RU | UA

Обладнання для міні пекарні - надійна техніка для випічки хлібобулочних виробів і хліба

Обладнання для випічки хліба
Багато століть хліб є основним продуктом харчування. Коли гість приходить в ресторан, перше що йому подається це кошик з свіжонарізаним хлібом або булочками.

Подача ароматного свіжоспеченого хліба в широкому асортименті, його оформлення і смак завжди сприятливо впливають на репутацію закладу, піднімаючи його статус і конкурентоспроможність.

Крім цього, хліб і хлібобулочні вироби досить часто стають додатковим джерелом прибутку для підприємства.

Це останній продукт в ресторані, на якому можна економити. Фахівці вважають що, навіть в самому демократичному ресторані необхідно подавати не менше 5-7 видів хліба



Оптимальне обладнання для випічки хліба і хлібобулочних виробів в співвідношенні ціна-якість 


Є кілька способів забезпечити заклад громадського харчування свіжою випічкою. Перший спосіб - це організувати власне мініпровиробництво хлібобулочних виробів, відкрити міні пекарню яка дозволяє подавати клієнтам свіжоспечений хліб, приготовлений з фірмовим рецептурами.

Другий спосіб - це купувати продукцію на хлібозаводах і, третій, випікати хліб з напівфабрикатів глибокої заморозки. У кожного способу є свої плюси і мінуси. 



Для відкриття власної міні-пекарні знадобитися спеціальне хлібопекарське обладнання:

  • борошнопросіювачі для просівання борошна;
  • тістомісильне обладнання для замісу;
  • розстоєчні шафи для підготовки тіста;
  • виробничі столи для формування виробів
  • конвекційна піч або пароконвектомат для випічки;


Пекарне обладнання можна купити у нас з доставкою, як в місто Київ, так і в будь-який інший населений пункт на території України.

Просіювач борошна для міні пекарні – правильна підготовка борошна на гарне тісто

Вібраційні борошнопросіювачі є обов'язковим обладнанням для будь-якої міні пекарні, хлібопекарні або цеху по випічки хлібобулочних виробів.

Просіювач борошна створює вібрацію, завдяки якій борошно прокидається через спеціальне сито і очищається від грудочок, злежалих частинок, сміття та інших домішок.


Кращі вібраційні борошнопросіювачі для міні пекарні


Борошнопросіювач вібраційний з пофарбованим корпусом Борошнопросіювач вібраційний промислового типу виготовлений з нержавіючої сталі
Модель: Борошнопросіювач (пофарбований корпус) Борошнопросіювач (корпус з нержавійки)
Габарити (д х ш х в), мм: 510/510/680
Робоча напруга, В/Гц/Фази: 220
Потужність, кВт: 0,18
Вага, кг: 32
Гарантія: 12



Проходячи через борошнопросіювач, борошно насичується киснем, відбувається аерація, яка покращує якість тіста і хлібобулочні вироби виходять пишними і ароматними.


У нашому каталозі представлені два види борошнопросіювачів– один повністю з нержавіючої сталі, другий має пофарбований корпус, але вставка з ситом виготовлена з нержавіючої сталі.



Професійні тістоміси для міні і середніх пекарень



Якщо в домашніх умовах можна вручну вимісити якусь кількість тіста, то в промислових масштабах не обійтися без такого обладнання як професійний тістоміс.

У нашому каталозі представлений великий асортимент тістомісильних машин як для міні пекарень так і для роботи в великих кондитерських, столових і середніх пекарнях.

ТОП продажів тістомісів для випічки хлібобулочних виробів в міні пекарнях


Промислові тістоміси можуть бути спіральними або з інерційно обертаємою діжею, все залежить від типу тіста, з яким доведеться працювати.

Щоб купити тістоміс для пекарні варто проконсультуватися з нашим менеджером, він підбере оптимальну модель виходячи з Ваших запитів


Конвекційні печі для міні пекарні – оптимальні моделі для випічки хлібобулочних виробів і хліба


Для випічки ароматних булок, хліба, кексів та інших пишних хлібобулочних виробів використовуються професійні конвекційні печі з функцією зволоження випічки в процесі приготування.


Щоб вибрати оптимальну модель конвекційної печі варто в першу чергу визначитися з кількістю рівнів, їх може бути від 3 до 10 штук, все залежить від потужності пароконвекційної печі.

ТОП продажів конвекційних печей для випічки в міні пекарні



Розмір листа (гастроємності) на якій відбувається випічка може бути повнорозмірною 600мм на 400мм або середньорозмірною 400мм на 300мм. Професійні печі для випікання мають механічне, електронне або сенсорне керування.



Розстоєчні шафи для підготовки хліба і хлібобулочних виробів перед випічкою в міні пекарні



Щоб дріжджове тісто добре підійшло, і був витриманий процес підготовки тіста перед випічкою, застосовуються Розстоєчні шафи.


У них встановлюється певна температура і вологість, тільки в таких умовах можна отримати ідеальне тісто перед установкою листів в конвекційну піч для випікання.


Наші клієнти найчастіше купують такі розстоєчні шафи для міні пекарні


Професійна розстійка це невід'ємне обладнання будь-якої сучасної пекарні.

Завдяки цьому обладнанню хлібобулочні вироби будуть пишними і ароматними, прекрасно збережуть свої смакові якості протягом усього терміну продажу. 


Виробничі столи для готування і наповнення хлібних форм



Виробничі столи з нержавіючої сталі використовуються для роботи з підготовки тіста до випічки, формуванню хлібобулочних виробів та інших виробничих процесів.


Для деяких технологічних робіт при роботі з тістом може знадобитися виробничий стіл з дерев'яною стільницею, на замовлення ми можемо виготовити такі моделі за Вашими розмірами.


Найпопулярніші виробничі столи з нержавіючої сталі для пекарні



Для виробництва столів використовується харчова нержавіюча сталь, яка легко миється і очищається в кінці робочого дня, а також дозволена для використання на професійних кухнях пекарень і столових. 


Пекарські печі (шафи) для хлібопекарського виробництва



Дане обладнання найчастіше використовується на промисловій кухні шкіл, дитячих садків, інститутів і університетів.

Використовуються пекарські шафи (печі) для приготування хлібобулочних виробів, хліба, також часто застосовуються для смаження і запікання м'яса, риби, овочів.


ТОП продажів пекарських шаф для невеликої пекарні


Промислові пекарські шафи є оптимальним варіантом для невеликої пекарні в разі обмеженого бюджету, так як ціна конвекційної печі або пароконвектомата буде набагато вище такої шафи.


Обладнання для випічки хліба - оптимальна техніка для хлібопекарні

 

Як купити обладнання для пекарні та оптимізувати роботу персоналу завдяки функціональної і витривалої техніки



Застосування пічок аir-o-convect дозволяє правильно організувати виробничий процес, заощадити час, робочу площу і полегшити працю кухарів. Наприклад, щоб не витрачати цінні денні години, випічку хліба можна виробляти в нічному режимі. Кухар-кондитер за цей час зможе приготувати необхідний запас хліба на цілий день, і вже з ранку ароматним його подадуть гостям.

Використання для випічки хліба і хлібобулочних виробів напівфабрикатів з дріжджового тіста глибокої заморозки є найбільш оптимальним варіантом, однак через високу вартість ця продукція часом невигідна закладам з бюджетними цінами. Відносно недавно з'явився ще один, досить економічний і рентабельний варіант випічки хліба – застосування конвекційної печі аir-o-convect, здатної замінити міні-пекарню.

Гарний метод оптимізації — глибоке заморожування. Хлібні заготовки з дріжджового тіста заздалегідь готують в шафі аir-o-convect, що не випікаючи до повної готовності. Після цього такі напівфабрикати заморожують в шафах швидкої заморозки, упаковують за допомогою вакуумної машини, поміщають на зберігання в морозильні камери.

 
Обладнання для випічки хліба

Вранці наступного дня кухареві потрібно тільки довести заздалегідь підготовлені хлібні напівфабрикати до готовності, помістивши їх в піч при температурі +180–200° С всього на 10 хвилин. Одного завантаження може бути досить, щоб забезпечити замовлення на весь майбутній день. Якість і смак виробів нічим не буде відрізнятися від свіжоспеченого хліба.

Ще одна перевага даної технології полягає в тому, що заморожені напівфабрикати у вакуумній упаковці можна зберігати дуже довго. При температурі - 18° С термін зберігання доходить до півроку. Завдяки тому, що в печі аir-oconvect запахи не змішуються, при схожих режимах, часу і температури можна в один час готувати, скажімо, рибу і випікати бісквіт.


Створення асортименту хлібобулочних виробів на хлібопекарському виробництві

 

Власна випічка хліба гарна ще тим, що з нею можна експериментувати. Наприклад, випікати хліб не тільки з пшеничного, а й з гречаного, вівсяного, житнього, будь-якого іншого борошна. У хліб власного виробництва можна додавати висівки, томати, сухофрукти, злаки, насіння, горіхи, різні трави, оливки і багато іншого, отримувати нові відтінки смаку, робити його більш корисним для здоров'я. Пікантний смак виходить при додаванні в тісто меленого стручкового перцю, прянощів, пива, кропу, петрушки, картоплі, лимонної цедри, обсмаженї цибулі, меду, сметани.

У конвекційних печах аir-o-convect крім широко поширених видів хліба і хлібобулочних виробів також можна випікати різні національні види хліба: італійську фокаччу, французькі багети, іспанську тортилью, російські короваї, паніні, чіабатту і інші, що, без сумніву розширить асортимент пропонованої продукції і збільшить прибутковість підприємства.

При такій міні пекарні можна легко додавати в меню окрему сторінку з хлібними продуктами, пропонуючи гостям 5–6 і більше видів хліба. Так як в меню будь-якого ресторану, як правило, включено досить багато страв, різних за складом, текстурою, смаку, кожне з них краще «зазвучить в дуеті» з хлібом конкретного виду. Наприклад, з сиром рокфор дуже добре поєднується хліб з волоськими горіхами, з фуагра — французький бріош або ж багет, з устрицями — житній хліб, з обсмаженою бараниною — ломбардійський або чіабатта.

Купити обладнання для пекарні можна у нас на сайті, оформивши замовлення через кошик або зателефонувавши по одному з контактних номерів телефону. 

 
У нашому каталозі представлено професійне ресторанне обладнання от провідних європейських компаній, ціни на весь перелік техніки є рекомендованими виробниками або офіційними дистриб'юторами.

Обладнання для випічки хліба

Адреса: м. Полтава, 36008
вул. Ветеринарна, 22
Тел. (067) 530-08-82
(095) 882-02-24

Юр. адреса: м. Київ, 03148
вул. Сім'ї Стешенко, 3