cuppone. Конвеєрні печі представляють американські фірми Middleby, Lincoln.

Наша компанія пропонує широкий асортимент професійних печей для випічки піци і з часом список наданого обладнання розширюється. Звичайно, самостійно досить складно вибрати відповідне обладнання, а тому звертайтеся до наших консультантів, які з радістю допоможуть вам визначитися і зробити правильний вибір.

Пропонуємо Вам ознайомитися:

Печі для випікання піци? Печі для бізнесу!

Виробники пароконвектоматів

Печі для піци



Часті питання про вибір професійної печі для піци


🔝 Які печі для піци найчастіше купують для невеликих піцерій?


ТОП-3 продажів невеликих моделей професійних пічок для піци:

Піч для піци HURAKAN HKN-MD1
Піч для піци GoodFood PO1 4х20 електрична
Піч для піци Frosty F1

♨ Які моделі однорівневих піца-печей найпопулярніші?


Оптимальні моделі професійних печей для піци в співвідношенні ціна-якість:

Піч для піци GoodFood PO11 4х30
Піч для піци SGS РО 5050E
Піч для піци SGS РО 6262E

⏬ Які дворівневі печі для піци продаються найбільше?


З досвіду наших клієнтів, найчастіше купують такі моделі дворівневих піца-печей:


Піч для піци GoodFood PO22 4х30
Піч для піци Apach AMS2
Піч для піци SGS РО 6262DE

⊛Обладнання для випічки піци яких брендів найчастіше купують?


Наші клієнти віддають перевагу наступним брендам:

➤ GoodFood (Китай);
➤ Apach (Італія);
➤ SGS (Турція);
➤ Frosty (Італія);
➤ Restoitalia (Італія);
➤ HURAKAN (Китай);
➤ Pizza Group (Італія);
Адреса: м. Полтава, 36008
вул. Ветеринарна, 22
Тел. (067) 530-08-82
(095) 882-02-24

Юр. адреса: м. Київ, 03148
вул. Сім'ї Стешенко, 3