Электрическая
професійна конвекційна піч APACH Cook Line AP10QM призначена для приготування широкого асортименту кулінарних виробів, а також для випічки і розігріву вже готової продукції.
Чому варто купити професійну конвекційну піч Apach AP10QM
Система парозволоження інжекторного типу дозволяє генерувати пар відразу після включення обладнання за рахунок прямого вприскування води з системи водопостачання на нагрівальні елементи. Корпус виготовлений з нержавіючої сталі.
Конвекційна піч Apach AP10QM поєднує в собі відразу кілька видів пристроїв, призначених для теплової обробки продуктів, що дозволяє істотно економити фінанси і займану площу на кухні. Рекомендується до застосування в ресторанах, кафе, пекарнях та інших установах громадського харчування, переважно малого і середнього форматів.
У комплект поставки входять 4 гастроємності GN 1/1 глибиною 20 мм.
Характеристики конвекційної печі Apach AP10QM:
- Кількість рівнів, шт: 10.
- Місткість: 10 дек 600х400.
- Відстань між направляючими, мм: 70.
- Потужність, кВт: 16,1.
- Напруга, В: 380.
- Робоча температура, °С: 30-280.
- Парозволоження: є, інжекторне.
- Панель управління: механічна.
- Розміри(ДхШхВ), мм: 920х840х1200.
- Виробник: Apach (Італія).
Відеоогляд професійних конвекційних печей Apach AP10QM