Купити електричний (газовий) гриль для курей – запікання ароматних курчат із золотистою скоринкою!
Сьогодні такий кулінарний продукт як кури гриль користується великою популярністю у багатьох відвідувачів фаст-фуд закладів, барів, ресторанів, придорожніх вуличних кіосків це дуже вигідний вид бізнесу.
Приємний яскраво виражений аромат запеченої курки привертає потенційно покупців в супермаркетах, де обладнані відділи з приготування різних кулінарних страв.
Так як процес приготування курей гриль відбувається на очах у відвідувачів закладу, це привертає увагу до здійснення покупки і дегустації такої смачної страви.
Розглянемо види апаратів і обладнання для курей гриль, їх функціональні і конструктивні особливості.

Грилі для курки – конструкція апаратів, принцип приготування продукту
За типом нагрівання продукту грилі для курей бувають двох видів: газові та електричні.
Газові моделі готують продукт, рівномірно обсмажуючи його з усіх боків за допомогою спеціальних газових конфорок.
В електричних же моделях використовується живлення 220В або 380В у великих промислових апаратах, які мають підвищену потужність і продуктивність.
Обжарка продукту в електрогрилях для курей здійснюється за допомогою ТЕН’ів або інфрачервоних ламп.
Грилі для курки мають наступні типи обертання шампурів:
- Вертикальний;
- Барабанний;
- Карусельний;
- Шампурний.
У першому типі грилів шампура з нанизаними тушками курей встановлюються у вертикальному положенні.
Барабанний принцип обертання продукту один з найпопулярніших, обертається як сам барабан так і шампура всередині нього.
Це дозволяє досягти максимально якісного прожарювання курей з усіх боків.
Карусельний тип обертання відрізняється від барабанного лише відсутністю обертання шампурів.
Шампурний тип це найпростіший, так як використовується в невеликих моделях початкового рівня.
Шампура з тушками курей розташовуються в кілька рядів один за іншим, обертаються вони навколо своєї осі.
Більшість моделей апаратів оснащуються внутрішнім підсвічуванням робочої камери. Корпуси грилів для курей виконуються з високоякісної нержавіючої сталі, завдяки якій апарат легко миється та чиститься.
Усередині жарочної камери знаходиться піддон збору жиру, що утворюється під час приготування курки.
Деякі моделі електричних грилів для курей можуть комплектуватися спеціальними металевими кошиками, які призначені для смаження в них невеликих шматків і частин курки, риби, м'яса.
Кошики наповнюються дрібними частинами продукту і міцно закріплюються на обертовому шампурі.
Ви можете готувати не тільки цілі тушки а й окремі частини.
Збільшення асортименту страв їх м'яса, риби та птиці дозволяє зацікавити і стимулювати до покупки тих клієнтів, які не планували купувати цілу тушку.
.jpg)
Функція конвекції, яка присутня в деяких моделях грилів, істотно прискорює процес приготування продукту.
Вентилятор рівномірно розподіляє гаряче повітря всередині жарочної камери, що сприяє утворенню ароматної хрусткої скоринки.
Оглядове скло розраховане на високі рівні температур, зручні ручки які закріплені на склі, виготовлені з вогнетривкого матеріалу.
У нашому інтернет магазині Ви можете купити гриль для курки за доступною ціною з доставкою як до Києва, так і в будь-яке інший місто на території України.
Продаж обладнання фаст-фуд індустрії відбувається за цінами виробників.
Якщо Ви не впевнені у виборі певної моделі гриля для курей – телефонуйте за одним з контактних номерів телефону, наші менеджери з радістю допоможуть з вибором оптимальної моделі.
Грилі для курей – огляд найпопулярніших моделей
Щоб зробити правильний вибір і купити гриль для курки в оптимальному співвідношенні ціна-якість ми підготували огляд найпопулярніших моделей грилів, які найчастіше купують наші клієнти.
Електричні грилі для курей дозволяють швидко готувати ароматних курей, рибу та інше м'ясо в маринаді як в закладах фаст-фуду і ресторанів так і в сучасних продуктових магазинах.
Ціна на гриль для курей будь-якої моделі встановлюється заводом-виробником.
Наші консультанти завжди готові допомогти вибрати електрогриль для курки який буде ідеально підходити під Ваші умови експлуатації.
Гриль для курей Кий-В ГК – 4 – маленький, але надійний помічник на професійній кухні!
Якщо у Вас невеликий ресторан, їдальня або мінімаркет де Ви хочете розширити асортимент кулінарних страв то оптимальним варіантом буде купити гриль для курки модель Кий-В ГК – 4.

Наші постійні і нові клієнти вибирають цю модель за її компактність і універсальність.
Технічні параметри гриля для курей:
- Місткість курей: 4 шт.
- Вага курей: до 1,8 кг.
- Комплектація: 2 шампура.
- Діапазон регулювання температури: 50 - 300 С.
- Зон нагріву: 1
- Напруга: 220 В.
- Потужність: 2,6 кВт.
- Вага: 21 кг.
- Габарити: 700х470х390 мм.
За одне завантаження можна приготувати 4 ароматні курки середнього розміру.
У комплектації поставляється сам гриль, піддон для збору жиру і два шампура для смаження курей.
За додаткову плату можна купити подвійний шампур для смаження ніжок, крилець і риби.
Корпус гриля виготовлений з харчової нержавіючої сталі, яка легко миється після смаження курей.
Панель управління проста та інтуїтивно зрозуміла – регулятор температури, кнопка включення гриля і кнопки для включення обертання шампура.
Шампур має зручну систему затиску курей для їх міцної посадки на шампур.

Ми радимо купити гриль для курей даної моделі для невеликих закладів харчової промисловості, так як він підключається до стандартної електричної мережі з напругою 220В.
Відгуки наших клієнтів про гриль для курей Кий-В ГК – 4
Михайло, г. Харьков
Відмінний гриль на цю ціну. Якщо кому треба невеликий на 3-4 курки то ціна оптимальна, інші будуть дорожче, я порівнював.
Відпрацював вже більше року без зауважень і поломок. Таймер б туди то взагалі супер було б, ну що поробиш, зате доступна ціна.
Миється легко простим Фейрі і водою з мочалкою, нержавіюча хороша.
|
Іванка, Київ
Кожного дня користуємося грилем і задоволені його роботою на 100%. Смажимо курей один-два рази на день.
Завжди виставляємо температуру 200 градусів. Смажаться кури в середньому за 2 години, якщо велика курка, то 2год. 20 хв при температурі 200С.
Ті кури, які спереду - слабше прожарюються, ніж ті, які біля задньої стінки.
Добре було б, якби був таймер, бо без нього важко орієнтуватись, коли цілий день бігаєш по магазину і постійно відволікаєшся.
Чистимо гриль після кожної жарки звичайними побутовими засобами. Якщо не запускати його, то миється без проблем.
|
Гриль для курей Кий-В ГК – 6M – хороший варіант для середніх ресторанів і супермаркетів!
Даний гриль для курей може одночасно готувати 6 курок середнього розміру.

Цього вже достатньо для середнього ресторану або невеликого супермаркету.
Технічні особливості даної моделі гриля для курей:
- Місткість курей: 6 шт.
- Вага курей: до 1,8 кг.
- Комплектація: 3 шампура.
- Діапазон регулювання температури: 50 - 300 С.
- Зон нагріву: 1
- Напруга: 220 В.
- Потужність: 3кВт.
- Вага: 50 кг.
- Габарити: 760х480х530 мм.
Основна відмінність від попередньої моделі полягає не тільки в кількості курей, які можна одночасно смажити а й в принципі обертання шампурів.
Даний гриль для курки обертає шампур за планетарним принципом – він крутиться навколо своєї осі і одночасно по колу з іншими шампурами.
Завдяки такому механізму прожарювання курей вдається швидко і якісно готувати тушки.
Комплект поставки йде наступний – шампур для курей в кількості 3-х штук, піддон для збору жиру і сам апарат відповідно.

Окремо можна придбати спеціальний шампур для смаження дрібних частин курки і риби.
На панелі управлінні розташовані кнопка включення апарату, кнопка запуску обертання, кнопка запуску нагріву ТЕНів і регулятор температури.
У нижній частині гриля розташований піддон, в який збирається жир після смаження, він легко дістається і миється.
Усередині жарочной камери розташована спеціальна лампа підсвічування для контролю процесу прожарювання курей.
Ціна на гриль для курки є офіційно рекомендованою заводом виробником.
Відгуки наших клієнтів гриль для курей Кий-В ГК – 6M
Марина, г. Житомир
Я коли розширювала асортимент страв на своїй точці фастфуду в минулому році купила цей гриль для курей.
Модель непогана, я б сказала такий хороший середнячок - і ціна нормальна і зроблений якісно.
Головне що він планетарний, м'ясо тоді все нормально обсмажується до нутрощів.
Миється він легко, нержавійка з якої зроблений непогана, я думала буде гірше якості. 6 курей звичайних влазить, а якщо брати поменше то і 7 поміщається.
Поки зауважень по його роботі немає, сподіваюся на знижки на інше обладнання :)
|
Гриль для курей Кий-В ГК – 8В – потужний апарат для великих обсягів смаження!
Даний гриль для курей може одночасно готувати 8 курей – цього буде достатньо для великого супермаркету або виробничої їдальні на заводі або великому підприємстві.

Гриль для курей має наступні характеристики:
- Місткість курей: 8 шт.
- Вага курей: до 1,8 кг.
- Комплектація: 4 шампура.
- Діапазон регулювання температури: 50 - 300 С.
- Зон нагріву: 2
- Напруга: 220 В.
- Потужність: 4,5 кВт.
- Вага: 55 кг.
- Габарити: 740х420х990 мм.
Потужні металеві шампури витримують курей вагою до 1,8 кілограма.
За додаткову плату можна купити шампур для смаження крилець та інших курячих частин, а також риби.
Даний гриль для курей має потужність 4,5 кВт і при цьому підключається в звичайну електромережу з напругою 220В.

Інфрачервоні нагрівальні елементи швидко прожарюють курку до хрусткої скоринки.
Завдяки тому, що кожен шампур має окремий привід від мотора, забезпечується плавний рух по планетарному типу.
Купити гриль для курей можна за доступною рекомендованою ціною з доставкою, як до Києва, так і в будь-який інший населений пункт України!
Відгуки наших клієнтів гриль для курей Кий-В ГК – 8В
Анастасія м.Миколаїв
Думала брати турецький гриль для курей але вирішила підтримати вітчизняного виробника - поки не пошкодувала.
Збірка хороша, метал легко миється, курей багато влазить.
|
Часті питання про грилі для курей (електрогрилі)
🔝 Які моделі грилів для курей найчастіше купують у нас?
♨ На що необхідно звернути увагу при виборі гриля для курей?
З досвіду наших покупців слід приділити увагу таким характеристикам:
➤ Вид підключення - газовий або електричний;
➤ Кількість місць для розміщення курячих тушок;
➤ Тип обертання шампурів - планетарний або звичайний;
➤ Одна або дві сторони для огляду;
⏬ Які моделі курячих грилів беруть для великих виробництв?
👍 Які бренди грилі для курей найчастіше купують наші клієнти?
З досвіду роботи наших клієнтів якісними і надійними є такі виробники:
➤ Кий-В (Україна);
➤ Pimak (Турція);