Меблі із нержавіючої сталі - виробничі столи, мийні ванни, гастроємності, стелажі, витяжні парасолі, рукомийники
Нейтральне обладнання відіграє важливу роль в оснащенні будь-якої виробничої кухні. Професійне кухонне обладнання є великим помічником кухарів та обслуговуючого персоналу бару, ресторану, кафе, піцерії або промислової їдальні. Як матеріали виготовлення використовується нержавіюча сталь, яка не вступає в реакцію з продуктом і неподвержена корозії.
Завдяки цьому зводитися до мінімуму можливість зараження кухонного простору можливими бактеріями і грибками, які можуть потрапляти разом з продуктами харчування на професійну кухню громадського харчування. Можливість виготовлення нейтрального кухонного обладнання під замовлення дозволяє ефективно використовувати площу на кухні і ергономічно розставити промислову техніку. У нашому каталозі представлено обладнання для харчової промисловості від вітчизняних фірм виробників, яке відрізняється доступною ціною і високою якістю виготовлення.
Види кухонного обладнання для промислового використання
Виробничі столи – вид нейтрального обладнання для громадського харчування, яке призначене для оброблення, пакування і нарізки різних продуктів харчування. Обробні столи виготовляються з нержавіючої сталі (нержавійки) з використанням ДСП плити, яка ставиться під стільницю для додання конструкції стійкості і надійності. Ніжки мають прогумовану основу і можуть викручуватися для установки на нерівній поверхні. Ціна на представлені моделі може варіюватися в залежності від розмірів столу і додаткової комплектації.
Мийні ванни – один з найпоширеніших видів нейтрального обладнання, яке користується великим попитом. Використовуються ванни, як правило, для мийки та очищення овочів, фруктів, м'яса, чищення риби. Глибина ванн варіюється від 200 до 600мм. все в залежності від Ваших вимог. Зварна конструкція має велику міцність і надійністю в експлуатації. Бортики перешкоджають вихлюпування води і поширенню бризок під час роботи.
Кухонні стелажі – ще один з популярних видів обладнання для професійної кухні. Дозволяє полегшити процес зберігання і сортування продуктів харчування для тимчасового та довгострокового зберігання. Так само підходить для розміщення кухонної техніки і різного робочого інвентарю. Під час вибору певної моделі варто визначитися з навантаженням, яку повинна буде нести конструкція стелажа.
Гастроємності –спеціальні ємності, виготовлені зі нержавіючої сталі, використовуються для приготування різних страв в пароконвектоматах, конвекційних печах, а також для роздачі і підігріву їжі. Існують перфоровані моделі, які призначені для зливу рідини, яка утворюється під час приготування деяких страв, також є моделі з ручками.
Витяжні зонти – обов'язковий атрибут зони з тепловим обладнанням на кухні. Приготування кулінарних страв супроводжується великим виділенням тепла, яке негативно позначається на виробничих процесах професійної кухні. Також під час смаження м'яса і риби виділяється велика кількість жиру і кіптяви, яка піднімається в повітря. Витяжний купол сприяє ефективному видаленню всіх негативних випарів, запахів і диму.
Рукомийники – нейтральне обладнання, яке використовується на професійній кухні для санітарних потреб персоналу. Виготовляються з нержавіючої сталі, моделі можуть бути підлогові і настінні. Купити нейтральне обладнання для бару та інших закладів громадського харчування у нас можна з доставкою, як до Києва, так і в будь-яке інше місто України. Робота з лідерами ринку вантажоперевезень дозволяє нам гарантувати максимально короткі терміни доставки товару.
Примітка. Розміри виробничих столів і мийних ванн ,які можна придбати у нас, встановлюються відповідно до Ваших побажань . Телефонуйте, і наші менеджери завжди раді допомогти Вам з вибором !!!