Купити жарочну (пекарську) шафу – універсальне теплове обладнання за доступною ціною!
Шафи жарочні призначені для випікання хлібобулочних виробів, запікання риби, м'яса, птиці, сушіння фруктів. Це один з універсальних видів теплового кухонного обладнання, яке дозволяє дуже точно регулювати температуру і час приготування продуктів. Жарочна шафа складається зі спеціальної термокамери з нагрівальним елементом.
Електричні жарочні шафи встановлюють в таких місцях:
- кафе;
- ресторани;
- пекарні;
- булочні;
- столові та буфети навчальних закладів (школа, дитячий сад, інститут, університет, академія).
Щоб електрична пекарська шафа працювала максимально ефективно, кожна камера оснащується власним регулятором температури. Для виготовлення корпусу використовується високоякісна нержавіюча сталь, задня стінка робиться з оцинкованої сталі. Листи та решітка всередині термокамери виготовляється з вуглецевої сталі, вона може витримувати високі температурні режими.
Параметри підбору електричної жарочної шафи
На ринку професійного теплового обладнання представлені варіанти різних вітчизняних і європейських виробників. Перші відрізняються хорошим співвідношенням ціна-якість, другі ж відрізняються більш високою технічною оснащеністю, вона тягне за собою стрімке збільшення вартості моделі. Купити жарочну шафу сьогодні дуже легко завдяки великому асортименту брендів і цін, які доступні як середньому, так і малому бізнесу. Перелічимо основні параметри, орієнтуючись на які потрібно підходити до вибору:
- Вид продукції для приготування – запікання м'яса або риби, приготування напівфабрикатів, випічка хлібобулочних виробів;
- Діапазон необхідних робочих температур пекарної шафи;
- Кількість секцій печі (односекційний, двосекційний, трисекційний);
- Тип підключення пекарської печі (газ або електрика);
- Об'єми виробництва;
- Внутрішні розміри камери;
- Зовнішні габарити корпусу.
При невеликих об'ємах харчового виробництва, якщо у Вас мініпекарня для роботи буде цілком достатньо недорогої односекційної пекарної шафи. У разі зростання і розвитку бізнесу буде зростати обсяг виробництва, тоді встановлюється ще одна пекарська шафа поверх вже працюючої, що дозволяє заощадити виробничу площу. Перед вибором потрібно визначитися з типом підключення, яке буде використовуватися, це електрика або газ. Електричні жарочні (ШЖЕ) і пекарські (ШПЕ) шафи підключаються до мережі змінного струму 220В або 380В, це залежить від потужності. Ті моделі, що призначені для роботи на природному газі, повинні підключаться до центральної системи газопостачання газовою службою, ще має необхідний дозвіл на використання газових приладів на кухні.
При великих обсягах виробництва, коли випікається широкий асортимент продукції, ми радимо купити електричну жарочну шафу більшої продуктивності. Вони розраховані на значний обсяг продукції для запікання, безперервну роботу протягом певного часу, вони більш відмовостійкості. На ринку промислової теплової техніки представлені моделі з функцією конвекції. Вона розподіляє гаряче повітря в камері, за рахунок чого продукти швидше і більш рівномірно пропікається з кожного боку, м'ясо, риба та інші продукти виходять з ароматної хрусткою скоринкою. Ціна на електричні жарочні шафи залежить від її технічних особливостей, функціональних можливостей.
Професійні електричні пекарські жарочні шафи часто встановлюються одна над іншою для економії місця і прискорення процесу приготування різних кулінарних страв. Так як вибір гарячих страв в меню часом перевищує десяток сторінок складно собі уявити, як можна приготувати таке розмаїття без використання данного теплового обладнання. Асортимент професійної теплової техніки інтернет магазину HotMax представлений великим вибором електричних жарочних шаф. Наші консультанти допоможуть Вам купити електричну жарочну шафу саме для Ваших потреб. Доставка здійснюється як до Києва так і в будь-який населений пункт нашої країни. Гарантія на будь-яку пекарну шафу - 12 місяців. За необхідності ми надаємо послуги сервісу технологічного обладнання. Телефонуйте!
Часті питання про жарочні (пекарські) шафи
🔝 Які моделі професійних жарочних (пекарських) шаф найчастіше купують у нас?
♨ На що необхідно звернути увагу при виборі жарочної шафи для випічки хлібобулочних виробів?
З досвіду наших покупців слід приділити увагу таким характеристикам:
➤ Кількість секцій;
➤ Робоча напруга;
➤ Розмір духової шафи;
➤ Розмір листа;
⏬ Які моделі жарочних шаф купують для великих виробництв?
👍 Які бренди професійних пекарських шаф найчастіше купують наші клієнти?
З досвіду роботи наших клієнтів якісними і надійними є такі виробники:
➤ Кий-В (Україна);
➤ Istoma (Італія);