Розстійна шафа Apach (Апач) Cook Line APE12ABQ призначена для підготовки тіста для випічки різних хлібобулочних і кондитерських виробів. Має механічну панель управління. Корпус виготовлений з нержавіючої сталі. Рекомендується до застосування в ресторанах, кафе, пекарнях та інших установах громадського харчування великого і середнього формату.
Розстійна шафа Apach APE12ABQ призначена для підготовки дріжджового і листкового тіста, як свіжосформованного, так і замороженого перед випічкою хлібобулочних і кондитерських виробів в пекарнях, кондитерських цехах ресторанів та їдалень.
Чому варто купити розстійну шафу Apach APE12ABQ
Розстійку тіста проводиться при температурі в межах +35...+45 °С і відносній вологості 75-80% приблизно одну годину.
Принцип роботи розстоїчної шафи простий — обігрів камери відбувається за рахунок ТЕНу, встановленого в нижній частині шафи. Над ТЕНом розташовується ємність з водою. Нагріваючись, вода утворює пар, який зволожує повітря в розстоєчній камері.
Таким чином, вироби після вистоювання в шафі Apach APE12ABQ виходять м'якшими і соковитими, структура стає пористої і наповнюється вуглекислим газом, що сприяє збільшенню обсягу на 40-50%.
Фото обзор розстійної шафи Apach APE12ABQ
Професійна розстійна шафа Apach (Апач) APE12ABQ має такі особливості
- Термостат для регулювання температури всередині камери;
- Розстійна шафа Apach APE12ABQ має ручний залив води;
- Регулювання положення направляючих;
- Скляні дверцята дозволяють спостерігати за процесом вистоювання.
Характеристики розстоїчної шафи Apach APE12ABQ:
- Кількість рівнів: 12.;
- Розмір листів: 600х400 и GN 1\1;
- Габарити (ШхГхВ): 935х893х706 мм.;
- Температурний режим 0 до 60 °C.;
- Потужність вистоювання Apach APE12ABQ: 2.4 кВт.;
- Напруга: 220 В.;
- Електромеханічне управління.;
- Функція зволоження (впорскування пари).;
- Відстань між направляючими: 75 мм.;
- Розстійна шафа Apach APE12ABQ має контейнер для води.;
- Корпус виконаний з нержавіючої сталі;
- Відсутнє підключення до водопроводу.