Купити поверхні для смаження – смажимо м'ясо, овочі, інші продукти швидко і якісно!
Поверхні для смаження – теплове обладнання для використання в харчовій сфері харчування. Багато точок фаст-фуду обладнані даною теплової технікою. З їх допомогою можна легко обсмажити м'ясо, птицю, овочі та інші продукти харчування. Енергоносієм виступає газ або електрика. Поверхні для смаження на газі завоювали свою частку ринку завдяки автономності - можна поставити балон скрапленого газу та працювати на жарочній поверхні навіть на виїзних заходах, ярмарках і так далі.
Більшість електричних поверхонь для смаження підключається до стандартної однофазної мережі з напругою 220 вольт. Деякі моделі підвищеної потужності вимагають підключення до трифазної мережі живлення – 380 вольт. Поверхні для смаження бувають плоскими і рифленими, ми розглянемо кожен вид і розберемо їх переваги
Настільні жарочні поверхні використовуються в наступних закладах харчової промисловості:
- чебуречні;
- піцерії;
- їдальні;
- ресторани;
- точки продажу фаст-фуду.
Поверхня для смаження бургерів - конструктивні особливості і принцип роботи
Поверхня для смаження це велика сковорода. Найпростіші моделі початкового рівня мають одну плиту, вона проводиться плоскою або рифленою. Остання частіше використовується для обсмажування стейків, курячих ніжок, шматків риби і цілих овочів.
Рифлена поверхня для смаження залишає на продукті певний малюнок і приємний зовнішній вигляд, її лише трохи довше доведеться чистити після робочого дня. Поверхні для смаження для ресторанів є одним з головних помічників кухаря - на ній обсмажуються котлети для бургерів, м'ясні і рибні стейки, різноманітні овочі. Для промислового використання в місцях продажу фаст-фуда де необхідно одночасне обслуговування великої кількості клієнтів ідеальним вибором будуть комбіновані моделі. Поверхня для бургерної є основним видом теплового обладнання, яке працює цілий робочий день без зупинки.
Професійні поверхні для смаження дозволяють скоротити витрати на придбання двох окремих пристроїв, споживання енергоносія і площа на промислової кухні. У нашому каталозі теплового обладнання представлені моделі з притискною кришкою, яка притискає готуємий продукт зверху, тим самим процес приготування відбувається в два рази швидше і продукт отримує певну форму.
Поверхні для смаження мають корпус з нержавіючої сталі, сама поверхня для смаження виготовлена з чавуну який відмінно тримає тепло, а ще чавун легко чистити і мити. Панель управління складається з регуляторів температури нагрівання поверхонь, а також індикаторів роботи нагріву. ; Ми пропонуємо Вам величезний асортимент поверхонь для смаження бургерів і стейків, які Ви можете купити за гарною ціною з доставкою в будь-який населений пункт України.
Ще ми надаємо послуги технічного обслуговування харчового обладнання для професійного використання. Гарантія на весь перелік моделей становить 12 місяців. Для Вашої зручності ми надаємо можливість купити жарочні поверхні в кредит. Телефонуйте, ми завжди раді допомогти з вибором і вирішити ваші проблеми.
Часті питання про жарочні поверхні
🔝 Які поверхні для смаження найчастіше купують у нас?
♨ На що необхідно звернути увагу при виборі поверхні для смаження?
З досвіду наших покупців слід приділити увагу таким характеристикам:
➤ Розміри поверхні;
➤ Тип поверхні для смаження (гладка або рифлена);
➤ Тип підключення (газ або електрика);
➤ Матеріал самої поверхні для смаження;
⏬ Які моделі поверхонь для смаження купують найчастіше для великих точок фаст-фуду і ресторанів?
👍 Поверхні для смаження яких брендів найчастіше купують наші клієнти?
З досвіду роботи наших клієнтів якісними і надійними є такі виробники:
➤ Hendi (Голандія);
➤ GoodFood (Китай);
➤ FROSTY (Італія);
➤ Hurakan (Китай);