Оптимальная печка для пиццы на один уровень. Я выбирал специально с термометром, а на один уровень их мало таких в продаже. Есть окно смотровое и подсветка, удобно посматривать на пиццы когда они готовятся. Нагрев равномерный и снизу и сверху. Я доволен покупкой!
Поставили эту печь в новую пиццерию, брали именно турецкую так как доверяем только этой технике, турки отлично проектируют и производят пищевое оборудование. К печке вопросов нету, свет исправно работает, ТЭНы также не барахлят. В этой моделе нету термометра, но он доступен под заказ поэтому мы его докупали.
Хорошая недорогая печка для пиццы в небольшой киоск фастфуда как меня. Туда только одна пицца влазит диаметром 30-35 сантиметров, но мне этого достаточно. Мне нравится что есть подсветка камеры и нагрев сверху и снизу. Она около полугода у меня работает, проблем с ней не было, надеюсь не один год прослужит.
Выбирала однокамерную печь для пиццы чтобы поставить в киоск, эта меня устраивала по всем параметрам - есть термометр, два уровня нагрева - снизу и сверху, окно есть для присмотра за пиццей. По 6 штук я еще не пек за один раз, штуки 4 максимум ставил, все хорошо пропекается, не могу жаловаться.
Искала самую недорогую печку для пиццы с термометром и чтобы штуки 4 пиццы по 28-30 см. за раз пеклись, остановилась на этой модели потому что бренд гуд немного знаком, есть чайник и вафельница их - работают отлично, поэтому и приняла решение в пользу этой модели. Год примерно она работает у меня без вопросов, вот только на днях сгорела лампочка подсветки, не так чтобы страшно, но хотелось бы заменить, это Вам на сервис звонить надо?
Эконом вариант так сказать для небольшой пиццерии. Есть термометр и смотровое окно - а что еще нужно? А еще там подсветка есть, цена доступная, я на дорогие и не обращала внимания из-за отсутствия таких денег, а эта трудится из дня в день без замечаний.
У меня небольшое кафе возле рынка. Мы работаем с 9 утра и до 2-х дня. Продаем много разной выпечки, в том числе и пиццу. Раньше мы пробовали печь ее в конвекц. печи Унокс, но поняли, что это не вариант, и надо брать специальную печь для пиццы. Хоть пицца у нас - далеко не главное блюдо. Опыта с такими печами у меня не было, потому брал почти вслепую. И не думал что она будет настолько необходима. Если бы мне тогда мой теперешний опыт, то я пожалуй бы взял печь побольше, двухкамерную и однозначно со смотровым стеклом. В процессе выпекания иногда нужно проворачивать пиццу на 180 градусов, тогда она равномернее пропекается. А из-за отсутствия смотрового окна нужно каждый раз открывать ее и заглядывать внутрь. Печет она быстро, буквально 5-7 минут идет на 1 пиццу, так что успеваем всё. В этой печи меня удивляет одно - почему ручка-регулятор температуры не может в процессе работы печи плавно регулировать температуру. Тут нужно сперва выключить потом отрегулировать. Слишком замысловато. Ну а в целом печь нормальная, цена-качество соответствует. Как бюджетный вариант она полностью соответствует.
Купити піч для піци – готуємо смачно, якісно, швидко і за низькою ціною!
Піца – одне з найвідоміших кулінарних страв у світі. Її історія починається приблизно з сімнадцятого століття, з'являються спеціальні кухарі, вони готують кулінарну страву для італійських селян. Згодом страва отримала статус національної страви Італії. Сьогодні в кожному місті можна зустріти кілька піцерій, які залучають найрізноманітнішими рецептами з неймовірно великою гамою різноманітних інгредієнтів і начинок.
Весь процес приготування піци в печі проходить на очах у відвідувачів, що сприятливо впливає на процес очікування ароматної страви до придбання гарячої піци. Тому піч для піцерії є основним обладнанням і повинна бути надійною, відмовостійкою і легкою в обслуговуванні. Сьогодні ми з'ясуємо, як правильно вибрати і купити піч для піци, яка буде працювати ефективно і надійно.
Печі для піци сьогодні використовуються в таких закладах як:
їдальні;
ресторани;
пекарні;
кафе.
Розвиток ресторанів швидкого харчування призвело до стрімкого зростання ринку теплового кухонного обладнання, яке використовується під час приготування кулінарних страв. Ринок харчового обладнання досить великий, є багато пропозицій різноманітних печей для випічки піци, які розрізняються за принципом випікання, продуктивності. Ціна на печі для піци в нашому інтернет магазині досить демократична, тому обладнання є як середнього так і малому бізнесу. Купити піч для піцерії можна за допомогою оформлення замовлення на нашому сайті або по телефону оформити заявку нашому менеджеру.
Сучасні духові шафи для піци можуть випікати інші кулінарні страви – хліба, хлібобулочних виробів. Існує три основних види грубок – «помпейські» або дров'яні, подові і конвеєрні. Подові варіанти є найпоширенішим видом, застосовуються повсюдно в піцеріях, ресторанах, кафе. Розглянемо більш докладно даний вид, визначимо основні недоліки та переваги.
Подові печі для піци - конструкція і принцип роботи обладнання
Подові печі для піци є досить економічним варіантом на відміну від дров'яного варіанту. Вони підключаються до газу або електромережі. Піца готуватися на спеціальному «поді», який існує двох видів: кам'яний або чавунний. Подова піч для піци має наступну конструкцію: нижня і верхня частини робочої камери мають нагрівальні елементи трубчастого типу, вони під час роботи прогрівають внутрішній простір до певної температури, піца випікається на кам'яному або чавунному поді.
Кам'яний під більш рівномірно розподіляє тепло під час приготування, ніж залізний під, що дозволяє уникнути пригорання страви. Сьогодні купити піч для піци не складає ніяких труднощів - в нашому асортименті обладнання для приготування піци представлений величезний вибір надійних духовок для піци за доступною ціною. Піч для піци з кам'яним подом є «золотим стандартом» для будь-якої сучасної піцерії, так як завдяки кам'яного поду можна приготувати максимально смачну і ароматну піцу повз яку не пройде жодна людина
Печі для піцерії - основні технічні характеристики подових печей
1. Місткість камери печі для випікання піц діаметром 35 см.:
маленькі – випікання 2-4 штук ;
середні – випікання 5-10 штук;
великі – випікання от 12 штук.
2. По типу харчування:
електричні;
газові.
3. Кількість камер (одно- і багатокамерні):
однокамерні;
двокамерні;
трьокамерні.
Приготування піци за допомогою подової печі для піцерії
Коли включається духова шафа для піци, в першу чергу встановлюється певна температура нагріву, яка необхідна для початку випічки, це близько 250 градусів Цельсія. За допомогою вбудованого термометра Ви завжди зможете контролювати температуру всередині камери. Після виходу на задану температуру можна ставити піцу, випікання відбувається протягом 6-8 хвилин.
Під час процесу приготування бажано повертати піцу і контролювати якість прожарювання. Деякі моделі оснащені термостійким склом, яке призначене для візуального контролю над процесом випічки. Після завершення процесу випікання слід дістати ароматну страву з подової печі, за допомогою спеціального ножа розрізати піцу на кілька однакових порцій.
Чому вигідно купити подову піч для випікання піци:
невелике енергоспоживання;
малі габаритні розміри;
легкість використання;
помірні ціни.
Недоліки:
низький рівень теплозахисту;
підгоряння страв при викладенні безпосередньо на під.
У нашому магазині Ви можете купити печі для піци за доступною ціною з доставкою, як до Києва, так і в будь-яке інше місто на території України. Ми надаємо технічне обслуговування обладнання в будь-якому місті нашої країни. Офіційна гарантія на будь-яку модель – 12 місяців з дня покупки. Наші менеджери завжди готові допомогти з вибором, печі для піцерії, дати Вам корисні поради, рекомендації по використанню, телефонуйте!
Піч для піцерії від бренду Resto Italia - відеоогляд роботи обладнання
Купити піч для піци – готуємо смачно, якісно, швидко і за низькою ціною!
Піца – одна з найвідоміших кулінарних страв у світі. Її історія починається приблизно з сімнадцятого століття, з'являються спеціальні кухарі, вони готують кулінарну страву для італійських селян.
Згодом страва отримала статус національної в Італії. Сьогодні в кожному місті можна зустріти кілька піцерій, які залучають найрізноманітнішими рецептами з неймовірно великою гамою різноманітних інгредієнтів і начинок.
Весь процес приготування піци в печі проходить на очах у відвідувачів, що сприятливо впливає на процес очікування ароматної страви до придбання гарячої піци.
Тому піч для піцерії є основним обладнанням і повинна бути надійною, відмовостійкою і легкою в обслуговуванні.
Сьогодні ми з'ясуємо, як правильно вибрати і купити піч для піци, яка буде працювати ефективно і надійно.
Печі для піци сьогодні використовуються в таких закладах як:
столові;
ресторани;
пекарні;
кафе.
Розвиток ресторанів швидкого харчування призвів до стрімкого зростання ринку теплового кухонного обладнання, яке використовується під час приготування кулінарних страв.
Ринок харчового обладнання досить великий, є багато пропозицій різноманітних печей для випічки піци, які розрізняються за принципом випікання, продуктивності.
Ціна на печі для піци в нашому інтернет магазині досить демократична, тому обладнання є як для середнього так і малого бізнесу. Купити піч для піцерії можна за допомогою оформлення замовлення на нашому сайті або по телефону оформити заявку до нашого менеджера.
Сучасні духові шафи для піци можуть випікати інші кулінарні страви – хліба, хлібобулочних виробів. Існує три основних види духовок для піци – «помпейські» або дров'яні, подові і конвеєрні.
Подові печі для випікання піци є найпоширенішим видом, застосовуються повсюдно в піцеріях, ресторанах, кафе. Розглянемо більш докладно даний вид, визначимо основні недоліки та переваги.
Подові печі для піци - конструкція і принцип роботи обладнання
Подові печі для піци є досить економічним варіантом на відміну від дров'яного варіанту. Вони підключаються до газу або електромережі.
Піца готується на спеціальному «поді», який існує двох видів: кам'яний або чавунний.
Подова піч для піци має наступну конструкцію: нижня і верхня частини робочої камери мають нагрівальні елементи трубчастого типу, вони під час роботи прогрівають внутрішній простір до певної температури, піца випікається на кам'яному або чавунному поді.
Кам'яний під печі більш рівномірно розподіляє тепло під час приготування піци, ніж залізний під, що дозволяє уникнути пригорання.
Сьогодні купити піч для піци не складає ніяких труднощів – в нашому асортименті обладнання для приготування піци представлений величезний вибір надійних духовок для піци за доступною ціною.
Піч для піци з кам'яним подом є «золотим стандартом» для будь-якої сучасної піцерії, так як завдяки кам'яного поду можна приготувати максимально смачну і ароматну піцу повз яку не пройде жодна людина.
Печі для піцерії - основні технічні характеристики подових печей
1. Місткість камери печі для випікання піц діаметром 35 см.:
маленькі – випікання 2-4 штук ;
середні – випікання 5-10 штук;
великі – випікання від 12 штук.
2. За типом підключення:
електричні;
газові.
3. Кількість камер (одно- і багатокамерні):
однокамерні;
двокамерні;
трикамерні.
Яку купити піч для піци - популярні печі для піцерії, які найчастіше купують наші клієнти
Завдяки досвіду роботи наших постійних і нових клієнтів з різними моделями печей для піци можна скласти невеликий рейтинг популярних моделей, і підказати яку варто купити піч для піци в свою як невелику, так і середню піцерію.
Нижче будуть представлені піца печі, які є популярними у наших клієнтів, вони надійно і безвідмовно працюють в різних ресторанах, кафе і піцеріях.
Піч для піци Hurakan HKN-HEP1 – надійна модель для малого бізнесу!
Піч для піци від китайського бренду Hurakan завоювала велику популярність у наших як постійних, так і нових клієнтів.
Це відбувається завдяки високій надійності роботи, доброго оснащення даної моделі і при цьому більш ніж доступною ціною.
Технічні характеристики печі для піцерії Hurakan HKN-HEP1:
Габарити корпусу – 890х790х430 мм.;
Габарити жарочної камери – 600х600 мм.;
Панель управління печі - механічна;
Наявність підсвічування - є;
Потужність моделі – 4,2 кВт.;
Напруга мережі – 220 В.;
Вага печі для піци – 48 кг.
В першу чергу варто згадати якість і матеріал виготовлення корпусу печі – нержавіюча сталь.
Не багато моделей середнього і бізнес рівня мають такий корпус.
Дана піч для піцерії працює в температурному режимі від +50 до +450 градусів Цельсія, що дозволяє випікати піцу або хлібобулочні вироби всього за 2-3 хвилини.
Дана подова піч для піци має підставу з керамічних плит товщиною 15 мм., Які забезпечують рівномірний прогрів і хороше пропікання страви.
Піч для піцерії Hurakan HKN-HEP1 має вбудований термометр, який знаходитися на панелі управління і дозволяє контролювати температуру прожарювання і оперативно управляти даним процесом.
Аналогічні моделі не мають такого функціонального оснащення в даному ціновому діапазоні, тому це одна з сильних переваг пічки для піци.
На панелі управління розташовані два незалежних регулятори нагріву, які контролюють ступінь верхнього і нижнього прожарювання.
Завдяки підключенню до звичайної електричної мережі 220В дану піч для піци можна купити і встановити в невеликому кіоску фаст-фуду або кафетерії де відсутня підключення до трифазної мережі з напругою 380В.
Розміри жарочної камери дозволяють випікати одночасно 4 піци діаметром 30см. що забезпечує гарну продуктивність.
Дверцята мають оглядове вікно для спостереження за процесом випічки. Ручка з термостійкого пластика захищає піццайоло від отримання опіку.
Відгуки клієнтів про піч для піци даної марки
Василь, м. Київ
З недорогих печей для піци однорівневих мені ця найбільше сподобалася - поміркуйте самі, тут є нагрів знизу і зверху, термометр (а він як правило тільки в дорогих моделях йде) підсвічування камери, сама камера печі містка, у мене легко 4 піци по 30 сантиметрів залітають туди.
Ручки надійні, не ламаються через вже майже рік напевно роботи. Метал товстий і взагалі не скажеш що це Китай, та італійці вже гірше роблять!
Піч для піцерії GoodFood PO11 4х30
Надійна і перевірена часом піч для піцерії невеликого формату від бренду GoodFood модель PO11.
Дана модель відрізняється хорошою оснащеністю і демократичною ціною.
Технічні особливості пічки для піци GoodFood PO11:
Місткість камери: 4 піци діаметром 30 см;
Внутрішні габарити камери: 610 x 610 x 135 мм;
Управління температурою: до 400 град С;
Наявність оглядового вікна: Так;
Внутрішня підсвітка камери: Так;
Таймер: Так;
Потужність грубки, кВт: 4,2;
Напруга мережі: 220В / 50Гц.;
Габаритні розміри (ДхШхВ): мм 900 x 800 x 460;
Пакувальні розміри (ДхШхВ): мм 990 х 890 х 490;
Вага, кг: 52;
Дана модель коштує в одному ряду з попередньою моделлю від компанії Hurakan.
Кам'яний під дозволяє випікати не тільки піцу, а й різні хлібобулочні вироби в невеликих пекарнях і кафе.
На панелі є регулятори для управління температурою нагріву як верхній, так і нижній зони жарочной камеры.
Світлові індикатори інформують про включення нагрівального елементу.
Наявність термометра для контролю температури прожарювання робить комплектацію цієї печі для піци досить багатою.
Через спеціальне оглядове вікно можна візуально оцінити ступінь готовності страви.
Дана піч для піци має ручку, покриту термостійким пластиком для зручного і головне безпечного відкривання.
Прогумовані ніжки корпусу печі для піци дозволяють стійко стояти на будь-якій поверхні і не ковзати по ній під час відкривання та завантаження заготовок для випічки.
У даній моделі є підсвічування робочої камери, вона виконана за допомогою жаростійких ламп, які витримують температуру до +400 градусів Цельсія.
Перед тим як почати процес випічки варто розігріти піч для піци протягом 25-30 хвилин, в такому випадку досягається швидка та якісна прожарка піци або хлібобулочних виробів.
Відгуки наших клієнтів про дану модель професійної печі для піци
Яна, Бровари
Шукала найдешевшу пічку для піци з термометром і щоб штуки 4 піци по 28-30 см. За раз пеклися, зупинилася на цій моделі тому що бренд гуд трохи знайомий, є чайник і вафельница їх - працюють відмінно, тому і прийняла рішення на користь цієї моделі.
Рік приблизно вона працює у мене без питань, ось тільки днями згоріла лампочка підсвічування, не так щоб страшно, але хотілося б замінити, це Вам на сервіс дзвонити треба?
Відео огляд печей для піци GoodFood
Піч для піцерії Apach AMM44 – ідеальний вибір для великого закладу!
Дворівнева піч для піци від італійської компанії Apach є беззмінним лідером протягом багатьох років.
Багато наших клієнтів, коли відкривали нові піцерії, ми рекомендували їм купити піч для піци саме цієї моделі, так як це буде відмінне вкладення фінансових ресурсів в свій бізнес.
Технічні характеристики печі для піци Apach AMM44:
Тип пода печі: спеціальна шамотна глина товщиною 12-14 см;
Габарити (д х ш x в), мм: 935х900х600;
Місткість камери: 8 піц розміром 34см;
Робоча напруга, В/Гц/Фази: 380/50/3;
Потужність, кВт: 10,80;
Робоча температура, С +50...+500;
Підсвічування робочої камери: є;
Термометр на кожному рівні: є;
Оглядове вікно пічки: є.
В першу чергу хочеться відзначити, що дана професійна піч для піцерії має кам'яний під з особливої шамотної глини.
Це сприяє гарному прогріванню всієї поверхні і рівномірне пропіканню піци та інших страв.
Кожна камера може одночасно вмістити 4 піци по 34см. в діаметрі, що є відмінним показником, так як аналогічні моделі на два рівня, як правило, можуть випікати тільки заготовки по 30см.
Так як для одночасної випічки великої кількості страв потрібна підвищена потужність то дана промислова піч для піци працює від електричної мережі з напругою 380В.
Робоча температура становить до +500 градусів Цельсія – цього більш ніж достатньо для смачної та ароматної випічки піци.
На передній панелі управління розміщені ручки керування ступенем нагрівання на верхньому і нижньому рівні печі для піци, а також встановлені термометри для оперативного стеження за температурою всередині камери.
Обидві жарочні камери мають підсвічування внутрішнього обсягу, що дозволяє стежити за піцою через спеціальне оглядове вікно.
Однією з особливостей є наявність відразу двох ручок для відкривання дверцят для завантаження піци.
Також на панелі управління розташовані кнопки з підсвічуванням для включення кожного рівня нагріву.
Відгуки наших постійних клієнтів про дану промислову піч для піци
Артем, м Чернігів
Професійна надійна грубка для піци. Досвід роботи з нею - 1 рік. Зауважень по роботі не було ніразу, під рівний, гріється рівномірно, піца ніде не пригорає.
Термометр це великий плюс, не всі грубки його мають. 4 піци по 34 см. Легко входять в одну секцію.
Відео огляд подових печей для піци від бренду Apach
Приготування піци за допомогою подової печі для піцерії
Коли включається духова шафа для піци, в першу чергу встановлюється певна температура нагріву, яка необхідна для початку випічки, це близько 250 градусів Цельсія.
За допомогою вбудованого термометра Ви завжди зможете контролювати температуру всередині камери духовки для піци.
Після виходу на задану температуру можна ставити піцу, випікання відбувається протягом 6-8 хвилин.
Під час процесу приготування бажано повертати піцу і контролювати якість прожарювання.
Деякі моделі оснащені термостійким склом, яке призначене для візуального контролю над процесом випічки.
Після завершення процесу випікання слід дістати ароматну страву з подової печі, за допомогою спеціального ножа розрізати піцу на кілька однакових порцій.
Чому вигідно купити подову піч для піци:
невелике енергоспоживання;
малі габаритні розміри;
легкість використання;
помірні ціни.
Недоліки:
низький рівень теплозахисту;
підгоряння страв при викладенні безпосередньо на під.
У нашому магазині Ви можете купити піч для піци за доступною ціною з доставкою, як до Києва, так і в будь-яке інше місто на території України.
Ми надаємо технічне обслуговування обладнання в будь-якому місті нашої країни.
Офіційна гарантія на будь-яку модель – 12 місяців з дня покупки.
Наші менеджери завжди готові допомогти з вибором, печі для піцерії, дати Вам корисні поради, рекомендації по використанню, телефонуйте!
Піч для піцерії від бренду Resto Italia - відеоогляд роботи обладнання
Часті питання про печі для піци (печі для піцерії)
♨ На що необхідно звернути увагу при виборі печі для піци?
З досвіду наших покупців при виборі печі для піци слід приділити увагу наступним характеристикам:
➤ Кількість і розмір піц для одночасного завантаження;
➤ Наявність термометра печі;
➤ Тип підключення (220 вольт або 380 вольт);
➤ Наявність оглядового вікна в печі для піци;